at Ne vrijediš tol'ko dušo... - srinkolina - Blog.hr

srinkolina

04.04.2006., utorak

Ne vrijediš tol'ko dušo...

Da se i ja javim...i popljujem
Zatečena nadavnim događajem i komentarima na isti morala sam malo prokomentirati situaciju. Znači, ovako, riječ je o muško - ženskim odnosima (nazovimo to tako) i valjda beskrajnoj ženskoj zavisti.
Napomena: Znanstveno dokazana činjenica je sa je ženka životinjske vrste homo sapiensa (posebice podvrsta vulgaris o kakvoj je ovdje riječ) u datom trenutku najzlobnije biće koje je svijet vidio...stari Belzebub je ovdje pljuga!!!
rolleyes
Naime, radi se o osobi koja je, takorečeno, zauzeta (i navodno sretno zauzeta),a ipak cijela ta situacija ne koči njezinu potrebu za nadmetanjem sa ostalim ženskim jedinkama iste vrste. Nećemo imenovati...ipak smo mi pristojan blog.
Sve se zbilo ovako...
Vrijeme radnje: Nepoznato
Mjesto radnje: Nebitno
Sadržaj radnje: SLIJEDI!!cool
Slučajno načulivši uši neki dan čula sam nebuloznu stvar da nebuloznija ne može biti. Naime, jedna od dražih kolegica je zaružila ovih dana i tak' djevojka je našla zajednički jezik s jedinkom homo erectusa. Ništa čudno dok se u cijelu priču nisu ušuljali komentari navedenog homo sapiensa vulgarisa o tome kako nije fer što takav netko može imati tog dotičnog erectusa, a ne jadna vulgaris koja je, dapače, puno ljepša i zgodnija...(po njenom skromnom mišljenju).
Ajme tragedije...rofl
Mislim da su trakavični komentari suvišni...
Zaključak je: Ukusi su različiti; Ne moramo sami sebi biti uvijek najljepši
Pouka: Ne budite zli...

Vejika pusa od Iveka kiss
Image hosting by Photobucket
- 08:08 - Komentari (8) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>