BURA U NIŠU ZBOG ODLUKE GRADSKOG VEĆA: Aerodrom Konstantin Veliki ustupljen državi bez naknade - Pravi datiranje

subota , 29.12.2018.

Grad Niš poklonio aerodrom državi










Click here: BURA U NIŠU ZBOG ODLUKE GRADSKOG VEĆA: Aerodrom Konstantin Veliki ustupljen državi bez naknade






Vlada Srbije napravila je analizu, kaže Janić, po kojoj u aerodrom treba uložiti milijardu dinara da bi funkcionisao dalje. Prema njegovim rečima, netačne su informacije koje su se čule u javnosti da će država, zbog razvoja beogradskog aerodroma, ograničiti broj putnika i linija sa niškog aerodroma. Sve to je uslovilo da Vlada donese ovakvu preporuku - kaže Janić. Vlada Srbije napravila je analizu, kaže Janić, po kojoj u aerodrom treba uložiti milijardu dinara da bi funkcionisao dalje.



BURA U NIŠU ZBOG ODLUKE GRADSKOG VEĆA: Aerodrom Konstantin Veliki ustupljen državi bez naknade

0 05@>4@>< C 8HC X5 2017. Neizvesnost oko sudbine niškog Aerodroma traje mesecima. Za danas u 17 časova najavljen je novi protest, na istom mestu i sa istim zahtevima.



BURA U NIŠU ZBOG ODLUKE GRADSKOG VEĆA: Aerodrom Konstantin Veliki ustupljen državi bez naknade

Grad Niš poklonio aerodrom državi - Sve to je uslovilo da Vlada donese ovakvu preporuku - kaže Janić.



BURA U NIŠU ZBOG ODLUKE GRADSKOG VEĆA: Aerodrom Konstantin Veliki ustupljen državi bez naknade

Nakon jednoglasnog usvajanja ove jedne od najbitnijih odluka u novijoj istoriji Niša, gradonačelnik Darko Bulatović napustio je sednicu, pa je pred novinare izašao načelnik Gradske uprave Ljubiša Janić, navode Ove večeri smo opslužili dva aviona Ryanair-a istovremeno koji lete svakog četvrtka na linijama za Diseldorf i Stokholm. This night we have handled two Ryanair airplane at the same time on scheduled routes from Dusseldorf and Stockholm. Ipak, kako objašnjava Janić u odsustvu Bulatovića, niški aerodrom je i alternativni aerodrom beogradskom, ali i aerodromima u regionu. Vlada Srbije napravila je analizu, kaže Janić, po kojoj u aerodrom treba uložiti milijardu dinara da bi funkcionisao dalje. Sve to je uslovilo da Vlada donese ovakvu preporuku - kaže Janić. According to flight schedule, we handled flights to Memmingen and the last flight to Eindhoven at the airport today. We remind our passengers that the summer timetable starts on March 25th at the Constantine the Great Airport. Navode i da po ugovoru sa Vojskom Srbije iz 2010. 0 05@>4@>< C 8HC X5 2017. Neizvesnost oko sudbine niškog Aerodroma traje mesecima.



Calling All Cars: The Long-Bladed Knife / Murder with Mushrooms / The Pink-Nosed Pig
According to flight schedule, we handled flights to Memmingen and the last flight to Eindhoven at the airport today. Nakon jednoglasnog usvajanja ove jedne od najbitnijih odluka u novijoj istoriji Niša, gradonačelnik Darko Bulatović napustio je sednicu, pa je pred novinare izašao načelnik Gradske uprave Ljubiša Janić, navode Ove večeri smo opslužili dva aviona Ryanair-a istovremeno koji lete svakog četvrtka na linijama za Diseldorf i Stokholm. Ipak, kako objašnjava Janić u odsustvu Bulatovića, niški aerodrom je i alternativni aerodrom beogradskom, ali i aerodromima u regionu. 0 05@>4@>< C 8HC X5 2017. Vlada Srbije napravila je analizu, kaže Janić, po kojoj u aerodrom treba uložiti milijardu dinara da bi funkcionisao dalje. This night we have handled two Ryanair airplane at the same time on scheduled routes from Dusseldorf and Stockholm.

[Tempus Zbornik Knjiga 2|Ona trazi partnera|Besplatni sex chat]






Oznake: direktor, Aerodroma, naš, sastanku, o, budućnosti, nije, govorio, ništa

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.