Free Music
Free Music
Free Music Sorry Jozo najgori rođendan! - Rock cura i samo prirodnjak - Blog.hr
< prosinac, 2007 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Siječanj 2008 (2)
Prosinac 2007 (3)
Studeni 2007 (2)
Listopad 2007 (1)
Rujan 2007 (2)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari On/Off

Opis bloga

U ovom blogu možete naći teme svakakvih...ma zapravo vidjet ćete i sami. Uživajte!I I NARAVNO GUNSI 4EVER!!!

Free Web Counter
Get a Free Web Counter
evo ovoliko vas je pokucalo na moja vrata



Myspace Stuff

Linkovi

LINKOVI MOJIH FRENDOVA:
brbljava pink cura
xxsomeonxx
jedan Hajdukovac
Luda brbljavica
Mala početnica...
Ivana s Vojaka
roker ili...
Mad girl
OSTALI LINKOVI:
Princess_umisljena mala
zaljubljena u debila
MARIA
she is wrilly cool
GUNS N ROSES 4EVER
antea_d_duff
GNR Girls
Rock girl
IRIS
wake up... time to die
Guns n' roses are the best
Lizzy loves Axl

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us


ImageHostedbyImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us

Zar nisu mrak?

Image Hosted by ImageShack.us



Image Hosted by ImageShack.us

Ovakve su vam moje starke samo što umjesto ovog bijelog imaju bijelog kostura šta nisu super?


Free Image Hosting at www.ImageShack.us Joj, što bi voljela da je ovako!!!

EExcellent
LLight
EEasy
NNew
AAwkward

Name / Username:


Name Acronym Generator
From Go-Quiz.com

Nešto o meni

Ime: Elena
Prezime: ne želim neugodnosti
Dan rođenja:30.06.1995.
godine:12
horoskop:rak
mjesto stanovanja:Rijeka
Grupe koje slušam:Guns n' Roses,
Status Quo,Metallica, Pink Floid,Europe,a
ima ih još dosta
naj pjesme:the Final countdown-Europe,
In the army-Status quo,Don't cry-GN'R,
Cats in the cradle and the silver spoon-GN'R
Volim: dečke s dužom kosom
rock
hard rock
Ljude koji su uvijek spremni za zajebanciju
darkere
marte
starke
prirodu
životinje
biljke
knjige od R. L.Stinea
svoj razred
izlaske
rokere(a posebno dečke)
Boga
Mrzim: folirante
pop
repere
hip hopere
rep
hip hop
razmažene
nepravdu
Čubelu(profu iz prirode)
krzno
mučitelje životinja



Mala kronologija Gn'R

1982. g. 19.prosinca - Axl Rose odlazi iz rodnoga grada Lafayettea u Indiani i seli se u Los Angeles, gdje će osnovati sastav Guns n' Roses.

1985. g.6. lipanja - Konačna postava sastava Guns n' Roses nastupa prvi put zajedno u Troubadouru u Los Angelesu.

1986. g.25. ožujka - Guns n' Roses potpisuje ugovor sa diskografskom kućom Geffen Records.

1987. g. 19.lipnja - Guns n' Roses debitiraju u Europi nastupom u The Marqueeu Clubu u Londonu. Kući se vraćaju u kolovozu kako bi snimili svoj prvi video za "Welcome To The Jungle" u Los Angelesu.

1987. g. prosinac - Slash se nalazi na zabavi Los Angelesu, u domu Nikkija Sixxa iz Motley Cruea, kada se Sixx ruši i poplavi, a bolničari ga ožive dajući mu u prsa dvije inekcije adrenalina.

1988. g. 11.travnja - Guns n' Roses snimaju videospot za svoj singl " Sweet Child O' Mine" u plesnoj dvorani u Huntington Parku u Kaliforniji.

1988. g.20. kolovoza - Tijekom nastupa sastava Guns n' Roses na godišnjem Monsters Of Rock Festivalu u Castle Domingtonu, Velika Britanija, dvojica su obožavatelja poginula, a 450 ih je ozlijeđeno kada je došlo do maničnog plesa.

1988. g. 10.rujna - Guns n' Roses ostvaruju svoj prvi veliki hit kada im singl "Sweet Child O' Mine" zauzme prvo mjesto u SAD-u. U Velikoj Britaniji ne stiže među Top 10, sve dok se ne pusti u ljeto 1989. g.

1990. g. 27.travnja - Uvijek romantičan Axl Rose odlazi u kuću svoje djevojke Erin Everly u četiri ujutro i kaže joj da u automobilu ima pištolj i da će se ubiti ako se ne uda za njega. Unatoć njegovoj nasilnoj povjesti, ona pristaje.

1990. g. 30.listopada - Axl Rose uhićen je jer je susjeda udario bocom dok su se svađali zbog glasnoće njegove glazbene linije.

1991. g. 4.srpnja - Nemiri izbijaju nakon što Axl Rose napadne obožavatelja, jer je slikao fotoaparatom tijekom nastupa u Maryland Heightsu, St. Louis, Missouri. Dva tjedna kasnije, bivši bubnjar sastava Steve Adler podiže optužnicu protiv bivših kolega iz sastava, tvrdeći da su ga prisiljavali na uzimanje heroina, a zatim ga izbacili kada je krenuo na odvikavanje.

