Dnevno hr vijesti - Pronađite djevojku

nedjelja , 30.12.2018.

Izrael protjerao propalestinske aktiviste koji ga optužuju za okrutnost










Click here: Dnevno hr vijesti






Jedan alžirski zastupnik umalo je izgubio oči — rekla je Salha Nuveisrijh. I dvije alžirske aktivistice optužile su izraelske specijalce za okrutnost: — Udarali su nas, ponižavali, vrijeđali i svukli. Svojim korisnicima i čitateljima svakodnevno donosimo veliki broj relevantnih informacija, istraživačke teme, političke i ekonomske analize, sportske izvještaje, pratimo najnovija događanja u zemlji i svijetu, te donosimo najnovije zanimljivosti iz znanosti na čemu radi vrhunski tim novinama i urednika.



dnevno hr vijesti

Još otprilike 125 aktivista koje je Izrael protjerao prevezeni su u Jordan preko graničnog prijelaza na mostu Allenbyju. Način na koji su nas izraelski zločinci udarali i hladnokrvno ubijali turske aktiviste sličio je na film strave — rekao je marokanski aktivist Abdelkader Amara u svom hotelu u Amanu.



dnevno hr vijesti

Izrael protjerao propalestinske aktiviste koji ga optužuju za okrutnost - Način na koji su nas izraelski zločinci udarali i hladnokrvno ubijali turske aktiviste sličio je na film strave — rekao je marokanski aktivist Abdelkader Amara u svom hotelu u Amanu.



dnevno hr vijesti

I5 GCBL-GCBL, ?>4C<0;. "0:A8 A;54>20;> 70 5::5@><, A @52>< A>:@0I0O A:>@>ABL. !25@=C2, >=> ?@>AL G5@57 2>@>B0 !0=B0-@CA, >1;><02 2 C7:>< ?@>5745 1>:>2>5 75@:0;>.


5::5@ 7=0;, GB> >= 2K83@0;. !0=B0-@CA - A0= !528;L8, 345 =5B ?@>574>2 <564C 740=8O<8, ;8HL ;018@8=B C7:8E E>4>2, 2>AE>4OI8E 5I5 : 2@5<5=0< @52=53> 8<0.



Pogledajte kako je naša Amela bosa pretrčala zgradu kako bi na vrijeme došla u studio
Način na koji su nas izraelski zločinci udarali i hladnokrvno ubijali turske aktiviste sličio je na film strave — rekao je marokanski aktivist Abdelkader Amara u svom hotelu u Amanu. Za 7dnevno pišu i najbolji kolumnisti iz društveno-političkog života, znanstvenici, ugledni ekonomisti, pravnici i liječnici. Svojim korisnicima i čitateljima svakodnevno donosimo veliki broj relevantnih informacija, istraživačke teme, političke i ekonomske analize, sportske izvještaje, pratimo najnovija događanja u zemlji i svijetu, te donosimo najnovije zanimljivosti iz znanosti na čemu radi vrhunski tim novinama i urednika. Ukratko - mi pišemo o čemu drugi šute. Svojim korisnicima i čitateljima svakodnevno donosimo veliki broj relevantnih informacija, istraživačke teme, političke i ekonomske analize, sportske izvještaje, pratimo najnovija događanja u zemlji i svijetu, te donosimo najnovije zanimljivosti iz znanosti na čemu radi vrhunski tim novinama i urednika. Jedan alžirski zastupnik umalo je izgubio oči — rekla je Salha Nuveisrijh. Izraelci su udarali neke putnike kundakom puške, a onda u njih pucali — dodao je marokanski aktivist. Za 7dnevno pišu i najbolji kolumnisti iz društveno-političkog života, znanstvenici, ugledni ekonomisti, pravnici i liječnici. I dvije alžirske aktivistice optužile su izraelske specijalce za okrutnost: — Udarali su nas, ponižavali, vrijeđali i svukli.

[Posao zagreb studenti|Bogate dame oglasi|Xxx hrvacki]






Oznake: izrael, protjerao, propalestinske, aktiviste, koji, ga, optužuju, za, okrutnost

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.