Zavod za zapošljavanje Crne Gore - Brzog datiranja

utorak , 25.12.2018.

Stopa nezaposlenosti










Click here: Zavod za zapošljavanje Crne Gore






Radni tim za implementaciju Programa. Tri puta više novca i za programe obrazovanja i osposobljavanja ZZZCG je u ovoj godini opredijelio čak 750 hiljada eura za programe obrazovanja i osposobljavanja, što je pola miliona više u odnosu na prošlu godinu. Obuka je akreditovana od strane Zavoda, a sproveli su je autori prof.



Zavod za zapošljavanje Crne Gore

Tako podaci Istraživačkog centra MANS-a pokazuju da je krajem prošle godine uposleno čak 300 srednjoškolaca na vremenski period od šest mjeseci, od kojih su 70 lica trećeg nivoa obrazovanja i 230 četvrtog nivoa obrazovanja, a većina poslodavaca izabrana je upravo u većini opština u kojima će u maju biti održani izbori. Zavod za socijalnu i dječju zaštitu je spreman da u narednom periodu organizuje konkretnije obuke na ovu temu za zaposlene u centrima za socijalni rad i ustanovama socijalne i dječje zaštite. On je istakao da su pedijatri zaštitnici i prijatelji djece i da je neophodna edukacija pedijatara kao i njihovo aktivnije uključivanje u borbu protiv nasilja nad djecom.



Zavod za zapošljavanje Crne Gore

PDV Kalkulator - Pitanje zapošljavanja mladih je jedna od osnovnih tema danas u EU. Radnu knjižicu, ovjerenu kod nadležnog organa uprave - Sekretarijat za socijalno staranje ukoliko već niste bili zaposleni Korak 4.



Zavod za zapošljavanje Crne Gore

Stručno osposobljavanje lica sa stečenim visokim obrazovanjem SAOPŠTENJE: Još 86 visokoškolaca dobilo poslodavca u drugom krugu prijava Prijavljivanje za Program stručnog osposobljavanja lica sa stečenim visokim obrazovanjem je završeno, a nakon drugog kruga prijava, još 86 svršenih visokoškolaca je dobilo poslodavca, dok je 190 ostalo bez poslodavca, usljed nekompatibilnosti potreba korisnika i tražnje poslodavaca. Oni su u drugom krugu imali priliku da biraju neka od preostalih 7. Program stručnog osposobljavanja lica sa stečenim visokim obrazovanjem organizuje se po šesti put. Ove godine oglašeno je 10. Za učešće u Programu prijavilo se 3. Jedini kriterijum za povezivanje kandidata sa poslodavcima bio je prosječna ocjena. Korisnici Programa potpisaće ugovore sa poslodavacima do 15. Prema analizi koju je sprovelo Ministarstvo prosvjete u saradnji sa Poreskom upravom, a koja se odnosi na četiri godine realizacije Programa, od 14. Pravo na stručno osposobljavanje imaju lica sa stečenim visokim obrazovanjem koja nemaju radno iskustvo u određenom nivou obrazovanja i na evidenciji su Zavoda za zapošljavanje. Spisak korisnika kojima su dodijeljeni poslodavci u drugom krugu možete preuzeti. Spisak korisnika kojima su dodijeljeni poslodavci u prvom krugu možete preuzeti. Radni tim za implementaciju Programa.



Vukica Jelić, direktorka Zavoda za zapošljavanje Crne Gore
U javnom pozivu se navodi da programski sadržaji obezbjeđuju učesnicima razvoj preduzetničkih kompetencija i specifičnih poslovnih vještina izrade, upravljanja i implementacije projekata, kao i klasterskog povezivanja subjekata privređivanja. Radnu knjižicu, ovjerenu kod nadležnog organa uprave - Sekretarijat za socijalno staranje ukoliko već niste bili zaposleni Korak 4. Evu Flicker, Univerzitet u Beču, dr. Zavod za socijalnu i dječju zaštitu je, u periodu od 20. Sastanku su prisustvovali predstavnici Ministarstva rada i socijalnog staranja, predstavnici kancelarije UNICEF-a, predstavnici Zavoda za socijalnu i dječju zaštitu i koordinatori multidisciplinarnih operativnih timova za zaštitu od nasilja u porodici i nasilja nad djecom.

[Stare jebaljke|Besplatni oglasi mk|Besplatni oglasnik zene]






Oznake: Stručno, osposobljavanje, žlica, sa, stečenim, visokim, obrazovanjem

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.