Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us

S.O.R.

29.03.2006., srijeda

e, opet SIROMAČEK!!!
Kaj nećete na tulum?! Zašt niko ne piše!!!!?
A daaaaaaajte!
o čem da pišem ja?! Ak imate koju želju tj. temu, ostavite komentar!
- 19:54 - One more comment for no comment (0) - pluni na papir - #
KAJ SE RADI?

Ovdje SIROMAČEK nakon dugog, dugog NEpisanja....

Ne znam kaj bh pisal, al onda ću iskoristit ovu prigodu da, sve koji ovo čitaju, vas pozovem na TULUM!!!!
Kad, di, zašt?
15.04.2006. Na jarunu u jednom bircu, bum vas već uputil... Zašt? - zajebancija!!!!
Cuga, cure, zika....
Ja ću bit tam!!!! - ovo je oglas za sve cure!!!!
moj broj vam je 0917857659 - za podrobnije informacije


al šalio sam se za broj. ak očete na tulum, skomentirajte me pa bum vam javil!
- 19:32 - One more comment for no comment (2) - pluni na papir - #

24.03.2006., petak

Za muškarce i žene ;)

Upute za muškarce:


Mnoge žene uživaju u kunilingusu, a kako bi muškarci bili što sigurniji u efekt koji postižu, najbolje bi bilo pristupati što nježnije. Njena je koža ovdje izrazito delikatna, no ne brinite, strpljenje i dosta vježbe glavni su temelji uspjeha.
Počnite polako ljubeći je po tijelu te preko trbuha krenite niže prema vagini. Slobodno istražujte okolno područje i prstom provjerite stupanj vlažnosti (što više, to bolje), no pripazite - prstom se ne preporučuje petljati po klitorisu. Za njega radije, posebno u početku, rezervirajte jezik. Klitoris, naime, ne stvara sam sokove i izrazito je osjetljiv, pa bi neki nagli pokreti vrlo lako mogli izazvati bol.
Upustite se u naizmjeničnu igru prstiju i jezika, bez ustručavanja. Sjetite se da je kasnije ona na redu. Igrajte se i njenim usminama, a dok ližete klitoris laganim pokretima prsta masirajte vaginu kako biste pojačali cjelokupni doživljaj. Nadalje sve ovisi o vašoj maštovitosti, sve može trajati nekoliko minuta, ali dobar ljubavnik će orgazam odgoditi što više je moguće.
Neke žene vole dodatnu stimulaciju tijekom oralnog seksa, pa zatrebate li inspiraciju, pokušajte sljedeće: milovanje grudi, stimulacija erogenih zona (npr. unutarnje strane bedara), a osim prsta u vagini, pokušajte i s prstom u anusu. Rezultat bi vas mogao iznenaditi.
Kada osjetite da je vrijeme za vrhunac, iskušajte nešto od sljedećeg, a možete i kombinirati varijacije predloženoga:

Gore-dolje: za ovaj je pokret dovoljan vrh vašeg jezika, kojim ćete u navedenom smjeru stimulirati klitoris.

Kružni: kružite jezikom oko klitorisa, izmjenjujte smjer jer bi joj u suprotnom moglo dosaditi, što bi u konačnici i previše odgodilo orgazam.

Slobodan stil: ime sve govori, dopustite jeziku da luduje i pričekajte da rezultat 'procuri'.
Nakon što je vaša partnerica doživjela orgazam, nemojte je ostavljati samu, milujte joj tijelo, priljubite se uz nju, ako želi razgovarajte… Dajte joj vremena da cijelim tijelom proživi ono što se upravo dogodilo.


Upute za žene:


Postoji tek nekoliko natuknica koje partnerice mogu usmjeriti kuda i kako kada izvode felaciju, no najbolja smjernica bit će sam partner i njegove reakcije te mnogo, mnogo vježbe. Usne i jezik definitivno su glavni izvor stimulacije, a možete ih koristiti na mnogo načina.
Većinu muškaraca, na primjer, uzbuđuje ljubljenje, lizanje i sisanje njihova penisa. Neke posebne vještine nisu toliko bitne, koliko je činjenica da ste sami sa sobom sigurni da to činite iz pravih razloga. Mnoge zabrinjava (a mnogima se bar jednom i dogodilo) mogući ugriz, no ukoliko partnerica dovoljno otvori usta te koristi sve mišiće usta i jezik, zubi uopće ne bi trebali doći u kontakt s penisom.
Muške su genitalije izrazito osjetljive na bol, pa budite jako pažljivi. Započnite ljubeći ga u lice te postupno krenite prema dolje. Kako biste što bolje stimulirali penis, istražujte ga u cijelosti sa svih strana, u svim smjerovima, uključujući i testise, s kojima budite posebno nježni.

