Design by: Slim Shady design

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

We are in the evil side...

DOBRODOŠLI!!!! Ovo je blog sljedbenika Lorda Voldemorta. Svakim danom čarobnjaci pridružuju se toj novoj moćnoj sili, želite li i vi? Želite li postati član Voldemortove armije?? Ako želite, ostavite nam u komentarima to i mi ćemo vas velikodušno primiti u našu zajednicu.
Detaljnije o nama:
Lord Voldemort opet je ustao i spreman je napasti, ali ovoga puta nije sam. Udružuju mu se ne samo svakim danom sve veći broj smrtonoša, nego i kćeri blizankinje koje imaju nadnaravne moći i čini se da će baš one naslijediti Gospodara tame i postati jedine Gospodarice tame...

Raspored pisanja:
1. April de Muertes Black Riddle
2. Nemya Evilis Black Riddle
3. Carmen Death Black Riddle

Pročitajte:

Melody Jones (April)
Aya Hamville (Nemya)
Violet Granger (Carmen)

Peoples

Image Hosted by ImageShack.us
April de Muertes Black Riddle-jedna blizanka. Uvijek se zeza i sve joj je šala, sa njome se nemože pričati ozbiljno. Mlađa je od Nemye pet minuta. Kćerka od najgoreg čarobnjaka svih vremena, kćerka Lorda Voldemorta i njegove vjerne sluge, Bellatrix Black. Ima vrlo uočljive plave oči i smeđu dugu kosu. Voli dizati tlak ocu (Tomu), tako što mu govori da joj je Harry Potter idol i da bi se htjela njime vjenčati. Bio je veliki problem kada su je značili (stavljali znamen) jer joj se nije sviđao znak (lubanja iz kojih usta viri zmija), te ih je sve nagovorila da joj stave znamen crne pantere, životinje kojoj se divila, te u koju je kasnije postala animagus. Najgori smrtonoša joj je Peter Pettigrew jer misli da ne zaslužuje biti smrtonoša, jer se svega boji i lako ga je zastrašiti. On joj je nekad dadilja, i onda ga ona muči i sakriva se i svašta mu radi, te se poslije pohvali ocu. Obožava oblačiti minicu i zavađati po dvorcu ove mlade smrtonoše njenih godina, i tako ujedno i digne tlak starijima. Voli sestru, ali misli da je previše ozbiljna. Najviše od svih, sviđa joj se Draco Malfoy. Nada se da će jednog dana nastaviti tatin "posao".


Image Hosted by ImageShack.us
Nemya Evilis Black Riddle-druga blizanka. Ona ja ozbiljnija, iako i ona se nekada zna našaliti. Starija je od April čak pet minuta,. Kćerka je također lorda Voldemorda i Bellatrix. Privežnija je ocu i spremna je sve učiniti kako bi ubila Harry Pottera. Jako je slična april; i ona ima istu boju kose i očiju. Voli profinjene dečke i romantiku, jako voli crnu magiju i pravi je ekspert za nju. Kao i njezina sestra i ona ja animangus, ali se ona pretvara u medvjedicu. Trenutačno je zaljubljena u vrsnog čarobnjaka Varley, čiji ćete opis vidjeti malo kasnije na ovome blogu.
Također za nju je bitno reći kako ona mrzi školu iako je odlična učenica, i ima izrazito visok kvocijent intelegencije, a najbolje dolazi do zaključaka kada veže kosu.


Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Carmen Death Black Riddle-treća blizanka. Dosta je ozbiljna,ali se također zna šaliti. Najmlađa blizanka pa je zato April vječito zafrkava. Isto po izgledu kao i njezine blizanke. Naravno, kćerka lorda Voldemorda i Bellatrix. Voli crnu magiju i čarobne napitke. Kao i ostale blizanke i ona je animagus, pretvara se u bijelog tigra. Mrzi Pottera i njegovu ekipu. Nije još zaljubljena,a kako kaže ne želi ni biti. Opaka je i ljudi joj se ne vole zamjeriti. Sve mora biti po njezinom i nada se da će dobro nasljediti svoga oca koji joj je uzor. Snape joj ide na živce jer mu ne vjeruje. Ne voli ni školu, ali je odlična učenica. Vrlo je inteligentna,sebična i bezobrazna.

