< kolovoz, 2008  
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Kolovoz 2008 (1)
Srpanj 2008 (2)
Lipanj 2008 (5)
Svibanj 2008 (2)
Travanj 2008 (2)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


KoMeNtArI YeP/NoP

by *plawushadizz*

Opis bloga

Zovem se Norrah (Amelle Lilian) Charnel i prije par godina doznala sam strašnu istinu; Moji su roditelji bili Smrtonoše i poginuli su služeći Gospodaru Tame. Sada je na meni red da odlučim; Hoću li krenuti njihovim stopama ili će prezime Charnel zauvijek biti izbrisano iz pamćenja Znate-Već-Koga. Još se uvijek dvoumim... Nisam spremna odlučiti...

NOTE:
Ovo je HPFF blog i zato molim anti-potterovce da ne ostavljaju uvredljive komentare ili slična sranja. Svaki uvredljiv komentar bit će prijavljen kao SPAM i zato vas molim da poštedite i mene i sebe toga. Također, ne ostavljajte mi lance sreće, nagradne igre ili sl. Ako ste HP-fan nadam se da ćete uživati čitajući blog kao što ja uživam pišući ga!

Ovaj je blog zaštićen copyrightom i ne smijete kopirati niti jedan sadržaj, bilo postove, dijelove teksta ili likove, bez mog dopuštenja ili navođenja mene kao autora.

copyright by: Norrah Charnel (2007./2008.)


By: NALC

Evo, ja sam ,,pisala'' test i vidite što sam ispala (od prve!):


Which HP Kid Are You?


Baš fora, jel da? Ja sam Malfoy, hahaha... :)

Congratulations on making Slytherin!

So basically, you're cunning, ambitous, and willing to use any means to meet your ends. Lots of people think Slytherins are cold, evil, heartless people.. and although some are, some are not. Slytherins are the most misunderstood people.. You're not all evil! We're misconceived and misunderstood, and have been given a bad rep.. The movie makes us look terrible. People just have this thing about people about ambition.. Hmm.. Well, you know you're the best, so I guess it doesn't matter. Gryffindor may beat you at everything.. but you still keep trying! COME ON, SHOW SOME SLYTHERIN PRIDE!

i'm in slytherin!

be sorted @ nimbo.net

He, he… Evo, prvo sam Malfoy a sad me još stave u Slytherin… Izgleda da mi je suđeno!
Don't worry, nisam baš tako jako loša… Je, whatever… XD

Linkovi

Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis

Forum.hr
Monitor.hr

Blogovi koje MORATE posjetiti:

Elbereth
Lucinda Lockhart
Your guardian angel
Gryffin(dor) Girl
Loredanna Vanessa Nadia Malfoy
Lacuna Murder Coil
Starz Skrable
Angelina Lestrange
Mark Harrison
Chanell Grey
Morbus James Illidari
Amy Riddle
Nora Samuel
Felix Pointer

Blog moje najfrendice, onaj koga ne posjeti UBIT ĆU GA na spavanju (XD):

Hannah Howell-HJCH

P.S.: Ovi opisi pisani su pri početku bloga (oko šestog posta) pa ako negdje u novijem postu stoji da se netko posvađao ili završio školovanje (Ili da je na drugoj godini) nemojte misliti da se to promijenilo ako u opisu piše obrnuto. Možda ću mijenjati opise za neke važne likove, ali za ove koje jedva spominjem sumnjam… Nadam se da shvaćate! :)

Najvažniji likovi u story of my life:




Norrah (Amelle Lilian) Charnel, ja

Što reći o meni? Obožavam slušati bezjačku glazbu, pogotovo pop, rock i hip-hop. Preko ljeta kada su praznici treniram gimnastiku, koja mi odlično ide. Animagus sam, pretvaram se u srebrnu perzijsku mačku a patronus mi je tigar. Kada odrastem htjela bi postati alkemičarka jer obožavam Čarobne napitke. Imam dugu plavu kosu, plave oči, niska sam (157 cm) ali nisam debela (40 kg) XD. Naj predmeti su mi OOMS i Čarobni napitci, a naj profesori su mi Snape i Samuel. Mrzim Povijest magije i Proricanje sudbine. Obožavam metloboj i veliki sam fan kluba ,,Hollyhead harpies'' iz VB u kojem igraju samo žene. Odlična sam učenica. Naj frendovi i frendice su mi: Hannah, Angie, Kim, Haley, Malfoy, Justin, K.C. i Thomas, a dobri su mi još Vicky, Theo i blizanci Lawrence. Slytherinka sam iako u punih pet godina školovanja nisam shvatila zašto.



