Sport i Sportske novosti

27.02.2007., utorak

Navijači Portsmoutha: Zašto svježi Niko Kranjčar ne dobije šansu?

"ZAŠTO se uopće čudite zbog jadnim igrama momčadi? Tri mjeseca smo držali poziciju koju uopće ne zaslužujemo i ovo gdje smo sada je stvarnost. Imamo gerijatriju u obrani, pješake u vezi, napadače koji ne znaju zabiti i trenera koji kupuje igrače za jednu sezonu i onda ih otpiše.", najrealniji je jedan diskutant na stranicama Portsmouth Todaya gdje je eskaliralo nezadovoljstvo navijača Pompeya lošim igrama momčadi.
"Da li je umor istrošio neke od starijih igrača? Ako je tako, onda moramo suosjećati s njima. Ali, u tom slučaju, dajte da češće vidimo igrače koji se ne koriste toliko puno i koji su mnogo svježiji, kao Niko Kranjčar i Arnold Mvuemba. Ili momčad nema motiva nakon što je osigurala opstanak?", pita se još jedan navijač koji zahtjeva poboljšanje u sljedećem kolu, samo što se teško vaditi protiv Chelsea.
"Lijene, užasno preplaćene isprike za vrhunske nogometaše sjede na guzicama vrijeđajući najbolje navijače u zemlji. Dok se navijači bore i teško rade kako bi platili preskupe ulaznice, oni se samo pojave i predaju", ogorčeni su navijači i traže dovođenje igrača iz nižih liga, umjesto kontigenta skupih i nedokazanih igrača koje svake godine gomila Redknapp, jer "oni imaju glad za pobjedama i ako već neće pobjeđivati, bar će nas zabaviti" Navijači se pitaju gdje je nestao timski duh i borbenost koja je krasila momčad što je prošle godine čudesno izborila opstanak u posljednjih deset kola, a navijači taj podvig nazivaju "Great Escape" (Veliki Bijeg). // IZVOR: index.hr
- 18:51 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

  veljača, 2007  
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv