...bLoGiCh MiXiCh...

16.10.2007., utorak

sta je ovaj zivot.....

pitam se sta je zivot uopče.... sta nam donosi sutra...
nemogu vjerovat da u 2 dana mogu cut takve tuzne stvari.. juce dodjem navece kuc i mama mi kaze umro susjed....decko 25 god nasli ga mrtvog kraj avta...uzrok smrti? ne zna se... pokazat ce obdukcija....eek
danas....na radiu ...umro tose proeski cry nemogu vjerovati... danas nas ima sutra nema..... jebesh takav zivot...pun neocekivanih situacija... kazu svako ima svoju sudbinu...neznam...nekad mislim da je tako da tako valjd mora bit al nekad jednostavno ne shvacam Boga i njegovih namjera... zasto??? zasto ljudi umiru tako mladi.. TOSE---> umro ni kriv ni duzan!!!!
razumila bi da je sam bio za volanom...rekla bi sta je divlja tolko sta se nije cuvao al ovako.... zasto?? zasto bas on kad su troje bili u autu???daleko od toga da nekom zelim smrt al gdje je tu pravda??? zasto je bas on moro umrjet??
zaspo je u autu... zauvjek.... tako mlad...ispred njega je trebao bit cjeli zivot i kariera koja je vec bila u usponu!!!! boze zasto?? pitam se...na slican nacin je zavrsio i petrovic....mlad i uspjesan!! i njegov je zivot ugasio u autu.... i ni on nije bio sam kriv... boze dragi zasto se to dogadja? jednostavno mi to nejde iz glave nikako...nisam bila neka njegova obozavateljica ali sam znala poslusat njegove pjesme i pogledat ga na telki i prokomentirat kako je bas sladak decko. zgodan, vrjedan, marljiv, sve najbolje ..... nemogu prihvatit te cinjenice da danas nas ima a sutra mozda ne... da neznamo sta nam donosi sutrasnji dan....nocry
Počivaj u miru božjem TOŠE!!

jutros oko 6 sati i 30 minuta, dva kilometra od petlje u Novoj Gradiški, u Hrvatskoj, u sudaru VW Tuarega srebrne boje i kamiona, poginuo je poznati makedonski pevač Toše Proeski, prenose hrvatski mediji.

U vozilu su osim pevača koji je spavao na prednjem sedištu, bili i njegova menadžerka Ljiljana Petrović (1958.) iz Skoplja i Đorđe Đorđevski (1975.) takođe iz Skoplja koji je i upravljao vozilom.
Do nesreće je najverovatnije došlo zbog nedovoljnog razmaka između vozila tokom vožnje. Automobil u kojem je poginuo Toše Proeski išao je u pravcu Zagreba.
VW Tuareg udario je u kamionsku prikolicu, nakon čega je završio na travi.
Hrvatski mediji prenose da je 26-godišnji popularni pevač Toše preminuo na licu mesta.
Portparol Policijske uprave brodsko-posavske, Kata Nuić, potvrdila je da je do saobraćajne nesreće došlo kada je automobil marke Tuareg, kojim je upravljao 32-godišnji makedonski državljanin Đorđevski, zbog nepridržavanja saobraćajnih propisa, udarilo u levi deo prikolice teretnog vozila italijanskih registracija ispred sebe.
Zbog zanošenja, automobil je udario i u srednju zaštinu ogradu na autoputu. Toše je na mestu poginuo, dok su ostalo dvoje putnika prevezeni u bolnicu u Novu Gradišku, navodi policija.
Dežurni lekar u Opštoj bolnici Nova Gradiška rekao je da je vozač Đorđe Đorđevski zadobio teške telesne povrede i da se trenutno nalazi na odeljenju hirurgije. Ljiljana Petrović je primljena u bolnicu u svesnom stanju, a prema prvim procenama lekara zadobila je lakše telesne povrede, prenose hrvatski mediji.
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
- 18:47 - Komentari (14) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Ožujak 2008 (1)
Listopad 2007 (1)
Rujan 2007 (1)
Srpanj 2007 (1)
Lipanj 2007 (5)
Svibanj 2007 (13)
Travanj 2007 (4)

< listopad, 2007 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

...Blogich...

pisat cu sta god mi padne na pamet....
skola, ljubav, ...novosti, problemi,
razmisljanje...gluposti...


Text And Quotes Words

Text And Quotes Words



ja sam Image and video hosting by TinyPic
imam 19 god
po horoskopu sam yes tvrdoooglava yesbikica
živim u jednom ljepom gradu uz more deadnaughty
VoLiM:
život, obitelj, dečka kiss,biti zaljubljena...
društvo, ljeto, zezanciju, smjeh...
od muzike slusam mjesano... hrvatsko,
strano al nekak najvise narodnjake :)party
MrZiM:
učenje, brige, pms, ogovaranje,
kad se neko stalno hvali... i neznam sta jos...


Get this widget | Track details | eSnips Social DNA

Linkichi

iZgUbLjEnI u VrEmEnU?? Neeee...




...LJUBAV... ...
Myspace layouts

Myspace layouts





Friendster

Friendster




Images for your blog

Images for your blog




MySpace

MySpace









Images for your blog codes

Images for your blog







ovoliko vas je navratilo kod mene

Free Counter
Free Counter



users online