Dobar seks - Susretit će se u sredini

petak , 21.12.2018.

Muški saveti za dobar seks upućeni ženama










Click here: Dobar seks






U krevetu i nisam nešto previše vešta pošto je prošlo dosta vremena od kada sam zadnji put imala seks sa mužem ali voljna sam da se podsetim i sve isprobam. Ime : Ivana Godine: 34 Grad: Pančevo Zanimanje: Prodavačica Ukratko o Sebi: Vatrena crnka bez dlake na jeziku uvek raspoložena za dobro tucanje. Sta cekas jebacu idi u prvi kafic sedi za sank i filuj neku dobru mladu jebulju za kvalitetno tucanje.



dobar seks

Ja sam bio u gacama, i automatski mi se poceo dizati kurac, zatvorio sam vrata i zaljucao ih, ona je stajala na sred sobe, zeljno me gledajuci, ja sam joj prisao i poljubio je, polagano je mazeci po guzi, a ona me automatski primila za kurac, te ga polako izvadila iz gaca i uzela ga maziti. U početku sve je strast. Ime : Branislava Godine: 22 Grad: Pančevo Zanimanje: Student Ukratko o Sebi: Vatrena crnka, napaljena i željna dobrog provoda.



dobar seks

3 poze za dobar seks - Ako to meni ne smeta - ne znam u čemu je problem.



dobar seks

Foto: Predstavljamo vam stvari koje bi muškarci želeli da im radite. Napravite prvi korak Muškarci ne mogu pročitati vaše misli. Ako želite seks s njima, treba da im to jasno stavite do znanja. Većina muškaraca smatra veoma privlačnim žene koje znaju šta žele i ne stide se da to i zatraže. Recite mu šta vam se sviđa Žene često šalju smatraju da se podrazumeva da muškarci znaju šta im prija. Ne stidite se da kažete šta vam se dopada u krevetu. Naučite da uživate u oralnom seksu Većina muškaraca oralni seks smatra veoma važnim. Zato im je bitno da se njihova partnerka ne ponaša kao da je to neki odvratan čin. Negujte se Osim redovne higijene, uređujte i bikini zonu. Dovoljno je da povremeno skratite dlačice, pa da izgledate i osećate se mnogo urednije. Ne opterećujte se Ne dozvolite da se stid ispreči između vas i partnera. Nađite se na pola puta Nije retkost da partneri imaju sasvim različite seksualne potrebe. Jednom će prednost u ispunjavanju želja imati vaš partner, drugog puta vi. Nosite nešto zavodljivo kada izlazite zajedno Čipkasti donji veš i lepa crvena haljina sigurno će ga oboriti s nogu. Tako će biti inspirisan da vam udovoljava kada posle provoda odete kući. Često dodirujte partnera i flertujte s njim. Prepustite mu kontrolu Foto: Muškarci vole da ponekad oni vode glavnu reč u krevetu. Budite glasni Nemojte se plašiti da ispuštate zvukove tokom seksa. Muškarcima je to veoma privlačno. Ne brinite o tome kako izgledate Dok vodite ljubav, nemojte se opterećivati time kako izgledate. Vaš muškarac vas očigledno želi, inače ne biste bili s njim u krevetu. Odbacite sve samokritike i prepustite se trenutku. Koje savete vezane za seks biste vi dali ženama?



Domaci Film 2016 NOVI Domaci Film Ceo Film
Dobar seks sa zenom Serbian Durée: Vues: Note: 0% Vidéos similaires Durée: 01:26 Vues: 31185 Note: 97% Durée: 06:37 Vues: 72437 Note: 89% Durée: 02:25 Vues: 74507 Note: 83% Durée: 04:56 Vues: 123957 Note: 94% Durée: 02:38 Vues: 21562 Note: 96% Durée: 03:44 Vues: 21584 Note: 96% Durée: 00:48 Vues: 163809 Note: 95% Durée: 01:49 Vues: 22110 Note: 97% Durée: 03:05 Vues: 14149 Note: 80% Durée: 02:04 Vues: 9812 Note: 93% Durée: 04:44 Vues: 30150 Note: 90% Durée: 01:02 Vues: 41123 Note: 96%. Pogledah prijatelja i laganim klimanjem glave pozvah ga da nam se pridruzi, on mi prstom pokaza jesam li normalan, ja mu opet klimnu glavom. S vremena na vreme isprobajte nešto novo. U sobi imam nekoliko dildoa i kad sam napaljena dobro se potucam sa njima ali ipak nedostaje mi neko ko bi me redovno tucao, ja sam za seks bez obaveza a ako ima neko da je istomišljenik molim da mi se javi. Veoma sam slobodna i volim erotiku i sve što je vezano za nju, kada sam napaljena ne ustručavam da se sama zadovoljim. Nosite nešto zavodljivo kada izlazite zajedno Čipkasti donji veš i lepa crvena haljina sigurno će ga oboriti s nogu. Kapiram da i ti muškarci nisu baš tako tupavi da ne osete kada sa ženom ostvaruju odnos koji, iako fizički, itekako povezuje i mentalno i emotivno i kakogod. Ime : Milena Godine: 64 Grad: Zemun Zanimanje: Domaćica Ukratko o Sebi: Starija gospođa spremna za upoznavanje mlađih muškaraca. Nudimo vam 3 poze koje će osigurati njegov, ali i vaš užitak uz nezaboravan orgazam. Volela bih da mi se jave mlađi muškarci željni da osete nešto što do sada nikad nisu osetili i da zajedno putujemo u sedmo nebo.

[Sex chat zagreb|Chet net|Mali oglasi novi sad]






Oznake: muški, Saveti, za, dobar, seks, upućeni, ženama

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.