Najbolje poze za analni sex - Stvarne djevojke

subota , 29.12.2018.

Kamasutra sex akrobacije i najbolje poze










Click here: Najbolje poze za analni sex






Kronična napetost anusa najčešći je razlog za neugodnosti tijekom analnog seksa hemeroidi, zatvor. Saznajte sve o tehnikama lizanja.



najbolje poze za analni sex

Naime, postoji mogućnost da partnerica bude previše napeta i njezini mišići previše stegnuti jer ona mora obavljati glavninu zadatka. Iako vam je ona dala znak da počnete, malo zagrevanja na start liniji nije na odmet. Vrlo je važno da je poza koju ste odabrali maksimalni užitak za oboje Spoon Ovaj položaj popularan je kod oba spola i idealan je za jutarnji seks. Jedna noga ispružena Meka on klekne na kolena, a vi se prvo namestite u klasičan položaj.



najbolje poze za analni sex

Najbolje poze za analni seks - Bitno je naglasiti da žena rijetko kada može doživjeti orgazam od samog analnog seksa stoga pri penetraciji u anus pozabavite se u isto vrijeme i njezinim klitorisom. Partner se nalazi iza nje klečeći na koljenima ili tako da stane na noge u polučučeći položaj.



najbolje poze za analni sex

Anal Drop U ovoj poziciji devojka je gore, a muškarac dole. Sfinkter je kao i svaki drugi mišić; kontroliše se stezanjem i opuštanjem. Iako je ovo vrlo česta pozicija za analni seks, ne mora da bude i najugodnija, naročito za početnike jer tvoja partnerka u ovoj pozi može biti suviše stegnuta i napeta. Misionarska poza Modifikovana misionarska poza podrazumeva da devojka zabaci noge unazad ili ih podigne na ramena partnera. Ponekad je, ukoliko predigra i priprema budu dobro urađene, ovo najbolja poza za one koji nikada nisu okušali čari analnog seksa. Takođe, anus se u ovoj pozi najviše opušta, što je još jedan od razloga zbog čega se ova poza preporučuje početnicima. S obzirom da je takođe i pristup dubinama žene u ovoj pozi veoma olakšan, vodi računa da, bar dok se ona ne opusti, ne navališ previše jer ovo ipak treba raditi postepeno. Kučeća poza Verovatno najčešća poza za analni seks u praksi. Podrazumeva da partnerka kleči na kolenima sa guzom izbačenom u vis, dok si ti iza nje. Ukoliko je ona dovoljno spuštena ili ti visok, penetraciju možeš obaviti i tako što klečiš na kolenima, a ako to nije slučaj, onda je najbolje da staneš na noge i u polučučećem stavu opkoračiš svoju dragu. Sa strane Poza koja se preporučuje uglavnom parovima koji su malo veštiji u analnom seksu, prvenstveno zato što je pristup anusu donekle ograničen samom pozom. Ipak, to donosi i neke prednosti, a najvažnija je ta što je stimulacija za oba partnera u ovoj pozi znatno jača nego u nekim drugim pozama.



DNEVNJAK - Dirty talk
Naš savjet je da krenete s analnim seksom u nekoj drugoj pozi kako bi se anus opustio, a završite ga u ovoj. Veliki plus analnog seksa je taj što ne može doći do trudnoće. Osim toga tijela su vam bliže nego što bi bila u psećoj pozi. Torzo treba da vam bude pod uglom od 45 stepeni od kreveta ili poda, oslanjate se na jastukelaktovima, kolena treba da budu raširena koliko su vam široki bokovi. Tako se može ljuljati naprijed-nazad dok vi stišćete svoje tijelo uz njezino. Još jedna korist od ovog saveznika vaše avanture je i ta što od njegovog nanošenja možete napraviti odličnu predigru. Jedna noga ispružena Meka on klekne na kolena, a vi se prvo namestite u klasičan položaj. Feedback Buttons provided by - Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd. Ukoliko ste uopšte došli do toga da želite da baš sa ovim partnerom to probate, onda poverenje verovatno postoji, a ako je tako, onda na seksualnom uzbuđenju možete zajedno poraditi. Kažete da sex ima samo jednu svrhu — reprodukciju. Kamasutra sex akrobacije i najbolje poze Ovo dvoje inace profesionalni porno glumci uce vas najboljim sex pozama i akrobacijama. Oboma će odgovarati ova poza.

[Bh resolve chat online|Moj vip kontakt|Besplatni sex chat]






Oznake: Kamasutra, sex, akrobacije, i, najbolje, poze

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.