Udruga za upoznavanje - Susret s djevojkom

ponedjeljak , 24.12.2018.

Katolička spajalica – portal za upoznavanje potencijalnog bračnog partnera, prikupila 200 članova u prvome danu!










Click here: Udruga za upoznavanje






U drugom slučaju sprečavanja ovrhe, ured pravobraniteljice za djecu smatra da nije na dobrobit djeteta da se dijete izlaže javnosti i medijima, te ne podržavaju takav način borbe za dijete. S prijateljicama sam puno puta razgovarala o tome kako pronaći normalnog muškarca.



udruga za upoznavanje

Majka je dvojici sinova od kojih stariji ima 37 godina, a mlađi 23 godine. Budući da internet na svom početku nije bio toliko razvijen što se tiče programske strane, ono što su stranice nudile bilo je gotovo smješno u usporedbi s onim što danas svaka kvalitetnija stranica nudi.



udruga za upoznavanje

Katolički susreti za brak-pronađi osobu svoga života - Samci u Hrvatskoj svoj status smatraju privremenim, iako im je danas, zbog prezaposlenosti, ali i neodgovarajućih mjesta na kojima se mogu upoznati, teže nego ikada naći srodnu dušu. Pošaljmo poruku izazova katoličkim samcima koji žele promijeniti svoj status Znate li da je Hrvatska proglašena zemljom samaca?



udruga za upoznavanje

Ideja o online katoličkoj zajednici za upoznavanje partnera začeta je prije desetak godina u Austriji i otada se neprestano širi, zahvaljujući sve većem broju katolika koji traže partnera s kojim će dijeliti vrijednosti i zasnovati obitelj. Hrvati su objeručke prihvatili novu priliku koju im je pružio portal. Latvija i Mađarska prvih 200 članova skupljale su više od tjedan dana pa nitko nije očekivao ovakav uspjeh. Članovi zasad dolaze iz 25 gradova i malih mjesta u Hrvatskoj, a učlanili su se i Hrvati katolici iz Austrije, Bosne i Hercegovine, Kanade i Vojvodine. Za razliku od ostalih portala za spajanje partnera, na katSusu je trenutačno 60% žena. Usporedbe radi, ostali mainstream portali za spajanje partnera imaju obično oko 75% muškaraca. I na ostalim katoličkim stranicama s kojima katSus surađuje više je muškaraca — oko 65%. Slike koje su dodale svojim katSus profilima dokazuju da su Hrvatice najljepše žene na svijetu. Jedina primjedba koju su članovi imali do sada je da su pitanja za ispunjavanje profila — preteška! Da bi se predstavili, članovi moraju opisati koje osobine bi trebao imati njihov budući supružnik, kako zamišljaju kvalitetan partnerski odnos, što bi se njihovom budućem partneru moglo najviše svidjeti na njima, kao i što im znače Bog i Katolička Crkva. Kugler, osnivačica izvornog kathTreff. Prati VJERU na FB!



Student Info 22.3.2016. Europski tjedan novca, Hrvatska udruga studenata Sestrinstva, Tjedan mozga
Oni sa svojim klijentima potpisuju ugovor kojim oni jamče da su dali istinite podatke, a Tihana i Andrea im jamče tajnost. Venera Gratia se u ugovoru obvezuje na potpunu diskreciju i tajnost podataka. Upitat ćemo ih i kada oni reagiraju i na koji način ukoliko se radi o pritužbama na rad djelatnika CSS-a ili na cijeli CSS s obzirom da mi imamo stranke koje nisu nikada dobile izuzeće, a postupanje djelatnika CSS-a je vidljivo bilo nestručno i nehumano. Slike koje su dodale svojim katSus profilima dokazuju da su Hrvatice najljepše žene na svijetu. A prilika za razgovor danas je jako malo —- zaključuje prof. Ljubavna tuga koja se krije sporo i teško zacjeljuje i zato vam treba netko da vam pomogne da to spremite u prošlost. Odlučila sam od 2015. I upravo to nas razlikuje od drugih sličnih ponuda i čini nas drugačijima. I nekako, spletom događaja, a ne kao neka unaprijed izrađena ideja, nastala je tvrtka koja se zbog prihvaćenosti među usamljenim Slovencima pokazala kao kvalitetan alat za spajanje ljudi. Kako se odlučila na pokretanje ovog zanimljivog posla i kakvi su joj planovi za naredno razbolje objasnila je u razgovoru za Poslovni dnevnik.

[Karmicka ljubav i brak|Listic za upoznavanje|Kako brzo zaraditi novac preko interneta]






Oznake: informacije, o, vingdu

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.