Ljubavni horoskop: Ovi horoskopski znaci su srodne duše - Stranica za upoznavanje

ponedjeljak , 17.12.2018.

Žene u znaku Ribe voleće vas filmski, Račice su zahtevne, a Lavice...










Click here: Ljubavni horoskop: Ovi horoskopski znaci su srodne duše






Bilo bi savršeno ako imate mnogo prijatelja, i mnogo različitih stvari za koje ste zainteresovani. Idealni partneri: Blizanci, Vodolija i Lav Horoskopski znak Bik Bikovi teže ka tome da budu finansijski osigurani, da imaju zdravu porodicu i partnera kojeg vole. Ako želite da dobijete njegovu ljubav, vi se morate prilagodtit stavovima Vodolije.



Ljubavni horoskop: Ovi horoskopski znaci su srodne duše

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije — dinar RSD. Rak je emotivan, Vaga je mirna. Zbog toga, Devicama treba osoba koja će da bude isto tako odgovorna i predana onome što radi. Spadaju u veoma romantične znakove koji će uraditi sve što mogu ne bi li iznenadili voljenu osobu.



Ljubavni horoskop: Ovi horoskopski znaci su srodne duše

Kako da zadržite muškarca: Slušajte Bika veoma pažljivo, ne kritikujte Ribe - Nemojte lagati Škorpiju, jer on želi da se oseca sigurno i voljeno.



Ljubavni horoskop: Ovi horoskopski znaci su srodne duše

Nije im često potrebna samoca, ali kada osete potrebu da budu sami, pustite ih na miru, inače postaju vrlo nervozni. Brzo će ih proći, a onda će ponovo biti u svom najboljem elementu. DEVICA Device sve svoje obaveze i posao vole da rade sami. Velike kompanije i timski rad ih umara, te ćete ih uglavnom zateći negde odvojeno od svih. Kada je u pitanju društveni život, Device često odlučuju da ostanu kod kuce umesto da izlaze sa prijateljima, osim ako nemaju nekakvu korist od tog druženja, onda se plan menja. Foto: Profimedia RAK Rakovi vole da se zabave i nađu u ulozi domacina, nakon čega im treba odmor bez ikoga u blizini. Kod kuce se osecaju najbolje. RIBE Ribe vole da razmišljaju i zato im je često potreban mir i tišina. One vole da se druže sa ljudima, ali im samoća znači mnogo više. Zato nemoj da im dosađuješ ako vidiš da su odlutali negde u svojim mislima.



Otvaranje tarot za vezu
Škorpije su strastvene Pripadnice ovog znaka u vezu unose značajan faktor strasti kojom partnera vežu za sebe. Ponekad nesuglasice utiču loše na veze, naročito one duge, ali tokom ovog perioda parovi će pronaći način da pomognu jedno drugom i istraju zajedno u borbi za ljubav. Zbog toga s njima u vezi vreme uvek brzo prolazi i jedva ćete dočekati da je opet vidite. Veoma su verni, pouzdani i iskreni. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. S druge strane, Lavovi su veoma inteligentni, harizmatični i veseli ljudi koji će da Vam ulepšaju dan svakodnevnim sitnicama. Problem sa njima je što će, ako ne vole dovoljno osobu sa kojom su u vezi, radije izabrati avanture i izazove nego vezu, brak i porodicu. Ovan Ako ste u vezi sa Ovnom, morate biti inovativni, jer njima vrlo brzo sve dosadi. Dopamin se povećava, pozitivna energija teče našim venama i postoji neizdrživa želja da dodirnete i osetite osobu koja vas privlači. Prava ljubav počinje i u srcu i u glavi. Ovo dvoje vole da planiraju putovanja i diskutuju o svakoj čudnoj činjenici o Univerzumu koju možete da zamislite. Nezavisni su i snažne su volje.

[Oglasi transice|Sex serije|Ukrajinke za udaju oglasi]






Oznake: kako, da, zadržite, muškarca, slušajte, Bika, veoma, pažljivo, ne, kritikujte, ribe

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.