Hannah (June Cornelia) Howell-

Moja najbolja frendica. Iako smo saznale da nismo sestre ipak smo nerazdvojne. Gryffindorka je, 5. godina i vrlo dobra je učenica. Hoda s Justinom Fynnom, Ravenclawom sa 6. godine. Najdraži su joj predmeti Stare Rune i OOMS, a najdraži joj je profesor Binns. Visoka je (177 cm), mršava (52 kg), ima smeđu kosu do ramena, tamnosmeđe oči i nosi naočale (Na slici ne nosi naočale jer se željela slikati bez njih). Dosta je povučena ali je zato prava frendica. Nije baš veliki stručnjak za metloboj ali obožava igrati šah i čitati knjige. Vrlo je pametna. Animagus je, pretvara se u vidru a patronus joj je testeral. Čistokrvna je, kao i većina članova njezine obitelji.



Angelina (Trisha Tracy) Humble-

Nadimak joj je Angie. Slytherinka je s moje godine i moja super frendica. Prava je trač-baba i ništa joj ne promiče. Pomalo je bahata i umišljena ali je također i odvažna i hrabra i bori se za prijatelje. Opasna je kada joj netko stane na žulj pa ju neki i zovu ,,Bomb''. Ima kovrčavu plavu kosu do ramena i smeđe oči, srednje je visine (160cm) i srednje težine (50 kg). Obožava Čarobne napitke a Snape joj je živa legenda. Često u šali kaže kako će se, kada odraste, udati za bogatog Smrtonošu i po cijele dane ne raditi ništa. No, svi znamo da se šali. Nije animagus ali ima jedan od najjačih patronusa u čitavom čarobnjačkom svijetu: Lava. Čistokrvna je kao i čitava njena porodica. Jedini je izuzetak njena dvije godine starija sestrična koja je hrkanica. Otac joj je Smrtonoša (bio je najbolji prijatelj mojim starcima) makar to ne želi javno priznati. Ljubimac joj je srebrna sova Manuel Javi koja je ime dobila po zgodnom Španjolcu kojeg je upoznala kada je bila na ljetovanju u Barceloni.



Haley (Chloe Catharine) Black-

Haley mnoge cure nazivaju ,,Slytherinska drolja'' iako to nije. Jednostavno je došla na loš glas zbog svoje ljepote; Ima ravnu plavu kosu, zelene oči i manekenskog je izgleda (175 cm, 55 kg) te ponajprije voli odličnu zabavu. U tome zna pretjerati i zato je često u kazni poslije nastave. Ni ocjene joj nisu baš najsjajnije. Najdraža boja joj je zelena (naravno) ali voli i grimiznu. Totalni je modni frik i često vrijeme provodi u raznim šopinzima. Slytherinka je s moje godine i ima mlađu sestru Mary-De koja je također Slytherinka te pohađa 1. godinu školovanja u Hogwartsu. Trenutno je u vezi sa Slytherinskim metlobojskim kapetanom Marcusom Flintom. Čistokrvna je i svi su njezini preci bili u Slytherinu. Odlična je frendica.



Kimberly (Maya Ruth) Johansson-

Kim je ponajprije odlična prijateljica i vrsna zabavljačica, a potom i odlična učenica. Cura je jednostavno talentirana za sve; Vratarica je u Slytherinskom metlobojskom timu i samo joj je nekolicina protivničkih lovaca kadra zabiti gol; Odlična je učenica i ima najbolje ocjene iz apsolutno svega. Jedino joj malo šepa Proricanje sudbine; Prekrasno pjeva i zbog toga je profesor ,,glazbenog'' obožava; I na kraju, ali ni po čemu manje važno; Ima popriličnu grupicu dečki iza sebe i da hoće mogla bi svakodnevno mijenjati dečka. Ali to joj je još jedna vrlina; Već je sedam mjeseci vjerna svome Ruudu van der Vaartu kojeg ne viđa tako često jer on živi u Nizozemskoj. Također je Slytherinka s moje godine. Obožava životinje i metloboj i nada se da će jednog dana postati profesionalna igračica metloboja. Naj boja joj je srebrno-zelena a takve su joj boje i oči: Srebrno zelene. Kosa joj je plave boje. Nije animagus a patronus joj je hijena. Mješanka je; majka joj je bezjakinja a otac čistokrvni čarobnjak. Ima godinu dana starijeg polubrata Olivera čiji ćete opis naći dolje.



