Balkan.Boy - Extreme Underground

srijeda, 17.10.2007.

Od lovca do lovine...

Došlo je vrijeme sustavnog terora nad muškarcima. Uvriježeno mišljenje o muškarcima kao seksulnim predatorima ne samo da je pogrešno već skriva i mnoge zamke iza kojih se kriju današnje emancipiruše.




Neki brakovi izgledaju idilično. Na prvi pogled. Vrući ljetni dan, a on zalijeva zeleni travnjak ispred obiteljske kuće. Žena se igra sa dječicom u novom bazenu, a pas lijeno leži u hladu ispruženog jezika čekajući svoju porciju hrane.
On okreće crijevo prema njima i polijeva ih hladnom vodom. Svi se smiju, a djeca razdragano bacaju gumene igračke na oca dok susjed sve to gleda iz prikrajka i žali što još nije zasnovao svoju obitelj. Koja idila.
Par sati kasnije čuje se lavež psa. Susjed pogledava kroz prozor i ima šta za vidjeti. Muškarac bijesan izlazi iz kuće i sjeda u automobil. Žena izlazi u ogrtaču i nerazumno vičući mu daje do znanja da je nepoželjan u kući. Susjed se vraća i prebacuje na utakmicu...


Glave su nam punjene filmovima i serijama gdje su u pravilu muškarci bili ti koji su navodili žene na seks dok su žene bile, eto, stidljive, nedostupne i polu-podatne. Igra riječi i čitanje između redaka znalo je završiti: „Ali dragi večeras mi se ne da, boli me glava (umorna sam).“ - kao često prisutnoj rečenici u duljim vezama i brakovima.
Žene su prikazivane kao bića ispunjena sa ljubavlju koja se manifestira u pogledu, zagrljaju, osmjehu ili jednostavnoj sitnici kao znaku paženje.
Vođenje ljubavi je vrhunac veze i nešto što se ne događa svakodnevno... Koja pogrešna indoktrinacija.

Image Hosted by ImageShack.us



Danas sve više manje liči na sirove strasti – žena postaje dominantnija i ne samo da zahtjeva da je mužjak poseksa nego određuje kad će je poseksat, koliko puta tjedno i koliko će sve to trajati. Neispunjenje minimalnog broja ženskih orgazama donosi sankcije pa vrlo lako dolazi do hladnih večera i prerezanih kablova od interneta. Bogu hvala na wirelessu i 0-24 dostavi. Ipak dugoročno gledajući kvota se mora ispuniti inače slijede drastične mjere koje ugrožavaju život muškarca. Psiho-fizičke prisile gdje muškarac biva zlostavljan sve su češće, a ženski lobi udara toliko nisko da se protiv njega uroti cijela horda nejebicom pogođenih ženskinja.


Vrlo je vjerojatno da iza svega toga stoji ženski terorističko-seksualni pokret koji bez obzira na uvjete želi seks bez uvažavanja argumenata od druge strane. Djeluju poput militantnih ekstremističkih skupina nakon što zarobe taoce – nema pregovaranja već se daje ultimatum. Glavobolja ne smije postojati u muškom riječniku, mi nemamo pravo biti umorni ili ne daj bože nezainteresirani za seks.

Na prvo odbijanje slijedi prodoran pogled i okrenuta leđa u krevetu, dok drugi put žena već ne želi spavati u istoj prostoriji, a cijeli surašnji dan ima izraz lica kao Sedma od Devet iz „Star Treka“. Treće odbijanje je fatalno i ovisi o ženi što je kadra učiniti, a široka je lepeza mogućih tragičnih scenarija i ne preporučujem nikome da se igra s tim osim ako nema plavi telefon pri ruci.


Suvremeni PMS nije ništa drugo doli manjak seksa. Muškarci se sve više žale na pretjeranu seksualnu želju kod njihovih žena te se kriomice sastaju kujući planove i razrađujući taktike učinkovitog izbjegavanja lovca, u ovom slučaju žene.

U užim krugovima muškarci se klanjaju onima koji su morali manje seksat dok su oni sa viškom seksa izvrgnuti ruglu i ismijavani.


Sav taj sekusalno-akumulirani potencijal kod žena došao je na naplatu i ono što se stoljećima zatomljavalo eruptiralo je na štetu svih muškaraca svijeta. Koliko god mi šutjeli o tome „Seks i grad“ je stigao i u našu mahalu.

Slobo / Poskok.info

- 14:00 - Komentari (8) - Isprintaj - #