Stapsy rules

utorak, 04.04.2006.

najdraži lik mi je Bart Simpson... pa evo nekoliko informacija o njemu...

BART SIMPSON

Kao i mnogi likovi
U «Simpsonima»
I Bart piše lijevom rukom

OBJEŠENJAK BARTHOLOMEOV Jo-Jo
«Bart Simpson rođen je 1.travnja.

GLAS BARTOVU LIKU daje žena –Nancy Cartwright.

NAJSTARIJE JE DIJETE u obitelji, a njegova sestra Lisa, odlična učenica i najpametniji član obitelji Simpson, 2 je godine i 38 dana mlađa od njega.

VOŽNJA SKATEBOARDOM, čitanje stripova i videoigrice najveće su Bartove ljubavi.

U JEDNOJ JE epizodi uzrokovao diplomatski incident između SAD-a i Australije, kada je telefonira dječaku u Australiji interesirajući se u koji dio hemisfere odlazi voda iz vodokotlića kada on povuče vodu u wc-u.

IAKO JE POPULARAN među školarcima,mrzi školu, ali zadovoljstvo nalazi maltretirajući ravnatelja Skinnera i profesoricu Ednu Krabappel.

TOČNO GOVORI francuski. Boraveći u Brazilu govorio je i španjolski, no kada je shvatio da Brazilci govore portugalski, brzo se prislilo zaboraviti ga.

BART JE NASLIJEDIO sve manire svog oca Homera: lijen je, uživa po cijele dane izležavati se i gledati TV, jesti i pdrigivati.

1998. godine časopis «Time» svrstao ga je među 100 najutjecajnijih ljudi 20. stoljeća. Bart je bio jedini crtani lik na tom popisu.

JEDNA OD najdražih Bartovih zabava je pokazivanje gole guzice svima koji se tome najmanje nadaju.

OSIM ŠTO JE dobar u skateboardu, Bartu idu i hokej i baseball. Na Homerovu žalost, nikako se ne snalazi u američkom nogometu.

ALERGIČAN JE, među ostalim, na cvjetaču i svjetlucavu šminku.

MEĐU POSLOVIMA koje je Bart radio su i : rob u francuskom vinogradu, voditelj vijesti,džokej, iscjelitelj vjerom, trgovac slaninom,brijačev pomoćnik…

NEKE OD REČENICA koje Bart mora pisati na školskoj ploči: Neću skrivati učiteljev prozac, Moja guzica ne zaslužuje website, Tako sam umoran, Zlatne ribice ne odskaču, Ja nisam novi Dalai Lama...

Image Hosted by ImageShack.us

- 21:48 - Komentari (3) - Isprintaj - #