Kako sam upoznao vašu majku - Datiranje za seks

ponedjeljak , 31.12.2018.

filmovi online sa prevodom










Click here: Kako sam upoznao vašu majku






Glumac Jason Segel, koji igra Marshalla, je pušač zbog čega je Alyson Hannigan, koja igra Lily, često odbijala snimati scene poljupca. Što se tiče NAJgorih završetaka, po meni je ona iz Chuck-a. Srp FOX Life Pon, 23. Takođe ume dobro da svira klavir i gitaru.



Kako sam upoznao vašu majku

Kad su se Barni i Ted posvađali, Barni je izašao sa Rendijem da mu pomogne da nađe devojku, što mu na kraju i uspeva iako je Rendi jako spetljan i ne zna da priča sa ženama. Srp FOX Life SI Pon, 23. Sve scene u kojima Lyndsy Fonseca i David Henrie glume Tedovu djecu snimljene su već u prvoj sezoni kako djeca ne bi narasla, što bi poremetilo kronološki slijed serije.



Kako sam upoznao vašu majku

Ne čitajte ovo ako niste gledali poslednju epizodu sam upoznao vašu - U međuvremenu Lily i Marshall pomisle da ne mogu imati djece, ali sve je ipak u redu.



Kako sam upoznao vašu majku

Serija Kako sam upoznao vašu majku prati živote petero mladih ljudi koji žive u New Yorku i njihovu svakodnevnicu. Ted, glavni lik, pripovijeda svojoj djeci kroz svih devet sezona kako je upoznao njihovu majku. Tijekom svojih priča, Ted nebrojeno mnogo puta zaključi pripovijedanje s poukom, stoga vam donosimo deset najvažnijih lekcija koje nas je naučila ova serija. Prije negoli se okušate u predavanju, naučite kako napisati riječ profesor. Na svojem prvom predavanju Ted nije bio siguran piše li se riječ professor s jednim ili dva f. Ovu lekciju ne možemo doslovce prenijeti, no ono što možete naučiti iz Tedovog primjera jest to kako ćete prilikom prvog predavanja ili javnog nastupa osjećati veliku tremu i nervozu te kako je potrebno ponoviti one najjednostavnije i najosnovnije činjenice u koje uopće ne sumnjate znate li ih ili ne, da biste bili sigurni u sebe i izbjegli moguće probleme s kojima se susreo naš glavni lik. Naučite se brinuti za sebe poput Robin. Izvor: Giphy Robin je odličan primjer ženskog lika koji se zna izboriti i brinuti za sebe. U ovoj seriji upoznali smo veliki broj ženskih likova, no Robin nam je ostala daleko najdraža. Njezina sposobnost da se brine sama za sebe i usredotočenost na svoju karijeru može nam svima poslužiti kao primjer. Naravno, ne moramo pratiti i kopirati njezin život žrtvujući svoju buduću obitelj za karijeru, no idući put kada vidimo pauka u kupaonici nećemo istrčati vrišteći, nego se sami možemo pobrinuti za njega. Izvor: Giphy Uspjeli smo dočekati. Sretan kraj za Teda, iako kraj nije bio baš onakav kakvom smo se nadali. No, ono što nas je Ted naučio tijekom cijele sezone jest to da ne smijemo odustati. On je imao cilj pronaći majku svoje buduće djece i to je učinio. Iako je po putu imao mnogobrojne zapreke, nije odustao. Naučio nas je kako ne smijemo odustati od borbe za stvari koje volimo i kako se vrijedi boriti za svoju ljubav, karijeru ili bilo šta drugo što smo odredili za svoj cilj.



BALKAN INFO: Mihajlo Ulemek priča o tome kako je Arkan pomogao Kristijanu Goluboviću!
Srp FOX Life Sri, 18. Srp FOX Life Čet, 19. Budući sin i ćerka su najverovatnije rođeni ranih 2010-ih, zato što su tinejdžeri 2030. Ipak, na kraju se saznaje da je to Barnijevo venčanje. Srp FOX Life SI Pet, 20. Barney je udaren treći puta na.

[Nagradna igra pan|Sex shop šibenik|Kuća duhova]






Oznake: kako, sam, upoznao, vašu, majku, serija, čiji, je, kraj, ŠOKIRAO, gledatelje

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.