Nk Bestovje stariji pioniri

utorak, 08.04.2008.

Povratak

Usprkos zabrinjavajučim podacima iz prošlog post-a moramo vama navijačima objavit sretnu vijest- MARKO KOSTANJSKI odigrao prvu službenu utakmicugreedy, poslije njegove ozljede još za vrijeme zimskih praznika. Doduše nije odigrao cijelu utakmicu ali party"zahvaljujuči" Žanićuparty trener će biti primoran vjerojatno staviti Marka u prvu momčad.

- 09:58 - Komentari (2) - Isprintaj - #

Pakao

Nk Bestovje je u nedjelju odigralo utakmicu protiv Nk Laduč-a. No dogodio se potpuni raspad sistemacry. Naime utakmica je počelo žestoko i čak golom domaćih ( Nk Laduč ), što je još više uzburkalo strasti vodečem na tablicipuknucu. Uskoro su izjednačili a nakraju čak i preokrenuli na Nk Laduč-Nk Bestovje 1:2smokin. No usprkos olakšanju pobjedom, dva igrača Nk Bestovja dobili su crvene kartone. madAlvinmadŽanićmad i madMatejmadRaduljmad.Oni će biti strogo kažnjeni -pogotovo madŽanićmad zbog svađe sa sucem.

- 09:50 - Komentari (4) - Isprintaj - #

srijeda, 02.04.2008.

Prvenstvo

I počeo je proljetni dio prvenstva. Čemu su se prema svemu sudeći najviše obradovali stariji pioniri Nk Bestovja. Oni su uvjerljivom pobjedom nad Klasom iz Mičevca dokazali premoć u lizi. Utakmica je završila pobjedom domaćih 6:0; a Nk Bestovje i dalje je na čelu tablice sa malom prednošću nad Nk Vatrogascem.

- 10:32 - Komentari (0) - Isprintaj - #