Slike naših žrtava

Toše
Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Hrvoje
Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Mamić
Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Fashion Guru
Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Britney
Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Fashion "Pussy"
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

QuickPost

  siječanj, 2008 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Ožujak 2008 (1)
Veljača 2008 (1)
Siječanj 2008 (4)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


KomeNtari ..Visish/Nevidish

by Me(N)TaLkA :)

Opis bloga


Ljudi,mi se zajebavamo... Mi smo ovdje da vam ne bude dosadno... Malo ćemo sprdat javne osobe. Ovo nemojte shvatit kao provokacije ili kritike nego kao zajebaciju. Ostavljajte nam komentare i pomažite u odabiru žrtava. Ako ne budemo imali ideju, cemo provest anketu na osnovi vaših predložaka, o tome koga imamo na pameti.... ili ćemo sami odlučit!!!

Linkovi

Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis

Forum.hr
Monitor.hr



A sada blogovi koje posjećujemo i koji posjećuju nas


Žiža
Ovo je naš najvjerniji posjetitelj

marija...I...ivana


Penjanje4ever

ponedjeljak, 21.01.2008.

Toše Pocesti

Teško poremećen pjevač rođen je 25. siječnja. 1981. u makedonskom Priljepku. Njegov prvi usrani nastup bio na na teen festivalu "Melji-festaj" 1996. godine. Upravo je na njemu, posudio svoju prvu kurvu. Mnogi su već tada prepoznali njegove seksualne glasovne sposobnosti. Na festivalu u Stipu 1997. godine nastupao je sa pjesmom "Drkaj mi". Godinu dana nakon, trijumfirao je na festivalu u Skopju sa pjesmom "Liži do kraja". Probitak na nisko-obrazovanoj razini postigao je pjesmama "Dlaka na dlaka" i "Sonce vo Tvoite Rusi Pički", za koju je dobio vritnjak na Eurofestu. Godine 1999. potpisuje lažan ugovor sa produkcijskom kućom "Avion". Njegov prvi album "Blokade vo Nokta" izlazi iste godine u svibnju. Svoj prvi veliki grupnjak održao je u listopadu 2001. godine u beogradskom "Sava centru". Nedugo nakon toga, otputovao je na australsku turneju zajedno sa još nekoliko velikih makedonskih žigola. Jedan od svojih posljednih svršavanja doživio je tijekom nastupa na "Beoviziji" sa pjesmom "Guraj si". Makedonski pjevač osvojio je Grand Prix druge večeri Hrvatskog radijskog festivala ove godine u kategoriji uzjebane glazbe i nagradu kurve imenom "24sata". Na hrvatsku se prostitutsku scenu "probio" zahvaljujući vlažnoj pički "Zabranjena rupa".
Duet "Volim krik tvoj" s Antonijom Golom proglašen je najprodavanijim pornićem ove godine, nakon čega je Toše izdao pornić "Jeba bez granica", koji trenutno boravi na vrhu top liste najprodavanijih pornića u Hrvatskoj. Toše Pocesti oduvijek je bio poznat kao nevjerojatni talent i pravi profesionalac. Za sebe je govorio kako "postoji zbog publike", a kritike mu nisu bile važne.



| Just Say SomeThiNg (49) | PriNt sOmeThinG | # |

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.