Ako želite da sačuvate vezu: 7 stvari koje nikada ne treba da tražite od muškarca - Pronađite djevojku

četvrtak , 20.12.2018.

Magazin










Click here: Ako želite da sačuvate vezu: 7 stvari koje nikada ne treba da tražite od muškarca






Hvala ti na svim prelepim zajedničkim trenucima, divnim uspomenama... Stalno nam pričaju o važnosti spontanog trenutka, pa smo i kad se radi o tako važnom pitanju kao što je seks verovatno skloni da pomislimo kako je najbolje da do njega dođe bez plana.



Ako želite da sačuvate vezu: 7 stvari koje nikada ne treba da tražite od muškarca

Sa druge strane, nervira ih kada se žena ponaša kao da je potpuno bespomoćna i nekompetentna za bilo šta. Nikada ne govorite da mrzite svoj posao. Procenite da li vredi da se svađate oko određene teme Naša svakodnevica puna je problema, od onih velikih i važnih do malih s kojima se bespotrebno zamaramo. Zar smo zaboravili rat i neimaštinu?



Ako želite da sačuvate vezu: 7 stvari koje nikada ne treba da tražite od muškarca

Magazin - Ne odustajte od prijatelja Prijatelji koje steknemo su jedno od najvećih dragocenosti koje imamo u životu. Zato drage naše, koliko god vam to bilo teško i silno biste želele da podelite s njim svaki trenutak vašeg dana - Nemojte to učiniti!



Ako želite da sačuvate vezu: 7 stvari koje nikada ne treba da tražite od muškarca

Foto: Pixabay Koliko god da kao rukovodilac i menadžer jednog tima imate poverenja u svoje zaposlene ili barem u neke od njih, postoje stvari koje nikada ne treba da im govorite. Ako vam treba neko da ga poduči ili mentoriše, jednostavno pitajte samo tu osobu da vam pomogne u tom konkretnom zadatku. Nikada ne govorite sa jednim zaposlenim o tome kolika je plata nekom drugom. Ne govorite svojim zaposlenima o tome da tražite posao, koliko god to želeli. Nikada ne govorite svojim zaposlenima koga od viših šefova ili zaposlenih volite i poštujete a koga ne. Pustite svoje zaposlene da nagađaju o vašim konfliktima sa drugim menadžerima ako to žele, ne govorite o njima. Ne govorite svojim zaposlenima o svojim potezima u kompaniji i namerama da dobijete višu titulu, veću platu ili bonus. Nikada ne govorite zaposlenima bilo šta poverljivo, bez obzira što nekom verujete više. Takav postupak se nikada ne vrati dobrim. Ne govorite o nekom od zaposlenih sa drugima, nemojte da pričate o njihovim problemima. Ako želite da uništite poverenje u svoj tim, najbolji način je ogovaranje. Nikada ne govorite zaposlenima da ste nesrećni sa njima kao sa grupom. Ako ste vi kao lider nezadovoljni svojim timom, pogledajte se u ogledalo. Neke stvari radite pogrešno. Nikada ne govorite da mrzite svoj posao. Kako bi mogli da saosećaju sa vama? Preuzeli ste taj posao. I dalje ga radite, niste dali otkaz. Ko bi poštovao lidera koji ostaje na poslu koji ne voli? Nikada ne govorite svojim zaposlenima kada smatrate da se kompanija ponela loše prema vama. Biti menadžer podrazumeva samostalno podnositi uvrede i isticanje nepravilnosti. Oni imaju svoje probleme o kojima moraju da brinu. Kažu da su ljudi na vrhu usamljeni. Svako ko je na poziji menadžera mora da odoli da se poverava svojim zaposlenima. Oni nisu plaćeni da budu terapeuti ili vaši karijerni vodiči. Zadržite svoje dostojanstvo i zapamtite da je vođstvo većim delom usamljeni put. Izvor: Forbes Foto: Pixabay.



7 Things The Universe Would Tell You... By Dr Dain Heer
Ne zahteva od njega da ostavi svoje prijatelje i porodicu Možda ne volite njegovog kuma ili porodicu, ali on nije dužan zbog toga da ne razgovara ili da se ne viđa sa tim ljudima. Dakle, ako im uputite kritiku, njihovo samopouzdanje odmah pada. Ako imate mišljenje o nečemu, recite ga. Raspodijelite vrijeme tako da se niko ne osjeća zanemareno. Čitajte pažljivo jer ćete se sigurno u sledećim redovima pronaći, piše sajt. On će to odmah sačuvati u memoriju. Brojite do 10 Možda vam se ovo čini kao smešan savet, ali on zaista deluje. Ono u čemu uživate i čini vas srećnim čuvajte za sebe i ne dozvolite da vam bilo ko to otme, već objasnite partneru da je određeni hobi deo vas i da mora to da prihvati. Momci se pretvaraju da ih ne smeta kad ih prijatelji zadirkuju, ali zapravo odmah pokušavaju da smisle način kako da reše taj problem. Recite mu prvo ono što je najbitnije i pustite ga da vam postavlja potpitanja.

[Sex na brzinu|Grupni sex slike|Sudbinske veze u numerologiji]






Oznake: magazin

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.