Image Hosted by ImageShack.us
Lord Voldemort (iliti Tom Marvolo Riddle)-najgori crni mag svih vremena. Vlasnik dvorca i osnivač svih smrtonoša, zapravo armije. Aprilin i Banshyn tata. Bellatrix ne voli kao ženu, nego kao sluškinju. Najdraža mu je i najvjernija smrtonoša. Pokušava uništiti Dumbledora, Harrya Pottera i Ministarstvo. Ubrzo će u dvorcu napraviti čarobnjačku školu crne magije. Priprema se za rat protiv Ministarstva. Zna crnu magiju najviše od svih, iako će Banshy i April ubrzo naučiti koliko i on sam zna. April mu nekada toliko digne živce, ali se pokušava smiriti da ne napravi nešto nepromišljeno. Banshy mu je nekako privrženija i neki važni zadatk bi prije povjerio njoj nego April. Ima ljubimca, zmiju Nagini. Nada se da će njegove kćerke nastaviti ono što je on započeo. (slika iz mlađih dana)

Sljedbenici (Smrtonoše)

Image Hosted by ImageShack.us
Bellatrix Black-moćna crna vještica. Voli Voldemorta svim srcem. Zna puno o crnoj magiji, kada ju je učio Voldemort. Želi da se Nemya i April što prije priključe smrtonošama. Inzistirala je da treći dan njihovog dolaska u dvorac, da ih žigosaju. Zgodna je i pola mlađih i novih smrtonoša joj se upucavaju. Sestra joj je Narcissa Black, žena od Luciusa Malfoya. Iako su April i Draco nešto u rodu, on se njoj jako sviđa. Na živce joj jako ide Severus Snape. Sve bi napravila za svog Gospodara, čak i umrla. Voli kupovati odjeću, iako to baš i nemože, jer ipak je ona tražena smrtonoša.


Image Hosted by ImageShack.us
Melany Banks-vršnjakinja je blizanki. Dobra je prijateljica od April i slične su po ponašanju. Stalno valja fore i radi gluposti, ali ipak je April na prvom mjestu u glupiranju. Ima smeđu, dugu, ravnu kosu i oči koje mjenjaju boju, ali nije metamorfomagus. Izuzetno je talentirana za Preobrazbu, to joj je najbolji predmet. Kada je netko iznervira, ne radi isto što i druge smrtonoše, nego ga jednostavno preobrazi u nešto. Animagus je i pretvara se u orla. Ima majmuna po imenu Ticky i majmunicu po imenu Shea. Uobražena je i preponosna, te često digne nos do neba. Jako je inteligentna i snalažljiva, što nekima ide na živce, jer misli da je u pravu i kad nije. Rijetko sklapa prijateljstva, ali one koje smatra prijateljima, cijeni.


Image Hosted by ImageShack.us
Tara Angelina Brown-ima 15 godina i odana je smrtonoša. Mrzi Pottera i ekipu, i obožava mučiti ljude (obično su to oni koji joj zamjere). Dobra je frendica blizankama, ali ipak one su jako čudne biljke, pa sa njima se ne zna tko im je prijatelj, a tko ne. Jako dobro pozna crnu magiju i uvijek izvrši zadani zadatak, pa zbog toga uvijek ide u neke misije i špijuniranja. Animagus je kao i sve smrtonoše u dvorcu, a pretvara se u crnog jednoroga. Obožava jahanje. Mama joj je vještica (smrtonoša), a tata bezjak, ipak, odlučila je krenuti maminim putem. Često kasni, ali ne baš kada treba kod Gospodara. Nije baš bajna učenica, ali se stalno svima ulizuje, pa dobro prođe.

