Intimni oglasi mostar - Brzog datiranja

subota , 12.01.2019.

Lični kontakti - Bosna i Hercegovina










Click here: Intimni oglasi mostar






One su ostavile svoj lični oglas radi sticanja novih poznanstva, druženja, ljubavne veze ili braka. Mi vam pružamo najbolju uslugu, kroz brzo i lako oglašavanje kao i pretragu više desetina hiljada oglasa.



intimni oglasi mostar

Samo devojke i žene iz Srbije se prijavljuju na ovaj sajt u kojem će ostaviti tražene podatke sa svojim slikama. Molimo posjetioce da ne postavljaju oglase neprimjerenog sadržaja i da uzastopno ne postavljaju iste oglase. Dobro došli na web portal namijenjenog za oglašavanje i pregled malih oglasa iz razlicitih kategorija sa podrucja BiH, regije i dijaspore.



intimni oglasi mostar

Lični kontakti - Bosna i Hercegovina - Ukoliko želite da ostvarite telefonski kontakt sa osobom pod korisničkim imenom Julishka i korisnik ste fiksnog telefona ili MTS mreže 064,065,066 nazovite call centar na broj 0906 111 802 i operaterka će Vaš poziv preusmeriti direktno na mobilni telefon korisnika Julishka Ukoliko želite da ostvarite telefonski kontakt sa osobom pod korisničkim imenom Julishka i korisnik ste VIP mreže 061,060 nazovite call centar na broj 0906 444 808, opcija 78 i operaterka će Vaš poziv preusmeriti direktno na mobilni telefon korisnika Julishka Cena poziva za fiksnu telefoniju i MTS mrežu 50 din. Sve je to sklopljeno u jedan mozaik koji vam nudi pregled, i povijesno i estetski, onoga što je na ovom tlu u posljednjem rađeno.



intimni oglasi mostar

U Mostaru su večeras izložena 63 umjetnička djela 47 poznatih umjetnika. Naime, u sklopu manifestacije Mostarsko proljeće - Dani Matice hrvatske u Hrvatskom domu herceg ''Stjepan Kosača'' upriličeno je otvaranje izložbe ''Oprostorena intima'', koja se nalazi u stalnoj postavci Umjetničke galerije. Izložba se, kako i sam naziv sugerira, bavi tematikom prostora u umjetničkim djelima, sa težištem na intimni odnos prema privatnom životnom i radnom prostoru, prostoru koji je po pravilu skriven od očiju javnosti. Generalno se radi o prezentiranju umjetnikove intime u odnosu na prostor. To su dakle razna djela, od interijera, eksterijera, bašti, prozora kao tog pogleda u eksterijer, ubiti pogleda iz ateljea u prozor. Tako koncipirana djela su opbuhvatila vrlo vrijedne autore. Ako nabrojimo samo neke, prije svega Gabrijela Jurkića i njegovu 'Visoravan', preko Celestina, Medovića, Bukovca, Vidovića.... Sve je to sklopljeno u jedan mozaik koji vam nudi pregled, i povijesno i estetski, onoga što je na ovom tlu u posljednjem rađeno. Siguran sam da ćete uživati u svemu tome'', rekao je na otvaranju izložbe Strajo Krsmanović, direktor Umjetničke galerije BiH. U ime predsjednika Vlade HNŽ-a izložbu je otvorio Veselko Čerkez. S obzirom na velik značaj izlažbe broj posjetitelja je bio razočaravajući, no svi koji su propustili otvaranje izložbe, mogu je vidjeti narednih dana, jer će biti otvorena do 29.



Masaža Andrej
Siguran sam da ćete uživati u svemu tome'', rekao je na otvaranju izložbe Strajo Krsmanović, direktor Umjetničke galerije BiH. Kako postaviti oglas kao Izdvojen, saznajte. Ako nabrojimo samo neke, prije svega Gabrijela Jurkića i njegovu 'Visoravan', preko Celestina, Medovića, Bukovca, Vidovića.... Generalno se radi o prezentiranju umjetnikove intime u odnosu na prostor. Razvojem inteneta i telefonije razvijen je novi vid komunikacije sa drugim osobama u cilju uspostavljanja prijateljskih i ljubavnih veza. Molimo posjetioce da ne postavljaju oglase u kome nekoga za nesto optuzuju, već da te navode prijave nadleznim drzavnim organima cija je nadležnost rješavanje takvih problema.

[Današnji horoskop rak|Index oglasi osobni|Srodna dusa ljubav]






Oznake: Linić, kontakti, &, bosna, i, Hercegovina

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.