Irene (Peyton) i Christian (Dylan) Howell

Hanini roditelji. Iako nisu moju biološki roditelji, ipak ih smatram svojim roditeljima jer su me odgojili kao svoju kćer. Oboje rade kao vidari u bolnici Sv. Munga i brinu se za žrtve kletvi i liječe oboljele od raznih bezjačkih bolesti relativno nepoznatih u čarobnjačkom svijetu. Osim što voli pomagati drugima, Irene je također zaljubljenica u kuhanje i svaki dan skuha nešto novo i većinu puta (ne)jestivo. Christian pak voli igrati šah a tu je ljubav prema toj bezjačkoj igri prenio i Hannah. Oboje također dijele istu opsesiju: Proučavaju bezjake i njihov način života tako da su često vremena u bezjačkom svijetu gdje imaju mnogo prijatelja. Također, novost je ta da Irene čeka bebu! Nakon četrnaest godina odlučili su imati još jedno dijete. Trudna je već šest mjeseci tako da će roditi taman negdje usred ljeta. Već znaju spol i odabrali su ime; Tako će Hannah uskoro dobiti mlađeg brata Jamesa Patricka!



Justin (Andrew) Fynn-

Još jedan super frend. Ravenclaw, 6. godina. Hoda s Hannah. Totalni je frajer i najveći cooler u cijelom Hogwartsu (po mišljenju većine). Najviše od svega voli bezjački sport snow boarding, koji i trenira kada nije u Hogwarstu, a također igra i metloboj; Nije kapetan, ali zato jer vraški dobar lovac. Majka mu je mješanka, a otac čistokrvni čarobnjak. Prvi je u redu kada treba napraviti neko sranje, pa je tako često u kazni zajedno s Haley. Ima smeđu kosu do ramena i smeđe oči. Visok je 180 cm i sportski je građen. Iako je Ravenclaw, najbolji frendovi su mu, uz mene Angie, Haley i Kim, uglavnom poznati Slytherini; Draco Malfoy, K.C. Morrison i Thomas Scott. Mrzi Theofanisa i tvrdi da će ga prebiti ako se samo približi Hannah. Ima neobičnog ljubimca iguanu Xaviera, a navodno tvrdi da doma ima i odraslu jedinku rijetke vrste magi-životinje kelpija i to u velikom bazenu iza svoje kuće. Baš mu i ne vjerujem, a vi?



Draco Malfoy-

Sigurno već znate sve o njemu ali evo, moram nešto napisat'! Slytherinac, 6. godina, zgodan, plav, opak. Igra u Slytherinskom metlobojskom timu kao tragač. Najviše od svega na svijetu mrzi mutnjake pa mu je bolje da se nitko takav ne nađe na putu. Često ga opisuju kao mrzovoljnog frajera, ali on u stvari uopće nije takav; Dobar je frend, rođeni vođa, preuzima odgovornost za svoje postupke i priznaje kad je u krivu. Možda je malo bahat i arogantan ali sve mu se oprosti jer je jednostavno odličan. Iako mu je stari Smrtonoša, mislim da on nije na tom putu. Hm, možda ipak bude nešto od njega kada završi Hogwarts…



