Trazim momka da se udam - Brzog datiranja

četvrtak , 27.12.2018.

Bračne ponude










Click here: Trazim momka da se udam






Danas je mnogo mušakraca koji bi rado djevojku iskoristili samo za seks. Nijemci su takvi i zato mi se ne sviđaju, a sigurna sam da kod nas ima još takvih kakve tražim samo treba naići u pravo vrijeme.



trazim momka da se udam

Tražim muškarca ili dečka koji bi me oženio, i radio sa mnom na mojoj farmi, obećavam da ću mu pružiti i više nego što može zamisliti biti ću mu prava kuharica i domaćica. Često dolazim u Hrvatsku barem svaka dva mjeseca, tamo imam kuću na moru i moram je obići. Ja imam 28 godina i mislim da mi je vrijeme da se udam i da se Skradin sa osobom koju volim i ona mene.



trazim momka da se udam

Bračne ponude - Nisam osoba koja voli nasilje nad ženama niti volim muškarce koji su skloni alkoholu, kockanju i varanju. Jedino je uvjet da se doselio kod mene u Njemačku, pošto tu imam svoje firme i radim, dobro mi ide i ne bih voljela to napustiti, jer ipak tu sam dugo.



trazim momka da se udam

Več neko vrijeme u ljubavi mi ne cvatu ruže. Dosta sam plahe naravi i iskrena, tražim ozbljnog muškarca koji je spreman za brak i djecu. Danas je mnogo mušakraca koji bi rado djevojku iskoristili samo za seks. Prije nekog vremena upoznala sam jednog ozbiljnog dečka sa dobrim namjerama ali me odbilo kad sam saznala da je Srbin. Poželjela sam mu svu sreču u životu, ali ne sa mnom. Ostaje mi dakle samo Index, pa ako ima slobodan dečko molim da mi se javi u imbox. Več neko vrijeme u ljubavi mi ne cvatu ruže. Dosta sam plahe naravi i iskrena, tražim ozbljnog muškarca koji je spreman za brak i djecu. Danas je mnogo mušakraca koji bi rado djevojku iskoristili samo za seks. Prije nekog vremena upoznala sam jednog ozbiljnog dečka sa dobrim namjerama ali me odbilo kad sam saznala da je Srbin. Poželjela sam mu svu sreču u životu, ali ne sa mnom. Ostaje mi dakle samo Index, pa ako ima slobodan dečko molim da mi se javi u imbox. Sve najbolje u potrazi Hrvojka. Ako ima okay cura vidiš fino i njene prijatelje, interesni krug, fakultet, društvo etc. Možeš tako ostati i na forumu. Naravno da ima fake profila, ali ima i okay ljudi.



A dje je to da se udam???
Ukoliko nije tako, imate razloga za sumnju. Netko sa kime bih mogla stvoriti potomstvo i da živimo u ljubavi i slogi. Poželjela sam mu svu sreču u životu, ali ne sa mnom. Često dolazim u Hrvatsku, barem svaka dva mjeseca, tamo imam kuću na moru i moram je obići. Ovdje je teško naći dobrog čovjeka. Ja imam 28 godina i mislim da mi je vrijeme da se udam i da se skrasim sa osobom koju volim i ona mene. Ako ima okay cura vidiš fino i njene prijatelje, interesni krug, fakultet, društvo etc. Ja imam 28 godina i mislim da mi je vrijeme da se udam i da se Skradin sa osobom koju volim i ona mene. Danas je mnogo mušakraca koji bi rado djevojku iskoristili samo za seks. Njegovo je da se brine o 150 grla stoke, 13 krava, 8 koza, 66 ovaca + 34 janjadi, 46 pilića, 19 telića, 11 bikova, 4 pasa i 12 mačaka. Nakon toga ima drugog posla na farmi, od kidanja štala, pa do košnje sijena, pravljenje bala, treba orati, tanjirati, saditi i tako dalje kao i na svakom imanju. Prije nekog vremena upoznala sam jednog ozbiljnog dečka sa dobrim namjerama ali me odbilo kad sam saznala da je Srbin.

[Dijaspora.online dijaspora oglasi| Katalog |Sl burza poznanstva]






Oznake: tražim, muškarca, za, ozbiljnu, vezu

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.