Herceg novi apartmani - Stranica za upoznavanje

ponedjeljak , 31.12.2018.

HERCEG NOVI. CRNA GORA - LETOVANJE










Click here: Herceg novi apartmani






Mozemo Vam organizovati izlete i docek na aeodromu, klimatizovanim i udobnim automobilima. The Archive features modern equipment and a library open to the public. Zapravo, radi se o tome što se Herceg Novi nalazi u jednom od najlepših zaliva u Evropi, a možda i šire, u Bokokotorskom zalivu.



herceg novi apartmani

Apartman A3 trokrevetni U studio apartmanu su 3 ležaja. Prihvatamo lepo vaspitani ljubimaca.



herceg novi apartmani

HERCEG NOVI. CRNA GORA - LETOVANJE - Apartmani TOPLA su četverokrevetni apartmani kapaciteta 2- 5 osoba i svaki apartman posjeduje spavaću sobu,dnevnu sobu,kuhinju sa potrebnim suđem ,kupatilo,površine 40-50m2. Average annual temperature is 16.



herceg novi apartmani

Herceg Novi je predivan gradić, miran i romantičan u kome je lako snaći se. More je čisto i mirno, pored mora je predivno šetalište. U luci nude razne ture brodićima u zalivu. Stari grad je mesto koje morate obići, jer odiše duhom istorije i mediterana. U gradu su mnogi interesanti i originalni kafići. Enterijeri su jako lepo uređeni, ponuda raznovrsna, a cene razumne za jedno turističko mesto. Mi smo Herceg Novi posetile u vreme novogodišnjih praznika i divno se provele. U gradu su bili organizovani koncerti. Zbog kiše se nije realizovan celokupan program koncerata, ali nama to ipak nije umanjilo uživanje. Bilo bi nam za nijansu zanimljivije da je noćni život bolje razvijen. Trebalo da u bar 2-3 kafića postoji živa muzika, a u parku Boke češći koncerti. Herzeg Novi ist eine kleine friedliche stadt ohne, sehr viel tourismus und stau wie z.



Hotel KUKOLJAC Herceg Novi
Četiri jednokrevetna soba studio - apartmani sa terasom i pogledom na more, označene kao A1, A2, A3, A8. Stan opremljen kablovskom TV, internetom, klimom, parkingom ispred zgrade. Ovi apartmani su označeni kao A6 i A7, svaki apartman može da primi do 4 odrasle osobe. Apartmani su dvosobni, klimatizovani i potpuno opremljeni za Vas boravak. U četvorokrevetnom je francuski ležaj plus 2 ležaja. Sastoji se od dnevnog boravka, spavaće sobe, trpezarije, kuhinje, kupatila i male i velike terase. In apartments available Wi-Fi and satellite TV. Krevetac za bebe se može organizovati ako je potrebno.

[Hrvatski portali za upoznavanje|Zene za sex karlovac|Seks varaždin]






Oznake: apartmani, Mila

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.