K.C. (Keith Chris) Morrison i Thomas (Eric William) Scott

Što reći o njim? Thomas.-Moj bivši dečko, K.C.-Moj sadašnji dečko. Obojica su totalno zgodna i najbolji su frendovi Dracu i Justinu. Ne podnose Theofanisa. K.C. je visok (175 cm) i sportski građen tip. Ima plavu poludugu kosu i zelene oči. Baš je zgodan! Ne hodamo dugo, ali kao da smo skupa već deset godina (XD). Thomas je nešto niži (172 cm) ali je također sportski građen. Ima crnu poludugu kosu i crne oči a svijetlo put je. Hodala sam s njim čak puna dva tjedna, a iako smo prekinuli i dalje smo super frendovi. Obojica su bili Slytherini i iako su 2008. završili svoje školovanje u Hogwartsu i dalje se povremeno čujemo i nalazimo s njima. Igrali su u Slytherinskom metlobojskom timu kao lovci i oni koji su ih barem jednom vidjeli kako igraju znaju da ne preuveličavam kada kažem da su bili najbolji od najboljih. K.C. je animagus i pretvara se u psa, i to prekrasnog snježno-bijelog haskija a patronus mu je također pas. Thomas nije animagus ali zato mu je patronus isto što i moj-Tigar.



Lawrence (Otto Ryan) Dacourt-

Gryffindorac, 5.godina. Moram priznat da nikada u životu nisam srela čudnijeg i luđeg tipa. Nadimak mu je Lord (kojeg si je sam nadjenuo, prema svojim inicijalima). Jedan je od onih koji svako malo završe kod Dumbledorea zbog neprimjerenog ponašanja. Stalno radi gluposti po školi, tuče se ali i tako zabavlja sve oko sebe. Čistokrvan je ali ga Malfoy i co. smatraju izrodom. Ima dvije sestre, jednu mlađu i jednu stariju. Mlađa je 3. godina školovanja u Hogwartsu, a druga (koja je starija od njega) je u Azkabanu (On često kaže kako je ona crna ovca obitelji). Starci su mu poginuli prije četrnaest godina u borbi ali ne želi pričati o tome pa ne znam kako. On i njegova mlađa sestra žive sa svojim posvojiteljima koji su bezjaci. Lovac je i kapetan Gryffindorskog metlobojskog tima i zato se svi skupe na utakmicama kada igraju Gryffindor i Slytherin; Ne mogu dočekati da vide hoće li se on i Malfoy potući. Ukratko, to je sve što trebate znati o Lord-u.



Loredanna Vanessa Nadia Malfoy-

Nessa je Dracova sestra. Možda vam zvuči čudno, no ona je Gryffindorka! Ona i Draco međusobno se ne podnose, mrze se i stalno smišljaju kako jedno drugome napakostiti. Iako je Gryffindorka, cura je totalno otkačena i super se slažemo. Najbolje frendice su joj Lucinda Lockhart, Chanell Grey i Izzie Parker a super se slaže i sa Starzom Skrableom. 6. je godina. Naj predmet joj je OOMS, a profesor Snape kojeg obožava. Mrzi čitavu svoju obitelj a pogotovo oca koji je se gotovo odrekao kada nije upala u Slytherine. Obožava se šminkati, ali i čitati knjige i pisati pjesme. Najbolja je učenica u svome razredu.



Starz Skrable-

On je pomalo čudan lik ove priče. Uvijek je ironičan ali ima pregršt prijatelja. Iako je u Slytherinu, smatra da tamo ne spada i zato ima puno prijatelja u ostalim domovima (pogotovo Gryffindoru). 5. je godina. Jedina osoba koju mrzi je Draco Malfoy, no nažalost u rodu je s njime; Njegova majka Hilary polusestra je Malfoyeva starog Luciusa. Lucius je oduvijek mislio kako Hilary želi imovinu njihovih roditelja pa je zato mrzi. Njegov bauk je Onaj-Čije-Ime-Ne-Spominjemo. Patronus mu je morski pas. Za njega je metloboj jedna dosadna igra, pa se ni ne trudi shvatiti pravila (ali da želi, skužio bi). Romantičan je u ljubavi, u ratu je uporan. Ukratko; To je sve što trebate znati o Starzu!



