Zmaj i danijela video - Susretit će se u sredini

srijeda , 19.12.2018.










Click here: Zmaj i danijela video






Na ovom podužem snimku možete videti kako je najpre Vesna Rivas hrabri i uči je da Zmaja ne treba da se boji. Naime, Zmaj od Šipova ispričao je svima da je protekel večeri imao seks sa Danijelom, a ona je to takođe potvrdila. Naime, Zmaj od Šipova ispričao je svima da je protekel večeri imao seks sa Danijelom, a ona je to takođe potvrdila. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.



zmaj i danijela video

Da ima pravde i zakona danas bi u Srbiji bilo barem jos jedno 20 zatvora da se napune svim onima koji su pokrali ovu drzavu!!!! Sloba nam je bio los pa smo ga zamenili jos gorima koji su jedva docekali 5 minuta vlasti da napune svoje dzepove i obezbede svoju decu i unucad!!!! Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.



zmaj i danijela video

- Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici.



zmaj i danijela video

U vili Parova juče su učesnici zajedno sa voditeljkom Slađom i Milomirom Marićem imali prilike da gledaju snimak seksa Danijele i Zmaja od Šipova. Svi koji prate Parove znaju da su Danijela i Zmaj imali odnos, a sinoć su to mogli i da vide, kada im je pušten snimak iz spavaće sobe. Većina njih je posmatrala ove vrele porno scene u neverici, dok su Milomir Marić i Slađa sve ispatili kroz osmeh, drugi su se hvatali za glavu i prekrivali oči jer ih je bilo stid. Danijelu i Zmaja očigledno nije bilo sramota, oni su sa ponosom posmatrali svoju žestoku akciju u krevetu. Kako je to izgledalo pogledajte i vi: THOR 02. Ovo se servira gradjanima Srbije???!?!? Ovo se servira deci.. Sloba nam je bio los pa smo ga zamenili jos gorima koji su jedva docekali 5 minuta vlasti da napune svoje dzepove i obezbede svoju decu i unucad!!!! E jadna li si Srbijo sta si docekala!!!! Da ima pravde i zakona danas bi u Srbiji bilo barem jos jedno 20 zatvora da se napune svim onima koji su pokrali ovu drzavu!!!! Pravila komentarisanja: Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer. Sugestije ili primedbe možete da šaljete na.



Zmaj gladan seksa - Maldivi - (TV Happy 26.7.2015.)
Ako si došla da imaš seks sa njim, samo napred! Pravila komentarisanja: Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Ali nisam želeo da je zadržim za sebe kada se rat završio. NE PROPUSTITE… VIDEO +18 UČESNICI PAROVA U ŠOKU: Produkcija im pustila snimak Danijeline i Zmajeve akcije Naime, ona se ne kaje zbog seksa sa Zmajem koji su videli svi učesnici ali i gledaoci, čak je i ponosna. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer. Danijelu i Zmaja očigledno nije bilo sramota, oni su sa ponosom posmatrali svoju žestoku akciju u krevetu. Njih dvoje prepričali su svoje iskustvo za vreme jutarnje kafice. Nakon što je Zmaj ispričao kako se i šta dogodilo, Lela je objasnila da je imala pogrešan utisak, i da je Zmaj nežan.

[Dobre vode crna gora smjestaj|Pik dama bih|Sms sex oglasi hrvatska]






<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.