Image Hosted by ImageShack.us
Melissa Brown-jako vjerna smrtonoša, uvijek joj se može vjerovati. Nije u rodu sa Tarom. U dvorac ju je donijela jedna od najboljih crnih vještica, njezina teta Anamarie Brown. Čistokrva je. Ima 15 godina, ali se ponaša puno zrelije, od svojih vršnjaka. Pomoću moćnog Amuleta, ima gotove sve moći koje ima i njezina teta, koji joj je veliki uzor. Animagus je, i pretvara se u tigra. I još jedna je među brojnima koja često kasni, iako kada treba podnijeti izvještaj Gospodaru, onda je vrlo brza. Jako je tvrdoglava i teško joj je nešto dokazati, ako ona ne misli isto.


Image Hosted by ImageShack.us
Elizabeth Sprot-ima 17 godina i najduže je izdržala u školi za crne mage. U spavaonici je s blizankama, jer nije bilo više mjesta. Ima dugu plavu kosu i smeđe oči. Smrtonoša je i mrzi sve dobre ljude, sve ljude iz Gryffindora. Hobi joj je mučiti svih koji joj stanu na put. Ima jako puno ljubimca, voli životinje. Ima crnog zmaja Odija, crnozelenu zmiju Lonu. Roditelji su joj prije nego je pobjegla od kuće kupili crnog mačka Darky. Ima vuka Aleu Mimfly. Patronus joj je feniks (ali zao feniks), a bauk dementor, iako su oni naši vjerni saveznici.

Image Hosted by ImageShack.us
Severus Snape-cijelo ovo vrijeme živi u Hogwartsu, ali na strani je zla, jer ih stalno obavještava o situaciji. Ipak, Bellatrix mu baš i ne vjeruje. Mrzi Harrya Pottera i mrzi to što je učitelj Čarobnih napitaka, a ne Obrane od mračnih sila. Pri prvom susretu sa April, nije se znalo koji je gori. Obadvoje su se ponašali kao djeca, iako se Snape zapravo suzdržavao da ne baci neku jaku kletvu na nju. A Banshy je pomogla April i onda su se svi tri uhvatili ukoštac. Obožava mučiti i ponižavati Petera Pettigrewa. Ima osobine koji pravi smrtonoša mora imati. Najviše od svega zna oklumenciju i legilmenciju.

Zabavite se....







© Life of three evil twins





Sorry što ste tako dugo čekali a.k.a. Bella je nađena ali...