Elbereth Davis-

Elbereth ima 16 godina i na 6. je godini u Slytherinima kao i svi u njenoj obitelji. Ima braću blizance koji su ove godine krenuli u Hogwarts. Voli crnu boju i obožava glazbu. Također, Elbereth voli životinje, a jedna od najdražih joj je crna pantera. Posjeduje jednu koja se zove Eowyn. Nedavno je napokon postala Smrtonoša i zbog toga je jako sretna. Elbereth je ponekad jako komplicirana, no ipak je vrlo vedra osoba i najčešće ju je moguće vidjeti s osmijehom na licu. Kad je ljuta ili živčana, spremna je ubiti. Potječe iz čistokrvne obitelji vrlo bliske lordu Voldemortu. Elbereth je ponosna na svoje čistokrvno porijeklo. Najviše voli ubijati dosadu provocirajući njoj mrske ljude. Iznimno dobra u neverbalnim čarolijama, a taj dar je naslijedila od njene bake. Kako njena majka kaže, najljepši dio Elberethina tijela su njene sivo-zelene oči. I upravo zbog tih očiju sada ima vrlo sretnu vezu sa dečkom po imenu Chris Zabini. Elberethini najbolji prijatelji su Draco, Zabini i Chris, a prijateljica Simmy. Ludi je najčešće zovu punim imenom ali nadimci su joj El ili Elly. Najviše me kod nje zabavljaju promjene raspoloženja; Jedan je tren draga, slatka curica a već drugi opaka Slytherinka koja se ne boji nikome u facu reći što ga ide.



Ema Riddle-

Pohađa 5. godinu u Hogwartsu i ponosna je pripadnica doma plemenitog Salazara Slytherina... Kći Bellatrix Lestrange i Toma Marvola Riddlea. Ima plavu kose i tamno-svijetle (ovisi o svijetlu) zelene oči. Tipična Slytherinska opaka cura, ujedno i dobrica (samo prema svojim frendovima i zgodnim dečkima). Animagus je i pretvara se u zmiju, a patronus joj je zmaj. Luda je za zmajevima. Svira bas gitaru i bubnjeve. Ima zmiju Earon i sovu Terry. Njeni ostali ljubimci: zmajica Merry i zmaj Gish. Naj predmeti: Čarolije, Preobrazba i Čarobni napitci. Jako je dobra u neverbalnim čarolijama. Parselust i animagus je. Iako smo totalno različite, cura je živa legenda i jako smo si dobre.



Lacuna Murder Coil-

5. godina, Slytherin. Za nju nikako se nikako ne može reći da je obična djevojka. Ona je sve samo nije obična. Ona je Voldemortova stičenica, nasljednica. Mnogi će sa strahom izgovoriti njeno ime, dok će drugi govoriti da je iznimno inteligentna i moćna, da je cura koja moze ubiti pogledom. Ona govori kako nema osjećaja ali, zapravo, ona je veoma emotivna. Nije imala djetinjstvo kao druga djeca i to je među prvim stvarima koja je izdvajaju od druge djece. Nije plakala čak ni kao beba. Nikada nije plakala. Ona je pali anđeo, koji ne smije plakati. Za prijatelje bi život dala, dok je pravi strah i trepet za neprijatelje. Ne obraća pretjerano pažnju na svoje ponašanje, pa ju to čini razmaženom drznicom. U stanju je nekoga ubiti u pojam svojom pojavom i nikada nije od riječi kad nešto obeća. Mrzi obećanja i mrzi raditi stvari koje ne želi raditi. Igrom slučaja, učena je da se ne plaši nikoga i ničega i to, iznad svega, ističe iznimno talentiranu vješticu u njoj.



Victoria (Brooke Nancy) Smith-

Vicky; Moja jako dobra frendica. Poznajemo se dvije godine i dobro se slažemo iako sam ja Slytherinka. Victoria Gryffindorka je s 3. godine. Najbolja prijateljica joj je Lindsay (Lily) Silvermund, također Gryffindorka s iste godine, a ostali dobri frendovi su joj Kylie M. Ulster (Ravenclawka, 7. godina) i Brad O'Neall (Gryffindor, 4. godina). Igra metloboj na poziciji lovice. Najdraži predmeti su joj Čarobni napitci i Travarstvo, a voli sve profesore osim Snapea; Njega mrzi. Uzor joj je Dumbledore i htjela bi postati profesorica Travarstva ili magizoologinja jer jako voli životinje i biljke. Vegetarijanka je. Najviše od svega mrzi bahate ljude, crnu magiju i kišne dane. Ima kućnog ljubimca žabu Froggy-ja. Roditelji su joj bezjaci







Ostali likovi koji se spominju samo usput:



