Doživi spoj na slijepo u Tiflološkom muzeju - Stvarne djevojke

srijeda , 26.12.2018.

Doživi spoj na slijepo u Tiflološkom muzeju










Click here: Doživi spoj na slijepo u Tiflološkom muzeju






Ako živite u domu, molimo navedite dom, paviljon, kat i broj sobe radi dostave Vaše članske. Ako živite u unajmljenom stanu, molimo navedite prezime stana gdje živite.



Doživi spoj na slijepo u Tiflološkom muzeju

Ono što o njima morate znati je da nisu poželjne i izbjegavajte ih! Svi koji žele posjetiti ovu zanimljivu izložbu, mogu to učiniti do 31. Ono što je možda najljepše je to da bez obzira što je od samog nastanka filma prošlo više od deset godina, on i dan danas uspije prenijeti najvažniju poruku: čovjek srcem najbolje vidi. Svi koji žele posjetiti ovu zanimljivu izložbu, mogu to učiniti do 31.



Doživi spoj na slijepo u Tiflološkom muzeju

Prvi dojam i prvi spoj – make the best of it! - Zatvoreni stav odašilje poruku nesigurnosti, nervoze, čak i nezainteresiranosti, a to nisu poruke koje želite poslati na prvom spoju.



Doživi spoj na slijepo u Tiflološkom muzeju

Oslobodite svoja osjetila i prepustite se jedinstvenom iskustvu! Izložba je osmišljena kao neki način avanturističkog otkrivanja virtualnosti u svim segmentima života. Ova jedinstvena izložba sastoji se od dva dijela. Jedan dio izložbe zamišljen je kao proširen dio Tamne sobe — inače stalnog postava Tiflološkog muzeja gdje će svi zainteresirani posjetitelji probuditi svoja osjetila u mračnoj prostoriji ispunjenoj predmetima, mirisima, zvukovima i teksturama karakterističnima za spoj. Njezin je cilj da onima koji se odluče posjetiti izložbu dočara doživljaj bez vizualnih informacija te tako osvijesti osjetila dodira, sluha, okusa i njuha. Drugi dio izložbe rezerviran je za projekciju dokumentarnog filma Ljubav nije slijepa redateljice Višnje Biti, u produkciji Hrvatskog filmskog saveza. Njegova poruka je jasna: srcem se ipak najbolje vidi. Svi koji žele posjetiti ovu zanimljivu izložbu, mogu to učiniti do 31. Popuni priloženi obrazac i na tvoju adresu stiže ti članska iskaznica koju trebaš pokazati kod ostvarivanja popusta. Molimo da ispuniš točne podatke. Radi sigurnosti, zaporka mora sadržavati minimalno 5 slova i 2 broja. Ako živite u domu, molimo navedite dom, paviljon, kat i broj sobe radi dostave Vaše članske. Ako živite u unajmljenom stanu, molimo navedite prezime stana gdje živite.



Calling All Cars: The General Kills at Dawn / The Shanghai Jester / Sands of the Desert
Istraživanja pokazuju kako ljudi, ako verbalna i neverbalna komunikacija nisu usklađene, više vjeruju neverbalnoj komunikaciji jer ona, naravno, najčešće funkcionira na nesvjesnoj razini. Na pitanje da li je virtualno stvarno ili nestvarno, ljudi, koji svoje realno vrijeme provode u virtualnom prostoru, odgovaraju na različite načine. Budite prirodni, opušteni i vaše lice će surađivati. Ako živite u unajmljenom stanu, molimo navedite prezime stana gdje živite. Jedan dio izložbe zamišljen je kao proširen dio Tamne sobe — inače stalnog postava Tiflološkog muzeja gdje će svi zainteresirani posjetitelji probuditi svoja osjetila u mračnoj prostoriji ispunjenoj predmetima, mirisima, zvukovima i teksturama karakterističnima za spoj. Zato zauzmite ispravan stav, nemojte križati ruke i noge i ponašajte se prirodno! No, ono što je ipak važnije od same odjeće jest da izgledate uredno, što god nosili! Na prvom ste spoju i drago vam je zbog toga što ste tu i to je ono što želite da osoba zaključi na temelju vašeg ponašanja. Izložba u nastajanju Izložba u nastajanju Kustosi Tiflološkog muzeja i autori izložbe Morana Vouk i Igor Maroević Komentiraj. Ako živite u domu, molimo navedite dom, paviljon, kat i broj sobe radi dostave Vaše članske.

[*Odjava sa MEGA 2525 servisa,|Ovaj znak brzo se zaljubljuje i za ljubav je spreman na sve|Facebook Grupa Kako Napraviti Grupu Na Facebooku]






Oznake: doživi, spoj, naš, slijepo., u, Tiflološkom, muzeju

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.