WhatsApp najsigurnija aplikacija za dopisivanje. Evo i zbog čega! - Susretit će se u sredini

petak , 21.12.2018.

WhatsApp najsigurnija aplikacija za dopisivanje. Evo i zbog čega!










Click here: WhatsApp najsigurnija aplikacija za dopisivanje. Evo i zbog čega!






Intel je takođe najavio novi i saopštio da nastoji da HPC zajednici bude omogućeno da iskoristi pun potencijal performansi iz aktuelnog i budućeg Intelovog hardvera. Intel je lansirao Intel Fabric Builders Program da bi stvorio okruženje koje zajedno radi na kreiranju rešenja zasnovanih na Intel Omni-Path arhitekturi.



WhatsApp najsigurnija aplikacija za dopisivanje. Evo i zbog čega!

Do danas, više od 100 PFLOPA sistemskog računarstva zasnovano je na procesoru Knights Landing. Intel je takođe najavio novi i saopštio da nastoji da HPC zajednici bude omogućeno da iskoristi pun potencijal performansi iz aktuelnog i budućeg Intelovog hardvera.



WhatsApp najsigurnija aplikacija za dopisivanje. Evo i zbog čega!

WhatsApp najsigurnija aplikacija za dopisivanje. Evo i zbog čega! - Do danas, više od 100 PFLOPA sistemskog računarstva zasnovano je na procesoru Knights Landing.



WhatsApp najsigurnija aplikacija za dopisivanje. Evo i zbog čega!

Intel je takođe najavio novi i saopštio da nastoji da HPC zajednici bude omogućeno da iskoristi pun potencijal performansi iz aktuelnog i budućeg Intelovog hardvera. Zajedno, ove nove HPC gradivne komponente i industrijska saradnja pomoći će u rešavanju izazova ekstremne skalabilnosti i osnovne upotrebe HPC sistema, a ujedno će pružati osnovu za isplativ put do exascale računarstva. Intel otkriva da će njegova buduća, treća generacija serije Intel Xeon Phi, kodnog naziva Knights Hill, biti napravljena korišćenjem Intelove 10 nm proizvodnog procesa i obuhvataće tehnologiju Intel Omni-Path Fabric Knights Hill će uslediti nakon serije procesora Knights Landing, dok se isporuka prvih komercijalnih sistema zasnovanih na tehnologiji Knights Landing očekuje naredne godine. Do danas, više od 100 PFLOPA sistemskog računarstva zasnovano je na procesoru Knights Landing. Najnoviji ugovori u vezi sa korišćenjem Knights Landing serije obuhvataju Trinity , koji je proizvod saradnje Los Alamosa i Sandia National Laboratories, i Cori superkompjuter, koji je najavio Centar za nacionalno energetsko istraživanje naučnog računarstva Ministrastva energetike SAD-a. Pored toga, DownUnder GeoSolutions, kompanija za geološke nauke, nedavno je najavila najveću komercijalnu primenu Intel Xeon Phi koprocesora aktuelne generacije, a Nacionalni centar za superračunarstvo IT4Innovations najavio je novi superkompjuter koji će postati najveći klaster u Evropi zasnovan na koprocesoru Intel Xeon Phi. Intel je najavio da očekuje da će Intel Omni-Path arhitektura ponuditi brzinu od 100 Gbps i do 56 odsto nižu latenciju sviča u srednjim do velikim klasterima u odnosu na InfiniBand alternativu. Intel Omni-Path arhitektura će koristiti svič čip sa 48 portova da bi pružio veću gustinu portova i skaliranje sistema u poređenju sa aktuelnom InfiniBand alternativama koje imaju 36 portova. Intel je lansirao Intel Fabric Builders Program da bi stvorio okruženje koje zajedno radi na kreiranju rešenja zasnovanih na Intel Omni-Path arhitekturi. Ekspanzija Intel centara za paralelno računarstvo takođe je najavljena, što nas dovodi do ukupno 40 centara u 13 zemalja koji rade na modernizaciji preko 70 najpopularnijih kodova HPC zajednice. Intel je unapredio mogućnosti svog Lustre softvera puštanjem u promet dodataka Intel Enterprise Edition for Lustre software v2. Novi uređaji koji koriste poboljšani softver Intel Solutions for Lustre trenutno su u ponudi firmi Dell, DataDirect Networks i Dot Hill.



All Chat Remote & Manual Lock - Android app Video
Pored toga, DownUnder GeoSolutions, kompanija za geološke nauke, nedavno je najavila najveću komercijalnu primenu Intel Xeon Phi koprocesora aktuelne generacije, a Nacionalni centar za superračunarstvo IT4Innovations najavio je novi superkompjuter koji će postati najveći klaster u Evropi zasnovan na koprocesoru Intel Xeon Phi. Ekspanzija Intel centara za paralelno računarstvo takođe je najavljena, što nas dovodi do ukupno 40 centara u 13 zemalja koji rade na modernizaciji preko 70 najpopularnijih kodova HPC zajednice. Intel otkriva da će njegova buduća, treća generacija serije Intel Xeon Phi, kodnog naziva Knights Hill, biti napravljena korišćenjem Intelove 10 nm proizvodnog procesa i obuhvataće tehnologiju Intel Omni-Path Fabric Knights Hill će uslediti nakon serije procesora Knights Landing, dok se isporuka prvih komercijalnih sistema zasnovanih na tehnologiji Knights Landing očekuje naredne godine. Intel je najavio da očekuje da će Intel Omni-Path arhitektura ponuditi brzinu od 100 Gbps i do 56 odsto nižu latenciju sviča u srednjim do velikim klasterima u odnosu na InfiniBand alternativu. Do danas, više od 100 PFLOPA sistemskog računarstva zasnovano je na procesoru Knights Landing. Najnoviji ugovori u vezi sa korišćenjem Knights Landing serije obuhvataju Trinity , koji je proizvod saradnje Los Alamosa i Sandia National Laboratories, i Cori superkompjuter, koji je najavio Centar za nacionalno energetsko istraživanje naučnog računarstva Ministrastva energetike SAD-a. Intel je takođe najavio novi i saopštio da nastoji da HPC zajednici bude omogućeno da iskoristi pun potencijal performansi iz aktuelnog i budućeg Intelovog hardvera. Intel Omni-Path arhitektura će koristiti svič čip sa 48 portova da bi pružio veću gustinu portova i skaliranje sistema u poređenju sa aktuelnom InfiniBand alternativama koje imaju 36 portova. Intel je lansirao Intel Fabric Builders Program da bi stvorio okruženje koje zajedno radi na kreiranju rešenja zasnovanih na Intel Omni-Path arhitekturi. Zajedno, ove nove HPC gradivne komponente i industrijska saradnja pomoći će u rešavanju izazova ekstremne skalabilnosti i osnovne upotrebe HPC sistema, a ujedno će pružati osnovu za isplativ put do exascale računarstva. Novi uređaji koji koriste poboljšani softver Intel Solutions for Lustre trenutno su u ponudi firmi Dell, DataDirect Networks i Dot Hill. Intel je unapredio mogućnosti svog Lustre softvera puštanjem u promet dodataka Intel Enterprise Edition for Lustre software v2.

[Xat radio zinka|Online upoznavanje bih|Najbolje incest price]






Oznake: intel, najavio, nove, procesore, za, računare, visokih, performansi

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.