Theofanis Kyrgiakos-

-Ravenclaw, 6. godina
-Nedavno se doselio iz Grčke (pohađao je Durmstrang)
-Potajno zaljubljen u Hannah
-Animagus je: orao
-Roditelji su mu bezjaci



Olivia (Una) Normann, Jeana Debuissy i Tea (Sybill Lucia) Lawrence-

-Olivia i Jeana: Gryffindor, Tea: Ravenclaw, 5. god
-Hanine frendice
-Prije smo si bile dobre, sada se ne podnosimo
-Niti jedna nije animagus
-Čistokrvne (sve tri)



Matthew (Reese) i Jade (Simon) Lawrence-

-Ravenclaw, 7. godina
-Najbolji frendovi s blizancima Weasley
-Odlični tipovi
-Animagusi: Miševi
-Oboje zauzeti



Marcus Flint-

-Slytherin, 7. godina
-Kapetan Slytherinskog metlobojskog tima
-Haleyin dečko
-grub je i primitivan
-IQ: 12



Ronald Weasley, Harry (James) Potter i Hermione Granger-

-Gryffindor, 6. godina
-,,Heroji Gryffindora''+,,Dječak koji je preživio'' spike
-Ron: Zatreskan u Hermionu
-Harry: Zatreskan u sebe
-Hermiona: Zatreskana u knjige



prof. Craig Samuel-

-The cutest professor ever
-Predaje OOMS
-Prije predavao u Russelstormu (Isto kaj i Hogwarts samo je na Novom Zelandu)
-Pretvara se da je glumac (bezjak), glumio Èomera i LOTR-u
-Ima sina na 6. godini



Beau (Caleb) Samuel-

-Ravenclaw, 6. godina
-Samuelov sin
-Prije pohađao Russelstorm
-Kapetan Ravenclawskog metlobojskog tima
-Mrzi svoje ime, pa ga zovemo drugim (Caleb)



Oliver (Elijah) Johansson-

-Ravenclaw, 6. godina
-Kimberlyn stariji polubrat
-Igra metloboj na poziciji lovca
-Naš veliki zaštitnik
-Naj frend: Caleb Samuel



Mary-De Black-

-Slytherin, 1. godina
-Haleyina mlađa sestra
-Opako, malo, bezobrazno derište
-Obožava Snapea
-Luda je za akromantulama i testeralima

četvrtak, 21.08.2008.

,,Friends never say goodbye…''

Prvo, želim se ispričati svima kojima u proteklih tjedan dana nisam mogla komentirati, bila sam u viksi a tamo nemam Neta, a laptop sam, kad sam nespretna XD, potrgala pa je sad za smeće.

Dakle, već mjesec dana nisam objavila novi post. Elbereth već zna zašto, pa je red da saznate i vi; NALC već duže vrijeme planiram zatvoriti. Nije da mi se neda pisati, nikada ne bih prestala nešto samo zbog lijenosti. Problem je u tome što sam se previše zaplela u radnji. Kao što vidite, sad me Voldy hoće ubiti a sad ne, sad je Norrah super-cura koja pomaže svima, a sad svađalica i bezobrazna ku*ka. Zato sam odlučila ovako; Otvoriti ću potpuno novi blog, također HPFF i započeti ću priču ispočetka. Bez skretanja s radnje. NALC sam otvorila dok je priča još bila nerazrađena i nisam poznavala sve vas DRAGE ljude s kojima se sada čitam. Zato što ste mi svi vi tako super, nisam htjela napisati da sam u lošim odnosim s ikim od vas jer vas ne mogu zamisliti kao osobe koje bih ikako mogla mrziti. Zbog toga sam se i zaplela u radnji; dobra sam i sa Smrtonošama i s članovima DA.

A sada nešto o novom blogu:
Oni koji su do sada bili likovi u mojoj priči, ostaju. Znači ne morate mi ponovno ostavljati opis, automatski ste ubačeni u priču. Drugi blog također ću pisati kao NALC, ali ima jedna mala caka… Sve ćete vidjeti, ne želim pokvariti (ne)ugodno iznenađenje! I molim za razumijevanje; Neću se slagati sa svima, barem ne u isto vrijeme, pa vas molim da ne mislite da se nešto ljutim na vas. Bili ste i ostali moji Blogger-škvadra!

