~ S O O K I E ~

13.09.2006., srijeda

samo za taj osjećaj

Taj osjećaj… sigurno ga svi znate… ponavlja se rijetko … onaj osjećaj da je sve napokon u redu… osjećaj da su se napokon sve kockice posložile… Osjećaj da Vam nitko ništa ne moze ma koliko vam želio nanjeti neko zlo. Osjećaj da se najsnažnija osoba na svijetu.

Nije važno dal je vani +50 ili -30 vama je super. Sve je nekako lijepo. Odjednom stvari o kojima niste ni razmišljali padaju vam na pamet. Stvari koje ste gledali i znali ste da su tamo ali ih nikada niste pogledali kako treba i promislili barem malo o njima.

Sve mi je nekako drugačije u zadnje vrijeme, promatram svijet u bojama. Dosta dugo je bio samo crno-bijeli, ali o tome ne želim više razmišljati, barem ne u ovom trenutku. Sve mi je dobilo boje…sretna sam… dali je to osjećaj zaljubljenosti, sreće… ili nećega drugoga vrijeme će pokazati… ali nije mi bitno u ovom trenutku… napokon mi je sve u bojama i samo je to važno….

Današnja playlista :

3 doors down

- 22:51 - Reci nekaj pametnoga... (4) - Uništavaj prešume - #

01.09.2006., petak

i am back :-)

Imam feeling da blog pišem samo kad me trese predispitna groznica :-)

Možda mi je to jedan od načina sa kojim riješavam stres pa da jednostavno napišem nešto.

Ljeto…hm… zanimljivo, poučno… radno… Radila sam cijelo vrijeme, uz to učeći da dam par ispita tokom 9. mjeseca i da usput zaradim za školarinu…. Uz sve to i šajbanje po vanka po razno raznim parkićima i kafićima, da ne zaboravim šumama i jezerima ( bolje da ne pitate – i ne nije ono što većina pomisli pročitavši tu recenicu). Upoznala puno novih ljudi, od teške šminke do ostarijelih okorijelih punkera koji svaki puta imaju neku zanimljivu priču ispričati o svojoj mladosti. Fascinantno je da su se zabavljali na sličan način kao i mi, ali su imali nekog dobro razloga, barem iz njihove perspektive za totalnu anarhiju i totalni kaos…

OK, ne mogu reci da naša generacija ne moze naći neki dobar razlog za razbijanje i deranje, ali njihovo je bilo iz političkog stajališta ili nekog važnog samo njima jasnog cilja, a naše, nažalost večinom je vezano za sport. Konkluzija jedne veceri je bila da jednostavno mladi se ne znaju boriti za svoja prava i da im je svejedno jel nam politički vrh ima neku svrhu ili rade samo za sebe. Ne želim iznositi svoja stajališta jer sam apolitična osoba i preljena da bi sad raspravljata o tome – eto, o tome ja govorim…

Da se ne pokopam do kraja idem dalje…

Šta još ima zanimljivoga kod mene…hm… promjenila sam neka stajališta u životu i shvatila da neke stvari trebam pod hitno promijeniti… promjene idu, nekako, ali važno je da idu nego da ne idu…zar ne?

U prošlom postu sam napisala da bih se trebala priviknuti ranije buditi…mogu se pohvaliti… uspijelo je!!! Svako jutro oko 5:55 ja vani jurim sa mojom bočicom punom kave na posao koji počinje u 6:00, i svako jutro kasnim 5 minuta :-)
Sve u svemu prešlo mi je u naviku jer se i preko vikenda kada ne radim budim najkasnije u 7 – koji karakter – sama sebi se divim jer sam inače spavalica do boli :-)

Sutra mi je zadnji dan na poslu, veselim se na jednu stranu, a na drugu mi je žao što neću viđati svakodnevno neke ljude koji su mi postali dragi. Sada ću otići kada smo se nakon 6 tjedana zajedničkog rada napokon svi skužili i zabavno je. Ali kako počinju studentske obaveze tako se i ja moram obavezati na neke stvari koje sam si prije zadala, a jedna od njih je diplomirati do slijedeće jeseni. Par ponuda za posao u struci u zraku, vidjet ćemo kaj će biti sa njima. Jel će imati razumijevanja za mene ili ne. Ako ništa drugo via Ireland i tamo nešto pronaći. Smiiješna stvar koju mi je majka obećala je da kad diplomiram da će me poslati na tjedan dana gdje god hoću i ja ironično izabrala Irsku u koju se ionako zapućujem u prvom il sedmom mjesecu mjesecu, naravno ovisno o faxu :-)
Mogla bih pisati još stranice i stranice, ali nažalost obaveze prema šanku i kavi sa mlijekom zovu….

Nadam se da ste se vi lijepo i poučno proveli preko ljeta…. Have fun

- 19:38 - Reci nekaj pametnoga... (2) - Uništavaj prešume - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< rujan, 2006 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Ugasi/Upali komentare

~S O O K I E~

Yesterday is gone...tomorrow isn't here yet... I have just one day - TODAY...and I can choose how it shall be!!! And I choose To be HAPPY!!!


~IN THE NAME OF LOVE BREAK DOWN THESE WALLS~


online



mailajte mi :
sookie14@net.hr

Dnevno štivothumbup

Aibreann

Mala Ziherica AFF

Velika Jabuka

Ziherica

xmichix

Grim

Dexy

Angelina Smb

... and the saga continues...

KOLIKO VAS JE BILO :

Free Counter
THANX


Steppenwolf -
SOOKIE SOOKIE



Words and music by Steve Cropper and Don Covay

Let it hang out baby, let it hang out now, now na-na now
Let it hang out baby, everybody work out
Sookie, Sookie, Sookie, Sookie, Sookie, Sookie, Sue

Let it hang out baby, do the Baltimore jig
Let it hang out baby, boomerang with me
Sookie, Sookie, Sookie, Sookie, Sookie, Sookie, Sue

Really got it bad child, drink a bottle of turpentine
When you wake up in the morning, feelin' kinda fine
Let it hang out baby, let it hang out now, now na-na now

You better watch your step girl, don't step on that banana peel
If your foot should ever hit it, you'll go up to the ceiling
Hang it in baby, hang it in baby
Sookie, Sookie, Sookie, Sookie, Sookie, Sookie, Sue

Let it hang out baby, let it hang out now, now na-na now
Let it hang out baby, everybody work out
Hang it in baby, hang it in baby, hang it in baby
Sookie, Sookie, Sookie, Sookie, Sookie, Sookie, Sue