nedjelja, 29.03.2009.

"Što se ono nisam mogla sjetiti?"

njanjanja hrvatski
eki eki turski
crtić.

Blagim mučenjem se postiže suprotan učinak. Revolt!

"Ne trebaju imati razlog, samo opravdanje." kaže kada vidi kako se kriv brani i dodaje: "Kad daš ultimatum, čovjek se odmah počne opravdavati, stoga njihovoj psihologiji ne nameći ultimatume."

U Lisinkom prije par mjeseci sam gledala flamenco, bubnjar je bubnjao po zvučniku. Baš bih voljela vidjeti provalu gdje su ukradene samo nadzorne kamere ili da netko u filmovima cenzurira tišinu.

Prijateljica u žurbi, u trenutku odluke oko pitanja hoćemo li trčati preko livade uvijek veli: "Tko stane u govno, plaća mu se cuga!", da ne budemo na gubitku.

- 00:22 - Komentari (56) - Isprintaj - #

nedjelja, 22.03.2009.

Nikada nisam shvatila borbu s vjetrenjačama. Vjetrenjače su tako lijepe.

Ostaviti sve što volim ili napustiti njih?

Gotovo pola godine je prošlo od zadnjeg posta. Možda ni sada ne bih trebala pisati, ali ovo mjesto volim previše. Nekoliko ljudi me proganjalo, bilo je slučajeva kada me se dočekivalo pred fakultetom, pred stanom, zvonilo na vrata u dva, tri, četiri, pet ujutro, dnevno bih dobila preko stotinu poruka i šezdeset poziva, počelo se u sve to uvlačiti i moje roditelje, prijatelje - i to je bilo previše. Uz pomoć policije i još nekih bliskih mi osoba nadam se da je zaista gotovo.
Trebala sam izgubiti identitet, i nadam se da se ovdje više nitko takav neće vraćati.

Za sada tek da usput citiram Scully :)

"Panika će se širiti brže od zaraze." Dosie X

- 15:13 - Komentari (60) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

design byRuby Nelle