Trčali smo što smo brže mogli. "Ja definitivno ne želim da nam se ovaj tip približi",rekla je April,"jer ako nas ubije ja neću moći otići u Hogwarts i vjenčati se s Potterom" "April nije mi do zezancije", rekla sam joj. Ubrzo smo dotrčali do Voldemorta i rekli mu zašto bježimo. "Molim?! Vi bježite od nekog aurora! Nisam od svojih kćeri očekivao kukavice", rekao je Voldemort, "stvarno ste me razočarale" "Dobro samo idemo!" viknula je April, "Ili ću otići k Potteru" Voldemort je zakolutao očima: "Jedva čekam da ubijem tog Pottera da me prestaneš pilit s tim!" "Ubit ćeš mog zaručnika?" glumila je April uvrijeđenost, "Kakav bezobrazluk!" "Bolje da je odvučemo jer će Voldyu skočit živac", šapnula sam Banshy. "Da", složila se. Odvukle smo April što smo brže mogli. "Doista ne znam di je Bella", rekao je Snape. "Ulizica", šapnula sam April. April se samo nasmijala,ali ja sam to doslovno mislila. "Vas dvije se stalno smijete!" prekorila nas je Banshy, "Vas nije uopće briga dali će Bella sutra sijediti pokraj Voldemorta ili neće!“ "Pa ni nije nas briga", rekla je April i prasnula u smijeh. "Tako je", složila sam se. "Odreći ću vas se", Banshy je zakolutala očima. "Gdje je taj auror?", zaderao se Voldemort. "Sada će doći", rekla je Banshy. "Koja od vas još nije iskusila Avada Kedavru?", nastavio je Voldemort s pitanjima. "Carmen!", povikale su Banshy i April. "Dođi ovamo!", naredio je. Stala sam pokraj Voldemorta i čekala. "Ajde kćeri budi prava, ubi tog aurora", tiho mi je šapnuo na uho. Auror je sav zapuhan dotrčao. "Avada Kedavra", bila sam munjevito brza. Auror se samo srušio na pod. Sve smrtonoše su zapljeskale. Bila sam ponosna na sebe, osjećala sam se kao neka velika i poznata zvijezda. Nastavili smo šetati po askabanu. Tražili smo Bellu. Ponovno po grupama. Odjednom je Voldemort povikao:"Lucius ju je pronašao! Brzo!" Svi smo potrčali na zadnji kat. U jednom uskom zatvoru ugledali smo Bellu. Izgledala je umorno i izgladnjelo. Kada nas je ugledala licem joj je prošao smijeh,ali samo na trenutak. U drugom trenutku je ležala na podu bez svijesti. "Bella!", povikao je Voldemort uznemireno. "Pa zar en vidiš da nema svijesti tupoglavko?!" upitala je April. Banshy ju je pogledala kao da je pokušala baciti Avadu na Voldemorta: "Jako duhovito April!" Aparatirali smo se natrag u dvorac.

"Dok Bella ne ozdravi nastave nema. Svi profesori su prijeko potrebni", rekao je Voldemort drugog dana na doručku. Nakon ovakve objave inače bi svi zapljeskali, no to se danas nije dogodilo. Svi su blijedo gledali Voldemorta,a Snape je nervnozno nešto mučkao. "Blizanke!", napokon je rekao Voldemort,"Poslje doručka dođite u Snapeov ured" Sve tri smo samo kimnule glavom.

Ovo je bio drugi put da sam u tom prašnjavom kabinetu. Nije mi bio nimalo simpatičan. April se smijala svakom predmetu u prostoriji, a Banshy ju je smirivala dok meni nije bilo do ničega. Imala sam užasan predosjećaj. Snape je ušao u kabinet i rekao što je mirnije mogao:"Voldemort mi je naredio da vam kažem da morate biti ovdje i paziti na Bellu. Tvrdi da ste vi sigurno najbolje koje joj mogu spraviti napitak. Mada ja tvrdim da vas malo previše hvali. Ipak ne možete znati više od profesora. Dobro nije bitno. Paziti ćete na Bellu, znači biti ćete ovdje. Bella će biti apartirana ovdje za koju minuticu" Izdahnula sam i nervnozno rekla sama sebi: "Mirišem nevoooooolje!" Doista nije mirisalo na dobro...

Bella je ležala na krevetu u kabinetu. Bila je blijeda kao smrt. Teško je disala. "Mučili su je u askabanu", zaključila je Banshy,"A valjda će sve biti OK." Ponovo sam samo uzahnula. Belline usnice bile su također bijele, oči zatvorene, teško je disala. Izgledala je kao da su ovo njezini zadnji dani. Banshy je mućkala neki napitak za Bellu. Prvi put April nije zbivala šale.

Oko pola noći u prostoriju je ušao Voldemort. Bella nije izgledala ništa bolje. Uzdahnuo je(vidi se da smo u rodu naughty) i šapnuo: "Kako se to moglo dogoditi?" April je otvorila usta da mu odgovori,ali nije uspijela jer sam ih nabrzinu pokrila. Mislim da nam stvarno nije bio potreban njezin komentar...

Nastaviti će se

by: Carmen

PS: Oprostite na glupom i dosadnom postu. Nakon mene piše April pa se od nje nadajte boljem postu.



13.04.2007. u 13:39

|Your evil mind (12) | Evil/Good | Evil print!| |






<< Arhiva >>