Najbolji osjećaj proizvest ćete klečeći među njegovim nogama, tako da mu priđete odozdo. Jedan od najjednostavnijih i ugodnijih poteza je tzv. klizenje, u kojem pomičete usta gore-dolje duž penisa.

Uzmite vrh penisa u usta i polako ga počnite sisati, nježno ga istražujući jezikom. Pomičite usne gore-dolje duž cijelog trupa sišući ga i pritišćući usnama i jezikom. Sami odredite brzinu, kao i koliko ćete ga 'progutati'.
Možete isprobati i lolipop metodu, koja započinje lizanjem penisa od testisa prema gore. Kako biste pojačali orgazam, smjestite palac na sam početak penisa blokirajući tako cijev kroz koju prolazi sjeme. Istovremeno energično sišite njegov vrh.

Ili krenite polako se igrajući, istražujući podnožje penisa, posebno osjetljive dijelove. Masirajte guzu dok ustima i jezikom obrađujete penis te, kad uhvatite pravi trenutak partnerove opuštenosti, prodrite nježno prstom u njegov anus.
Tek kada u cijelosti uđete prstom naći ćete se u području prostate (zato je dobro zaštititi prst npr. kondomom), koju nastavite nježno masirati. Umjesto prsta možete koristiti i mini vibrator.
Mnogi muškarci vole što je više moguće dodatne stimulacije, pa se slobodno tijekom felacije poslužite i rukama, ujednačavajući njihov rad s pokretima usana.

Kao i u svemu ostalome, svatko od nas je jedinstven te nemojte ništa uzimati zdravo za gotovo. Neka vam ove informacije posluže kao navigator, a za sve ostale detalje do potpunog užitka konzultirajte se s partnerom.


thumbup smokin Hrc :)
- 19:29 - One more comment for no comment (8) - pluni na papir - #

12.03.2006., nedjelja

Istina

Image Hosted by ImageShack.us
- 13:46 - One more comment for no comment (3) - pluni na papir - #

09.03.2006., četvrtak

mali ili VELIKI...?!

.......... u dilemi ste? Zašto?! Pa to je barem lako.

Imate djevojku?! Volite ju?
Varat (naravno)! A zašto i ne! Kad vam je posljednji put pokušala zadovoljit potrebe???

U istraživačkom centru jednog anonimnog grada izvedeni su pokusi na sexualnim parovima. Zaključak je bio prilično relativan.

Žene u prosjeku mnogo manje pomišljaju na sex od muškaraca, no zato često imaju nesvjesna samozadovoljavanja. Takav rezultat je zaključen sasvim slučajno. Naime, žene u sjedečem položaju prekriženih nogu, imaju potajne igrice koje ih dovode na učestale odlaske do wc-a. Tamo vrše nuždu kao i svaki muškarac. No njihova potreba za odlaskom do wc-a je sasvim drugačija. Testirane osobe nisu konzumirale 12 sati nikakvu hranu ni pića. Muškarci su u prosjeku sjedili raširenih nogu i koristili wc jednom do dva puta, no kod žena prekriženih nogu taj slučaj se udvostručio u odnosu na muškarce. Kod žena prekriženih nogu dolazi do draženja i to uzrouje vlaženje. Što je zaključak obilaska wc-a. Muškarcima je potrebno više prostora u sjedečem
položaju, pa oni nemaju naviku da se zadovoljavaju već misle na sex svakih 20 - 25 minuta. A u
prosjeku iskoristili bi priliku za sex svega 91.38 %. Što je zabrinjavjuče u odnosu na žene koje bi pristale na svega 28.70 %. Naime, tolika je brojka populacije nogometaša na svjetu.

