Znakovi kada mu nije stalo - Pronađi pratnju

petak , 21.12.2018.

Kako se muškarci ponašaju kad im nije stalo do djevojke?










Click here: Znakovi kada mu nije stalo






Pogledajt ekojih to 14 znakova pokazuje da mu je stalo do vas... U želji da vas očara pretvoriće se u vaše drugo ja , da ako pomislite da je konačno naišao onaj koji voli i radi isto kao i vi. Ono povjerenje koje vam dopušta da spavate mirno pokraj partnera znajući da ste sigurni s njime, ono povjerenje koje vam govori da vam vaš partner i dalje želi dobro i brine za vas i vašu sigurnost.



znakovi kada mu nije stalo

Dok ne dosadi i meni i njoj. Samo, vodite računa da ne preterate u svojim zahtevima. Često muško ponašanje može delovati vrlo zagonetno i neshvatljivo, ali zapravo, samo treba dobro pročitati znakove.



znakovi kada mu nije stalo

5 znakova koji pokazuju da mu nije stalo do tebe! - S druge strane kada nekoga pozovete na ljubavni sastanak veza postaje zvanična.



znakovi kada mu nije stalo

U nastavku vam donosimo par primjera uz koje ćete prepoznati muškarca koji ne misli s vama ozbiljno. Ukoliko muškarac svaki puta izbjegava predigru i bitno mu je samo da se on zadovolji, znači da vas ne smatra ozbiljno i da je s vama samo kako bi sebe zadovoljio i zabavio. Ako vas ne želi upoznati sa svojim prijateljima, te izbjegava svaki susret s njima dok je s vama, ne znači da vas želi sačuvati samo za sebe, nego da se misli ozbiljno vezati za vas. Muškarac koji vas nikada ne ispituje ništa o vašem privatnom životu, o vašoj obitelji, prijateljima, poslu, itd. Muškaracu koji s vama želi vezu, takve su stvari bitne. Kada je muškarac stalno zauzet i stalno ima druge planove, kada god bi vi s njime radili nešto drugo osim seksa, ili išli negdje sa njim, znači da ne želi ništa ozbiljno sa vama. Ukoliko vam se javlja samo kada bi želio s vama u krevet, maknite se od njega. I nemojte se dati prevariti da se radi o spoju, jer to nije tako! Nalaženje samo zbog seksa, je daleko od spoja i veze. Ako muškarac s kojim se nalazite nema dobro mišljenje o curi svog prijatelja, ni o njemu samom kad je s njom, te se žali da se ponaša kao penzioner, znači da na vezu nije spreman. Kada prespavate kod muškarca i ujutro odlazite od njega, a njemu je najbitnije da u njegovom stanu ne ostane niti jedna vaša stvar, znači da ste mu bili potrebni samo za seks, i da drugo ne želi ni blizu sebe. Muškarac koji nakon provedene zajedničke noći sa curom ujutro ne želi doručkovati, nego radije pojede nešto uz put, znači da vas ne smatra ozbiljno. Ako sve što vi kažete on pretvara u seksualno, kao primjerice, kažete kako ste danas na poslu izvrsno održali prezentaciju, a on sve što vam ima na to za reći je komentar da ste sigurno izgledali seksi, znači da jedino o čemu razmišlja vezano za vas je seks. Ovo su neki od znakova pomoću kojih možete prepoznati što vas muškarac doista želi, pa vi sada prosudite i odlučite što vi želite i što vam odgovara.



Postoje situacije kada nismo sigurni u sebe i svoje odluke. STA TADA RADIMO ?
Uredno lajka sve vaše Facebook i Instagram objave, ali nikada prvi ne započinje komunikaciju. Uostalom, koji muškarac voljno ustaje iz kreveta, oblači se, odlazi svojoj kući da bi se opet skidao i legao opet u krevet da spava?! Ako odgovori jednom rečju, jednostavno, nije zainteresovan. Međutim, kad pokušavate da impresionirate osobu do koje vam je stalo, ispravićete se, zar ne? Cookiese koristimo kako bismo mogli pružati našu online uslugu, analizirati korištenje sadržaja, nuditi oglašivačka rješenja, kao i za ostale funkcionalnosti koje ne bismo mogli pružati bez cookiesa. U slučaju da on stalno gleda, izvlači i čačka svoj telefon, znači da nećete dobiti pažnju kakvu zaslužujete. Taj signal vam stavlja do znanja da u muškarcu postoje osećanja prema vama, koja on na taj način ispoljava. Ako tvoj muškarac dozvoli da ga pogledaš u oči i otvori ti se dovoljno da mu zaviriš u dušu, onda je njemu doista jako stalo do tebe. Zove i piše poruke bez razloga Većina muškaraca ne može da odoli tome.

[Albanke u hrvatskoj|Druženja rijeka|Njuškalo nekretnine]






Oznake: 15, znakova, da, vas, samo, iskorištava

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.