.........my life........

16.09.2007., nedjelja

Pocetak skolske godine (s malim zakasnjenjem)

Eto pocela je i nova skolska godina i sad sam treci razred....
Al da se vratim na ljeto!
Pocetak mi je bio tak-tak imao sam jedan popravni iz elektrotehnike al sam odma to rjesio na prvom roku i cjelo svoje vrijeme sam posvetio svojoj JOSIPI!!!!!!! Skoro svaki dan smo provodili zajedno! Neki bi si vec nakon prvih nekoliko dana dosadili ali ona da je svaki dan 0/24 samnom nebi mi dosadila! Za mene je ona ta prava koju neki cekaju cijeli zivot ,a neki nikada ne docekaju :-(
Nemogu vam opisat koliko sam sretan sto sam s njom ,a nadam se da je i njoj dobro...;) posto ja imam nekih mana kojih se pokusavam rjesit...npr. ljubomora! Znam da ona to ne voli i da ju to najvise zivcira ali ja ju uporno ispitujem di je bila, zasto, kako, s kim, jel bio koji decko u blizini, jel joj se upucavo...? Pogotovo kad ide van sa frendicama onda neznam sta bi od sebe nemogu. Ne mogu bit miran jer da joj se nesto dogodi umro bi...:-( No obecajem sad pred svima da cu to promijenit!!!!!!!!
I da se vratim na ljeto..... Na moru sam bio u Malinskoj sa frendom iz razreda zvanim Tomas! Nije bilo dobro tj. skoro sam poludio!!!! Svako jutro kad bih otvorio oci i shvatio da cu necu vidjet Josipu najrađe bi spakiro stvari i vratio se u Zg! No culi smo se 10x na dan tako da mi je mobitel malo olaksao stvar! U tih tjedan dana smo 1 bili na plazi, jednostavno nam se nije dalo ic..... I kada sam se vratio nisam se odvajao od nje! I tako se blizio kraj ljeta i pocetak skolske godine.... Dobili smo nekoliko novih predmeta i profesora.... no za sad je sve u redu, jedino me malo strah matematike jer smo dobili nekog opicenog lika..... to bi bilo ukratko to....nemam bas puno inspiracije jer sam prije 1h dosao iz Like tj. berbe sljiva!!! I dosao sam prekasno tako da necu moc vidjet Josipu :-((((((((((((( do sutra..... :-) i tako.... idem ju sad zvat.....neda mi se vise pisat....do sljedeceg posta.... pozdrav!
- 20:42 - Komentari (6) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< rujan, 2007  
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

O meni

Name:Kristian
Date of birth:7.6.1990
City:Sesvetski Kraljevec (Zg)
Hobi:Mixanje i produkcija glazbe,nogomet,PC igre i naravno surfanje netom
Music:Slušam sve, sviram gitaru.....i tamburicu :-(((((
School:Srednja škola Dugo Selo, 2.rtb
Dream:Postati netko i nešto to jest biti duuuuuuugo pamćen
I like:Volim društvene ljude koji nisu umišljeni i nevole se svađat
Love:JOSIPA!!!!!!!!!!!!!
Friends:ima ih dosta neda mi se nabrajat
Nicknames:spermić,kiki............

ovo sam ja...

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Linkovi