Zaključak:
Ženama nije bitno dal imate 10 ili 18 cm u hlačama,
bitno im je zadovoljstvo. Možete ga postiči i jezikom...





- 22:39 - One more comment for no comment (8) - pluni na papir - #

06.03.2006., ponedjeljak

koma

A u k….. sutra pišem sjebano prokleti test iz matike….molim boga za za dvojku jer je i to fakat sjebano teško dobiti…neznam za druge…al ja imam jednog fakat nemogućeg prof. a što je još gore razrednik mi je………u ku…… Tip iz šest zadataka iskopa jebenih 63 boda…((( ko da sam boga pitaj gdje….u zemlji štrebera…komaaaaaa )))……to još nigdje nisam vidio a za prolaz…mislim za jebenu al fakat pošteno krvavu dvojku ti treba nekih dobrih 30 bodova….znači polovica…hm…sam je pitanje gdje ih skupiti…da mi je bar ko' u osnovnjaku prvih 5 zadataka riješiš od njih 15. i dobiješ poštenu dvojku ak' znaš više…još bolje….. Naše školstvo je fulllllllll sjebano teško učimo ko idioti…a vani majmuni bolje prolaze od nas…nabijem u k… sve vladine ljude i pizde materine, premijera i ministra školstva i ne znam koje još pizde materine je dodao svojoj tituli taj ne zna ni najsjebaniji komp upaliti a kamoli voditi školstvo.. :)
No vratimo se mi problemu…zeznutoj matiki….. upravo sam saznao da sutra imamo prvi sat tip nam je dodao još jedan sat…kao za naše dobro..ma moš mislit prije ćemo poluditi…kad čujete zašto!! Kad vam kažem koliko imam sati matike tjedno…vjerujte gadno je…. Ponedjeljak hvala bogu trpim ga samo zajebanih 45 minuta…al loša strana obično ga imam prve sate kad dođem u školu :) :) :)….. Utorak- a kaj da kažem dugih 90 minuta…koooommmaaaaaaaaa….. Srijeda-nakon što nam sjebe mozak u utorak ovaj dan (u srijedu) jebe nas samo standardnih 45 minuta…. Četvrtak-opet nevolje…umjesto da imamo jedan sat matišu a drugi SRZ…mi imamo dva sata jebanja s matematičkim zadacima……i napokon došao dan za koji živim Petak hvala bogu ništa obavezno…dolaze samo oni kojima nekaj nije jasno pa ga pitaju….. nešto slično kao vježbe…..al tko na to dolazi ak nas je prije toga mučio ko da smo najveći kriminalci….. I tako ljudi živim od petka do petka pa sve do kraja školske godine…Nadam se da će uskoro doć pa da pustim mozak na zaslužen odmor… Nadam se da vas nisam iživcirao i oprostite na izrazima…al fakat digne jebeni tlak

- 15:03 - One more comment for no comment (1) - pluni na papir - #

04.03.2006., subota

Tko su mafija,,,???

Naznake i doznake govore da sve vrijeme provedeno negdje u dobrom društvu ima svoje običaje i načine. Naš način je prebrzo završio. I zašto ovaj jeb....(bip) post neda da ubacim više slika odjednom. Enrique pomozi mi!!!

- 21:40 - One more comment for no comment (1) - pluni na papir - #

Akcija najboljih... :-)

Ovo je bend TRIJO Z RUD ineče jako akustićan i žestok. Trenutno je korizma pa je u krizi (financiski) no zato svoje jade liječe u obližnoj ljekarni Caffe Bar Rovi, ili u podrumima (palnicama) kod nekoga od članova benda. Njihov vjerni prijevoz je još uvjek BIJELA PILA koja je tenutno više pokrivena rđom nego bijelom bojom, ali znate vi onu kad se taj bend nađe u neprilici da nezna put kući ili iz nekih razloga ne vide cestu pila ih uvjek dovede kući. Što će te, jedina ona ide samo na naftu, dobro što neide na alkohol...!

- 20:44 - One more comment for no comment (2) - pluni na papir - #

Jel ovo uredu?

