Xich

< travanj, 2007 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Komentari On/Off

Oglas

Linkovi
TV-world #1
Telenovelas world #1

Banneri:


a.d.r.i.a.n.
gadura



TV-world #1

Arhiva bloga
Spletke srca: 17,18,19 - 20 - 21

Fun post
Školski biseri

Osamnaesti rođendan: 1. dio, 2. dio, 3. dio.

26.04.2007., četvrtak

Kratko javljanje

Evo, da vam se malo javim! Hvala vam svima na komentarima... i tako, ne znam što da pišem, nego vas lijepo sve pozdravljam!!!!! uz ipak malo slika (šaljivih!) mah

Animation Miscellaneous Images



Image hosting codes



Animation Miscellaneous Images



Javim vam se s komentarima danas navečer!

- 13:26 - Komentari (6) - Isprintaj - #

10.04.2007., utorak

Aukcije za pomoć Anji

Pomozimo maloj Anji
Neki dan sam naišao na par blogova koji imaju postove s linkom do ovog bloga, pa sam se i ja odlučio na neki način pružiti podršku! Naime, Anja je djevojčica koja od rođenja boluje od cerebralne paralize i teške epilepsije. Anji je pomoć zaista potrebna, i 5.00 kn, iako je za Vas malo, za nju nije. Kako pomoći djevojčici ili bar pružiti podršku njihovim roditeljima možete učiniti klikom na sliku – vjerujem da će vam Anja i njezini roditelji svakako biti zahvalni!

mala Anja Naime, još dvije cure otvorile su otvorile ovaj blog gdje se nude predmeti koje možete kupiti, a prihod od prodanih predmeta ide na račun Anji da bi joj se pomoglo. Isto tako, ako nemate novaca da kupite nešto, ili jednostavno niste našli nešto što Vam odgovara, možete i vi ponuditi neki predmet za prodaju.

Na kraju, i na ovom blogu bih htio pružiti podršku maloj Ani, njezinim roditeljima i puno pohvaliti cure koje su napravile gore navedeni blog!

Prvu Anjinu sliku našao sam na Slatki poljubac, a drugu na Blog.hr.
_____________________________________________________________________

Opet sam objavio novi dizajn, hehe... ne sviđa mi se onaj! Osim što sam promijenio ime bloga i nadimak pri komentiranju (A.d.r.i.a.n = X-ich), malo sam promijenio i boxeve. U boxu 1 saznajte više o meni i glasujte za ovaj blog, u boxu 2 imate linkove i bannere najdražih posjetitelja, box 3 preporučujem: obratite pažnju na njega redovito, jer će biti smiješnih izjava slavnih osoba, zatim grafita, viceva... 100% FUN!!! I na kraju, u boxu 4 imate kalendarsku arhivu bloga i najzanimljivije postove ovog bloga, ako ste koji propustili!

xoxo, X-ich


UPLOAD:

Upload:

Jedna mala novost: opet imam novi blog! To vam je sigurno užasno teško za povjerovati, lol! Znate kako obožavam 'Zabranjenu ljubav' i jednostavno sam morao otvoriti blog o svojoj naj seriji! Pa eto, dragi moji, khm, hehehe... nadam se da, znate već, posjetit ćete ga valjda :)))) evo i linka: klikni ovdje! E puno hvala svima koji će barem prvi put ostaviti komentar, a posebno onima koji će taj blog i dalje čitati!

I za kraj, veeeeelika pusa svima!


- 21:39 - Komentari (19) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>