Trazim zenu za brak bosna - Brzog datiranja

ponedjeljak , 17.12.2018.

Upoznavanje Brak










Click here: Trazim zenu za brak bosna






Moćna urednica časopisa, u braku sa literarnim novinarom, zapada u krizu kada njen muž provodi burnu noć u gradu sa svojim prijateljem filmskom zvezdom. Prošetaj se s prijateljem ulicama Sarajeva, zajedno istražite raznoliku arhitekturu i historiju grada, a onda svratite u neki od lokalnih kafea na jednu dobru crnu bosansku kafu. Ali ne trazim onu koja cesto menja partnere!



trazim zenu za brak bosna

Trazim devojku koja je senzualna, koja uziva u sexu i zeli da ima ozbiljnog muskarca za tajne susrete i jake orgazme! Mlada iskusna totalno glatka, pasivna i zenstvena TRANSICA 178 cm, 60kg, plavih ociju, grudi 2ka + umetci, veca glatka razradjena i uvek gladna guza, duboko grlo sa punijim usnama, prava nimfomanka, poziva samo konkretne bez obzira na godine muzjake na druzenje u mom auto , naravno samo sa lepim komadima, AKO TI JE VECI OD 18CM, ILI IMAS VECU PECURKU, KRIVU KOBASICU ILI SI OBREZAN tu sam za tebe.... Ne trazim prostitutke ili one koje bi radile ovo samo zbog novca! Želimo vam puno sreće!



trazim zenu za brak bosna

trazim zenu - Spol: Žensko Orijentacija: Heteroseksualna Tražim: Vezu Zdravo, imam 55 godina.



trazim zenu za brak bosna

Dobro došli na najbolji domaći sajt - Upoznavanje Brak Predstavljamo vam najbolji sajt na ovim prostorima za upoznavanje novih, interesantnih ljudi, i ostvarivanje posebnih veza koje bi jednog dana vrlo lake mogle da kulminiraju trajnim odnosima i brakom. Ako tražite sajt gde možete slobodno, bez maske da upoznate nekog, ali stvarno upoznate , iskreno i da ostvarite poseban odnos sa nekim, onda ste na pravom mestu. Na našem sajtu za upoznavanje i brak ljudi dolaze upravo iz tog razloga, i ako postanete naš član imaćete priliku da birate sa kim ćete se dopisivati. Ako ste sa druge strane osoba koja voli da bude birana, onda provedite malo vremena podešavajući svoj profil, napišite nešto o sebi, neke detalje, sitnice, sve ono što mislite da vas čini posebnim u odnosu na ostale, i sve ono što mislite da bi ta posebna osoba trebalo da zna o vama. Sigurni smo da će vam se taj postupak isplatiti. Ako brinete o komplikovanim registracijama i ne želite da provedete previše vremena uzalud, onda dodatno moramo da preporučimo naš sajt za upoznavanje i brak, pošto je sam proces registracije izuzetno brz i jednostavan i već za par minuta možete da počnete da tražite ljubav svog života. Nikad ne znate gde se ta osoba krije, možda baš kao vi sada sedi iza svog računara i razmišlja se da li da okuša sreću na upravo ovom sajtu. Da bi ste bili srećni vi ste ti koji moraju da učine prvi korak, i niko to ne može učiniti za vas. Mi smo vam izašli u susret i kreirali smo ovaj servis da bi ste vi mogli pronaći sreću, ali vi ste ti koji se morate učlaniti i početi da koristite sve pogodnosti koje to članstvo uključuje. Želimo vam puno sreće!



TRAZIM ZENU
Ako ste sa druge strane osoba koja voli da bude birana, onda provedite malo vremena podešavajući svoj profil, napišite nešto o sebi, neke detalje, sitnice, sve ono što mislite da vas čini posebnim u odnosu na ostale, i sve ono što mislite da bi ta posebna osoba trebalo da zna o vama. Mi vam pružamo najbolju uslugu, kroz brzo i lako oglašavanje kao i pretragu više desetina hiljada oglasa. Moćna urednica časopisa, u braku sa literarnim novinarom, zapada u krizu kada njen muž provodi burnu noć u gradu sa svojim prijateljem filmskom zvezdom. Visoka sam 161 cm, a teška 64 kg. Inace iskrena, intelegentna, voli druzenje, brizljiva, romanticna a ujedno i ozbiljna zena koja trazi slicnog sebi. Podrazumeva se moja finansijska podrska na mesecnom nivou ili kako se dogovorimo. Dok srlja ka svojoj propasti ili slobodi, otkriva da je prevara deo sudbine, i kad se kratki susret pretvori u niske strasti, pravi izbor, poput same istine, retko je bez mrlja i nikad jednostavan... Dobijaju novac za posredovanje od poslodavca i ne uzimaju novac od kandidata. Tražim ženu slobodnu, bez obaveza sa trgovačkom školom, farmaceutskom, ili sa SSS-om ali nije uvjet , koja je sposobna raditi i djecu roditi , od 20-35 godina, za brak. Trazim devojku kojoj bi odgovarala opustena varijanta tajne kombinacije. Spol: Žensko Orijentacija: Heteroseksualna Tražim: Vezu Zdravo, imam 55 godina.

[Sigurni znakovi da mu nije stalo do tebe|Cafe montenegro umrlice|Sex oglasnik split]






Oznake: trazim, muskarca, sex

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.