Instaliraj viber - Pronađite djevojku

subota , 29.12.2018.

Forum Klix.ba










Click here: Instaliraj viber






On se sinhronizuje sa , tako da korisnik ne treba da dodaje kontakte u odvojenom imeniku. Pozivanje se vrši preko interneta, bez utroška minuta iz paketa ili kredita koji imate na stanju. Aktivirate ga tako što vam stigne poruka sa kodom ili dobijate direktni poziv. Da biste ga ponovo koristili na telefonu samo prođite kroz postupak registracije ponovo, s tim da ćete sada moći da ga aktivirate odmah preko SMS poruke.



instaliraj viber

Zar i dalje nekome dolaze te poruke za verifikaciju? Uostalom, 'WhatsApp' se na -u i sada plaća. Kada startujete aplikaciju ona će od vas zatražiti broj telefona koji koristite na tom uređaju. Opcija All označava sve vaše kontakte, opcija Viber Out označava mogućnost da zovete i osobe koje nemaju Viber, ali prije toga morate napuniti račun kreditom, znači doslovce uplatiti novčani iznos karticom na svoj Viber account.



instaliraj viber

OTKRIVAMO: Kako instalirati Viber i WhatsApp uprkos zabrani! - Opcija All označava sve vaše kontakte, opcija Viber Out označava mogućnost da zovete i osobe koje nemaju Viber, ali prije toga morate napuniti račun kreditom, znači doslovce uplatiti novčani iznos karticom na svoj Viber account. Prva opcija označava osobe u vašim kontaktima koje imaju instaliran Viber.



instaliraj viber

Da biste mogli da koristite Viber preko računara, pored posedovanje iste aplikacije na mobilnom uređaju, sve što je potrebno jeste da prilikom instalacije programa unesete broj vašeg telefona kao i aktivacioni kod koji će vam odmah nakon toga pristići u vidu poruke. Nakon prijavljivanja, dalje komunikaciju možete da obavljate nezavisno od telefona pomoću aktivne internet konekcije. Svi kontakti i poruke će vam se automatski sihronizovati. Viber for Desktop poseduje jednostavni korisnički interfejs, sve informacije i opcije vam prikazuje na jednom mestu. U podešavanjima ovog programa možete da postavite da se Viber podiže zajedno sa operativnim sistemom, kao i da odredite poziciju na desktopu gde će vam prikazivati obaveštenja o pristiglim porukama i pozivima. Zatim, da definišete audio-video ulazne komponente za prenos glasa i slike itd. Ovaj program vam omogućava da potpuno besplatno razgovarate sa svojim Viber prijateljima. Ukoliko druga strana ipak ne poseduje ovu aplikaciju tu je i mogućnost običnog poziva tj. Viber Out Call koji se naplaćuje po određenom tarifnom sistemu. Sistemska zahtevnost: Windows — sve verzije, Mac OS, Linux — da pogledate detaljne sistemske zahteve za Viber for Desktop, kliknite Ukoliko nemate smart telefon, pročitajte naše. Napomena: U linku za preuzimanje, nalazi se verzija Vibera za Windows, da preuzmete verziju za Mac OS ili Linux kliknite. Ocenite: Ajd sad Boze pomozi! Ja pokusao da instaliram Viber, ali informacija koju dobijam kod pokretanje programa kaze: Vas windows nije kompatibilan sa ovom applikacijom. U cemu je problem? Dodao bih jos nesto, kaze u poruci: Ova verzija Vibera nije kompatibilna sa Windowsom. I dalje Vam zelim uspeh u radu.



Kako preuzeti i instalirati Viber
Distribucija aplikacije Korisnik ne može izvoziti licenciranu aplikaciju na način koji nije u skladu sa zakonima i zakonima u kojoj je korisnik nabavio aplikaciju. Svi kontakti i poruke će vam se automatski sihronizovati. Nakon što kliknete run, pojavit će se drugi prozor u kojem nakon što pročitate uvjete korištenja, morate klikom miša odabrati kvadratić ''I agree to the license term and conditions''. Klikom na linkove koji su navedeni u daljem tekstu možete direktno sa računara preuzeti Viber: Kako biste postavili Viber, ispratite sledeće uputstvo: Postavljanje Viber-a je lagan proces sve dok pratite dato upustvo. Skype nudi visok kvalitet video i audio poziva, kao i visok nivo sigurnosti poziva, jer su svi pozivi enkriptovani. Pošto su svi korisnici sa svojim brojem telefona, vraća sve korisinike Viber-a. Group chat with up to 250 people!

[Poslovne Finansije- Teorija i Prakticna Primjena|Sexs za gledanje|Google maps crna gora berane]






Oznake: kako, instalirati, whatsapp, naš, android, mobitel

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.