Przno crna gora utisci - Brzog datiranja

ponedjeljak , 21.01.2019.

Mima apartments - Przno










Click here: Przno crna gora utisci






Stefan takodje ne radi, u dugogodišnjoj fazi renoviranja je, tako da su plažena Sv. Cela kuća je pokrivena wireless internetom. Renta- bike, pikado, stoni fudbal, bilijar, suvenirnica, frizerski i kozmetički salon kao i parking samo su dopuna sadržaja ovog jedinstvenog, savremenog, gostoljubivog i nadaleko poznatog hotela. Kablovska televizija, internet, klima uređaji.



przno crna gora utisci

Povratak sopstvenim prevozom U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO Smeštaj u hotelu; navedeni broj noćenja na bazi izabrane usluge. MEDJUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE U cenu putovanja nije uračunato medjunarodno putno zdravstveno osiguranje. Pozdrav svima A sta cemo mi koji i i za tu crnu goru jedva skupe Ja sam prosle godine bila u H. Iz vecine soba se pruza panoramski pogled na more.



przno crna gora utisci

PRŽNO, CRNA GORA - LETOVANJE - I ležaljke sa stočićima... Sadržaj: Hotel poseduje recepciju, više restorana, aperitiv bar, caffe galeriju, hotelsku terasu, stoni tenis, bilijar, pikado, stoni fudbal.



przno crna gora utisci

U pitanju su studio, jednosobni i dvosobni apartmani. Svi apartmani imaju balkon, kao i kompletnu opremu kuhinja sa posudjem, kablovska TV, klima uredjaji u svim prostorijama, kupatilo sa tušem i veš mašinom. U okviru kompleksa, nalazi se garažno mesto za svaki pojedinačni apartman. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Drugi dan — predposlednji dan Boravak na bazi uplaćenih usluga. Povratak sopstvenim prevozom U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO Smeštaj u hotelu; navedeni broj noćenja na bazi izabrane usluge. U CENU PUTOVANJA NIJE UKLJUČENO Boravišna taksa — plaća se u agenciji prilikom rezervacije u iznosu navedenom u doplatama, po osobi za navedeni broj noćenja; međunarodno putno zdravstveno osiguranje vise informacija možete dobiti u agenciji. MEDJUNARODNO PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE U cenu putovanja nije uračunato medjunarodno putno zdravstveno osiguranje. NAČIN I USLOVI PLAĆANJA Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama Dina,Master Card,Visa,Visa Electron, Maestro i American express , čekovima gradjana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom profakturom sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni valutna klauzula. Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje, osim ako nije drugačije naglašeno Rani booking, akcije….



Ada Bojana Usce i Nudisticka Plaza Ulcinj Crna Gora Montenegro Promo HD
Informišite se na i iskoristite nove mogućnosti. Za goste Vile je obezbeđen parking. Za goste Vile je obezbeđen parking. Cela kuća je pokrivena wireless internetom. Plaža Pržno se nalazi ispred istoimenog živopisnog, tipično primorskog naselja, što samoj plaži daje posebnu draž. Na terasi se nalazi sto sa stolicama i suncobran.

[Xat chat zvrk|Erotske price domace|Ponude za sex]






Oznake: hotel, maestral, 4, PRŽNO, &, letovanje

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.