Sms poruke za cure - Stvarne djevojke

nedjelja , 27.01.2019.

Cure za dopisivanje










Click here: Sms poruke za cure






Ali ovo ti mogu obecati: - Uvek cu te voleti - Vec dugo mi nisi na um pao, bila sam te u zaborav dala. Tvoje smedje oci Iskrice bacaju na sve strane. Svaki dan koji provedem sa tobom je dragocen kao biseri oko tvog vrata.



sms poruke za cure

Sta trazis ti u srcu mom, krades moj mir i stvaras lom. Svaka devojka, koja se prijavila na chat, ima svoje korisničko ime koje možete videti kod svakog profila i koje pišete samo u prvoj poruci. Poruka 10: Kakva je razlika izmedju decka I mobilnog telefona?



sms poruke za cure

Cure za dopisivanje - A ja bih umrla!



sms poruke za cure

Ako me zelis, ne daj me nikome. Ako me ljubis, ljubi me njezno. Ako ni jedno od toga nije, vrati mi srce, oprosteno ti je!!!! Ako negdje postoji bol onda je to zivot bez tebe. Ako je itko na ovom svijetu voljen onda si, vjeruj mi, ti! Ako treba porusit cu mostove, unistiti proslost, otici u nepovrat samo zbog tebe. Baci kamen u vodu, dodirnut ce dno. Baci granu u vatru, izgorjet ce sva. Baci mene od sebe, umrijet cu ja. Ono sto mnogo ti znaci, nemoj dijeliti. Ne brini za druge, jer drugi ce se snaci, ali ljubav poput tebe tesko je naci. Jebi ga, i dalje ne nalazim nista sto je sladje od tebe.



Ljubavne sms poruke za decka
Poljubi usne moje, opi me, podari mi sreću. Poruka 22: Zasto muski polni organ ne moze da zasnuje radni odnos? Prolazi mi mladost i u čežnji vene, daleko si, daleko od mene… Da bi tvoje ruke dotakle zvijezde na nebu, da najljepši ostvari ti se san, da ti sunce uvjek sja u tvom životu, to su moje želje za tvoj rođendan… Bilo gdje si, svjetlo ne gasi, ne zatvaraj vrata već slušaj kucanja sata, a kad se kazajke spoje znaj da su s tobom misle moje…. Javi se bar dusa me boli sto nismo zajedno goli,drhtavi glas iz grla muca,gde si ljubavi I meni se tuca!!! Tek što sunce izađe, kap rose nestane Granica najveće ljubavi se nalazi ondje gdje smo ti i ja… I da snovi ne postoje ne postoje, ti bi mi bio san… Kad dođeš na most, pogledaj u reku ispod mosta što teče, to su moje suze koje teku sada kada sam bez tebe. Volim tvoje oci, volim tvoj glas, volim one noci sto spojise nas, volim kad ljubis i kad si kraj mene, volim sve trenutke stobom provedene, da li i ti VOLIS MENE!!!

[Prodaja stanova Herceg Novi|Sex u krevetu video|Sezonski poslovi dijaspora]






Oznake: cure, za, dopisivanje

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.