Kako privremeno obrisati svoj Instagram nalog - Datiranje za seks

petak , 21.12.2018.

Mob&IT










Click here: Kako privremeno obrisati svoj Instagram nalog






Isto tako, poruke koje nestaju nije moguće izbrisati. Kako da obrišete Instagram profil je tema ovog članka gde ću Vam pokazati kako to i da uradite. Kako staviti više slika u Instagram priču?



Kako privremeno obrisati svoj Instagram nalog

Ponekad smiješno, ponekad tužno, ali svakako zanimljivo i vrijedno pažnje — čemu svjedoči i broj pratilaca. Kada objavite nešto što vam se nije svidjelo, lako to možete i izbrisati. Pretraga po tagovima možete naći dosta zanimljivih slika. U ovom prostom vodiču pokazaćemo vam kako da uredite svoj nalog, ubacujete slike, i koristite instagram uopšte.



Kako privremeno obrisati svoj Instagram nalog

Mob&IT - Jedino rešenje je da obrište Vaš Instagram profil. Ispunite registraciju sa svojim e-mailom, korisničkim imenom i lozinkom.



Kako privremeno obrisati svoj Instagram nalog

Deaktivacija Instagrama nije isto kao i brisanje. Kad obrišemo Instagram profil, više ne postoji nikakva mogućnost da vratimo svoje fotografije, videozapise ili nekadašnje pratitelje. Zato je upravo deaktivacija Instagrama prvi odabir onih koji žele samo malo odmora i privatnosti. Velik broj aktivnih Instagram korisnika uglavnom se brzo vrati ovoj popularnoj društvenoj mreži koja jedinstvenim sadržajem povezuje ljude diljem svijeta. I to u samo nekoliko jednostavnih klikova. Deaktivacijom se ne brišu vaši podaci Upravo zbog toga, Instagram nudi odvojene mogućnosti - deaktivaciju i brisanje profila. Deaktivacijom će račun biti skriven sve dok se ponovo ne prijavite i tako ponovo aktivirate svoj postojeći račun. To je bolja opcija ako se još uvijek nećkate hoćete li ili ne za stalno izbrisati Instagram. Deaktivacija Instagrama nije prezahtjevna. Prvo što trebate napraviti je prijaviti se na svoj profil na Instagramu i u gornjem desnom kutu odabrati Edit profile opciju. Važno je naglasiti da ovo možete napraviti samo na računalu ili laptopu, opcija nije dostupna preko mobilnih uređaja. Sljedeći korak koji morate napraviti je odabrati opciju Temporarily disable my account u samom dnu ponuđenih opcija. Novom prijavom ponovno aktivirate profil Nakon toga morat ćete navesti zašto privremeno napuštate Instagram. Upisivanjem lozinke potvrdit ćete svoj zahtjev i trenutno deaktivirati svoj korisnički profil. Čak i ako deaktivirate račun, vaše fotografije i video zapisi ostat će na Instagramu, samo će biti skriveni. Novom prijavom, odnosnom ponovnom aktivacijom sve se informacije vraćaju na prijašnje stanje.



KAKO SE PRIJAVIT NA SVOJ INSTAGRAM (AKO STE ZABORAVILI SIFRU)
Sve je vraćeno na staro, vidljivo i točno onako kako ste ga i ostavili. Potrebno je da prođe neko vrijeme, konkretno nekoliko sati. Da je, kojim slučajem, nalog privatan, ne biste mogli izvršiti pretragu, bez obzira da li vas je osoba blokirala ili je svoj nalog deaktivirala. Zato mnogi privremeno ili trajno, na način koji smo prethodno objasnili, odluče da napuste ovu mrežu. Ukoliko ste odlučili da završite sa fejsbukom, niste jedini — poslednjih par godina, sve veći broj korisnika se odlučuje da obriše svoj nalog. Što morate učiniti prije nego što izbrišete zauvijek svoj račun na Instagramu? Ukoliko vaše pitanje nije dobilo odgovor, pročitajte prethodne tekstove koji se bave temama vezanim uz Instagram i Instagram Stories, a ako ni tamo ne pronađete odgovor, slobodno pitajte u komentarima. Kako je organizirana lista pratitelja? Ovo je pitanje na koje ne postoji točan odgovor jer ga Instagram nije nikada službeno dao.

[Sajtovi za upoznavanja|Two drustvena mreza|Osobni kontakti žene slavonski brod]






Oznake: Deaktivacija, Instagrama:, kako, privremeno, obrisati, Profil, naš, Instagramu

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.