Mislim da je jako poučno :)


evo malo .........veznao uz odricanje
___________________

Čovjek je šetao po ulici kada je primijetio osobito prljavog i pohabanog
beskućnika koji ga je pitao ako ima nekoliko kuna za večeru.

Čovjek je izvadio novčanik, izvadio 70tak kuna i pitao, "Ako ti ja sad dam
taj novac, hoćeš li kupiti njime pivu umjesto večere?"

"Ne, prestao sam piti prije mnogo godina", odgovorio je beskućnik.

"Hoćeš li to upotrijebiti kako bi išao na pecanje umjesto da si kupiš
hranu?" pitao je čovjek.

"Ne. Ja ne trošim vrijeme na pecanje," rekao je beskućnik, "provodim svo
vrijeme pokušavajući opstati."

"Hoćeš li to potrošiti na nogomet umjesto na hranu?" pitao je čovjek.

"Jeste li LUDI?" odgovorio je beskućnik. "Nisam igrao ni gledao nogomet već
20 godina!"

"Hoćeš li novac potrošiti na ženu iz mračne četvrti umjesto na hranu?"
pitao je čovjek.

"Koju bolest bi dobio za šugavih 70 kuna?" uzviknuo je beskućnik.

"No," rekao je čovjek, "ja ti neću dati novac. Umjesto toga, odvest ću te
kući na ženinu odličnu večeru."

Beskućnik je bio zapanjen. "Zar vam žena neće pobjesnjeti zbog toga? Znam
da sam prljav, a vjerojatno i prilično odurno smrdim"

Čovjek je odgovorio, "Nema veze. Važno je da vidi kako čovjek izgleda nakon
što se odrekne pive, pecanja, nogometa i seksa."


- 20:20 - One more comment for no comment (1) - pluni na papir - #

01.03.2006., srijeda

Hej....što je vama ljudi svi bi se selili, što je to došlo ovome svijetu, odlaze drugamo da bi njima bilo bolje, to je u redu ali zašto, da vas pitam za što su se naši očevi borili, za što su ljudi ginuli, da bi se mi selili jer nam ova država ne paše, jer želimo da nama bude bolje umjesto da se potrudimo i pobrinemo se za Hrvatsku, našu majku našu domovinu....a ne da joj okrećemo leđa! Kažem vam ja sam domoljub, volim svoju domovinu i bit ću u njoj dok god dišem, a kada prestanem disati želim da me pokopaju ovdje, na ovoj meni svetoj zemlji!!ŠTO VAM JE KAMO ĆETE, prije ste kukali kako bi svoju zemlju sada kada je imamo svi bježite!!Koga god pitam on se seli ili bi se selio, neznam što da mislim o tome..:( Evo upoznao sam jednu super curu, mislio sam da je stvorena za mene, ali mislim, možda sam budala, ali ja sanjam curu koja će samnom toliko voljeti ovu državu bez obzira kakvo stanje bilo u njoj i koja će samnom ovdje ostati!! Ne želim cure za kratke veze, radije onda odem negdje van i zabrijem u jednoj večeri sa njih dvije i to je to.. ma ne želim o tome razmišljati, kako dođe doči će...znam neki ljudi sada misle što si taj misli,taj nije bio u ratu niti je proživio nekakve teške trenutke u ratu ,ali vjerujte točno znam da se nisu uzalud borili i nisu uzalud ginuli naši ljudi!!!!“TKO NA TVRDOJ STINI SVOJU POVIST PIŠE TOM NE MOŽE NITKO PROŠLOST DA IZBRIŠE; VARAJU SE I NE MISLE TAKO ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO!!“ I ja ne puštam tako lako!!!!!!!!!Ovim putem se ispričavam nekim ljudima jer sam gad i jer sam možda budala,ali...:(
- 00:22 - One more comment for no comment (2) - pluni na papir - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< ožujak, 2006 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Opis bloga

Dođi pa vidi! :p

U R E D N I Š T V O :

-ZAJČEK (ČUFTIĆ)

Image Hosted by ImageShack.us

- ENRIQUE

Image Hosted by ImageShack.us

- HRC

Image Hosted by ImageShack.us

- SIROMAČEK

Image Hosted by ImageShack.us

Linkovi











Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr
pepa.blog.hr

Heroj

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Croatia

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us