Tajna aplikacija za dopisivanje - Pronađi pratnju

ponedjeljak , 31.12.2018.

Najboljih 5 aplikacija za dopisivanje










Click here: Tajna aplikacija za dopisivanje






Signal postoji i kao aplikacija za desktop računare Aplikaciju Signal napravila je kompanija Open Whisper Systems, a njena popularnost naglo je porasla, pogotovo nakon što ju je pohvalio bivši radnik američke CIA-e Edvard Snouden koji je poznat po otkrivanju tajnih vladinih programa za praćenje građana. Nudi standardne opcije dopisivanja s jednom ili više osoba, slanja emotikona i datoteka, promjene pozadine, a zanimljiv je dodatak filter kojim se može promijeniti glas sugovornika pri obavljanju poziva, pa je dobra zabava zagarantirana ako volite podvaljivati prijateljima. Ukoliko osoba koja vam se svidela odgovori potvrdno, dopisivanje može da počne. Na sajt je moguće prijaviti se potpuno anonimno i diskretno.



tajna aplikacija za dopisivanje

Više o zaštiti tvojih podataka možeš saznati u našoj. Svoju popularnost je stekao funkcionalnošću kojom obiluje. Prema statistici sa Google Play prodavnice, prosečna ocena su 4.



tajna aplikacija za dopisivanje

Najboljih 5 aplikacija za dopisivanje - Napravi svoju masku, personaliziranu masku za svoj smartphone sa slikom po želji i budi drugačiji od drugih!



tajna aplikacija za dopisivanje

Ovo je jedan od najstarijih za upoznavanje, a on poseduje i mobilnu aplikaciju. Njena posebna prednost je ogromna baza korisnika i besplatan pristup njihovim osnovnim informacijama, dok se za napredne opcije, poput one da saznate kome se sviđate, mora doplatiti. Tinder je prvenstveno namenjen za zabavu. Proceniti osobu da li je vredna samo na osnovu izgleda i nekoliko poruka možda zvuči plitko, ali ova aplikacija će od vas baš to zahtevati. Tinder će na osnovu lokacije pokazati najbliže osobe, a na vama je da pomerite u levo ili desno, u zavisnosti da li vam se neko sviđa ili ne. Ukoliko osoba koja vam se svidela odgovori potvrdno, dopisivanje može da počne. Ona je jedna od najpopularnijih u svetu sa više od 55 miliona korisnika. Prilično je jednostavna za korišćenje i privlačna je i mlađim i starijim korisnicima koji pokušavaju da pronađu svoju sreću. Bumble je aplikacija u kojoj glavnu reč vode žene. Slično kao i kod Tindera, korisnici skroluju kroz profile, ali samo žena može da započne razgovor i to u roku od 24 sata od kada se drugom korisniku dopadne. Primer dobrog domaćeg sajta za upoznavanje je i. Na sajt je moguće prijaviti se potpuno anonimno i diskretno. Pored dela za muvanje, korisnici servisa Lepotica i zver mogu pronaći i savete za upoznavanje na blogu ovog sajta.



ChatUp android app (Chat aplikacija)
Sa Google Play prodavnice, WhatsApp je preuzet preko 13. Više o zaštiti tvojih podataka možeš saznati u našoj. Snapchat se trudi da popularizuje efemerne poruke, što omogućava korisnicima da šalju poruke, slike i video klipove koje će nestati nakon kratkog vremena. U svakom trenutku ćeš se moći odjaviti s naše email liste, odnosno s pojedine kategorije email obavijesti. Multi-platform dopisivanje vidimo kao jednu od glavnih prednosti. Postoji nekoliko načina za uspostavljanje komunikacije, a sama aplikacija pomaže onima koji su stidljivi. Nudi mogućnost glasovnih poziva, komleksne grupne razgovore, te slanje glasovnih i video poruka, ali i slanje brojnih stickera.

[Arhiva »Cekate|Zene za upoznati|Brak zene oglasi]






Oznake: najsigurnija, aplikacija, za, dopisivanje, &, sve, popularnija

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.