1991. g. 7.rujna - Gitarist Izzy Stradlin napušta sastav Guns n' Roses.

1992. g. 12.srpnja - Axl Rose uhićen je u njujorškoj zračnoj luci J.F.K., po nalogu iz St. Louisa koji ga optužuje za prekidanje koncerta sastava 1991. g., što je kasnije uzrokovalo velike nerede.

1992. g. 2.rujna - Kada Guns n' Roses sviraju u Citrus Bowlu u Orlandu, Florida, Axl Rose počinje energično blatiti "alternativnu glazbu", izdvajajući posebno Kurta Cobaina iz Nirvane.

1993. g. 11.veljače - Objavljeno je da će Gunsi biti prvi rock-sastav koji će svirati u Kremlju u Moskvi i to 22. svibnja.

1993. g. 7.prosinca - Gunsi objavljuju da će zadržati pjesmu "Look At Your Game Girl", koju je napisao Charles Manson, na svom albumu the spaghetti incident?, nakon što su saznali da će honorari biti isplaćeni sinu jedne od Mansonovih žrtava.

2001. g. 1.siječnja - Gunsi počinju povratničku turneju nastupom u House Of Bluesu, Las Vegas, Nevada, prvim u 7 godina.2002. g.

2002. 7.studenog - Mnoštvo od 9000 ljudi uzrokuje nemire kada se dozna da su Gunsi odustali od večerašnjeg nastupa u GM Placeu, Vancouver,Kanada.

2004. g. 30.ožujka - Gunsi otkazuju svoj nastup na nadolazećem Rock In Rio Festivalu u Lisabonu, Portugal, kriveći zbog toga gitarista Buckethea koji ih je napustio.
Nadam se da vam je bilo zabavno čitati malo i o Gunsima.


Myspace Stuff


Sto nedostaje mom blogu?
postovi
bolje teme u postovima
bolji dizajn
bolja pjesma
vise slika
blog (sve)
sve je savseno (nista)
moze i bolje(nije nesto)
nesto drugo
pollcode.com free polls


Sto slusate?
pop
rock
metal
punk
narodnjake
cajke
klasiku (drgi boze)
hip-hop
rap
r'n'b
pollcode.com free polls




evo lyricsa od meni super pjesme:


Alice Cooper Lyrics
Poison Lyrics

subota, 08.12.2007.

Sorry Jozo najgori rođendan!

Kao što naslov kaže,jučer sam bila na jednom od najgorih rođendana u životu.nono Dakle trebali smo se naći u Pampasu(pizzerij) u 16:30 h, no Jozo me zvao da dođem kod njega oko 15:30 h. Kod mene je došla Mare i zajedno smo otišle kod Josipa (nadimak mu je Jozo). Igrli smo se s njegovom preslatkom zamorkom koja se zove Gricko (a žensko je, kotila je 2 puta mrtvo mlado, jadnica). Onda smo išli prema Pampasu na Trsatu. Bilo nas je 14-ero. Jozo,Mare, Josipov brat, Josipov bratć, dva njegova frenda iz prošle škole, Antea,Karla,Lana, Fićo,Dome, Kunić, Alex i JA. Sve je bilo super u Pampasu,a poslije grozno. Kada smo izašli, kiša je lila ko iz kabla,a već je bio debeli mrak. Mi cure smo imali kišobrane, a dečki nisu,ali nije ih bilo briga.
Išli smo na Vojno(igralište). Joj tamo su palili one petarde(i to po pljusku). Moram priznat da je bilo lijepog vatrometa, al' kada su dečki počeli na nas bacati petarde, samo smo bježali. Da nije bilo kiše možda bi bilo malo bolje.
Bilo je lijepo po mraku.A onda su nam dečki pobjegli. Jao! Mi cure smo ostale na Vojnom jer smo morale ostati čekati Marijinog tatu. Onda su nas zvali dečki da dođeo pred školu. Mi dođemo a oni taman odlaze sa Josipovom mamom i tatom s auto.grrrrr!(koda nas nisu mogli čekat da ispratimo Mariju). Ajme ja sam bila mokra do kože.A najviše mi je bilo žao mojih starkica koje su bile skroz smočene (ali sada su dobro).
Onda nas je Antea spasila. Išle smo kod nje i tamo se posušile(ionako smo poslije morale ići gledati neku dosadnu operu,jer je Antein tata dobio besplatne karte za pretpremjeru.) Ajme što je bilo dosadno (znate da je nisam tip od usranih opera.) Ali nije mi bilo žao što sam išla, jer mi je stvarno
bilo ugodno u društvu. To mi je barem malo uljepšalo dan(tj.noć). Jozo stvarno nije ništa organizirao. Mrzim takve rođkase. Al dobro ne mogu svi biti super, jedan mora biti i loš.

- 19:47 - Komentari (25) - Isprintaj - #


<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.