Eh, i to je to…
Mislim, obavijest…
Ovaj blog neću zatvoriti, samo ću ga stopirati…
Tko zna, možda objavim još koji post! :) Makar sumnjam :(
Nadam se da ćemo se i dalje čitati i da me vi, koji ste me ubacili u priču kao Norrah, nećete izbaciti! Bila bih vam jako zahvalna.
Heh da…
Norrah je uvijek bila i biti će dio mene, zapamtite!

A sad za kraj:
Vidim da su mnogi u zadnje vrijeme objavljivali zahvale svojim vjernim čitateljima, pa ću ja učiniti isto. Zaslužili ste!

Nessa- Jedna od prvih HPFF-ovka koja je našla moj blog, stalno je hvalila moju priču i ostavljala duhovite komentare. Odlična osoba, vedra, duhovita (uvijek me uspije nasmijati), spontana… Svaka ti čast!

Elbereth- Također jedna od prvih ljudi koje sam upoznala na Netu. Njena priča me svakim postom sve više oduševljava, obožavam njene preduge postove (što duži-to bolji!), njen način pisanja… Iako je Smrtonoša, iznimno je dobra osoba i drago mi je što sam je upoznala!

Starz- Eh, što reći o njemu… Kada sam Elbereth ostavljala komentar, vidjela sam njegov. Nisam se dugo dvoumila i odlučila sam posjetiti njegov blog (možda zato što me oduševilo njegovo neobično ime i prezime). Drago mi je da sam to učinila, jer Starz sve svoje postove piše na neki drugačiji, poseban način. U sve doda dozu romantike, što za dečke baš nije često XD… Samo tako nastavi, dok god ti budeš pisao Starza, ja ću te čitati!

Lucinda tj. Lacuna- Prvo moram reći da mi je užasno žao što si zatvorila Lacunu, rado sam je čitala. Kao osoba je super, uvijek sve iskreno kaže, ne boji se reći istinu. Obečajem ti da ćeš se u postovima na mom novom blogu mnogo više spominjati!

Angy a.k.a. Emica- Što reći o njoj? Obje njene priče su mi super, ima jako dobar način pisanja i sviđa mi se kako je na Emici zamislila potpuno drugo mjesto; Tako slično, a opet tako različito od Hogwartsa. Imaš jako bujnu maštu i to mi je super kod tebe!

HJCH- Eto, što reći. Curu znam osobno i živa je legenda, prava prijateljica. Iako je tek nedavno otvorila blog i to na moj nagovor, jedva čekam novi nastavak njene priče. Svaki put završi nekako neočekivano pa ne znam kako će nastaviti i to me izluđuje! Btw, dulje postove molim! Mislim da možeš i bolje od pet strana!

VBNS iliti Gryffin(dor) Girl- Za one koji još nisu skužili, ona je moja mlađa sestra makar je ona Gryffindorka, a ja Slytherinka. Njeni postovi me uvijek nasmiju do suza i drago mi je kada me zamoli za pomoć oko njih jer volim biti dio svega toga. Samo tako nastavi, tvoj nepobjedivi smisao za humor je to što čini tvoju priču tako posebnom!

Amy- Amy čitam odnedavno, ali super mi je njezin način pisanja; Pomalo mračan, a opet tako prijateljski. Odlično mi je što piše o vampirima jer ih obožavam ali ne bih se željela susresti s jednim… XD

Natasha- Za njezin sam blog saznala prije tjedan dana, ali nastaviti ću je čitati je jer mi priča ima smisla (čitaj: super mi je). Brzo novi postek, molim!

Your Guardian Angel- S njom se već dugo nisam čula, možda je na moru ili negdje drugdje ali to nikako nije razlog da je izostavim. Jako originalna priča, mislim da nisam vidjela niti jedan drugi blog gdje netko piše o anđelima i vragovima. Nadam se da ćeš se uskoro javiti!

Eto, to je to. Ako sam nekog zaboravila (a mislim da nisam) molim vas oprostite. Očekujte uskoro otvorenje novog bloga a do tada vas molim da mi za nove postove javljate na moj TTFF blog.
Sve vas ljubim i zahvaljujem što ste bili dio Norinog života!

By: NALC

- 19:35 - OsTaVi TrAg...SaMo→(22) - Na PaPiRu - Na VrH pOsTa

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.