skrpun

utorak, 05.02.2019.

Zašto se svijet boji Hrvatske?

Ameri računaju da na milijun vojnika ide jedan general a kako je Amerika mjerilo za svaku pizdariju tako je i posebno mjera za vojsku.
Hrvatska danas ima preko 200 generala!?(ispod 4mil stanovnika) Što umirovljenih, što autoproglašenih, što hercegovačkih, uglavnom svi su na hrvatskim jaslama a to znači, daleko bilo, da će se u slučaju rata svi kao jedan staviti na čelo vojske.
Manje je bitno to što su njihova primanja 'malo viša' od jadnog radnika koji sve to financira i to što ima priličan broj neškolovanih to jest, nepismenih koji kažu; ''ima država para''! Najveći je problem tko će pribavit toliko vlasnika testosterona, estrogena i progesterona da broj generala bude u srazmjeru s brojem vojnika.
I naravno, tko god pročita te podatke neće mu ni u ludilu pasti na um doći na topomet takvoj državi iz koje bježe ne samo migranti nego i hrvati koji su iole sposobni zaraditi koru kruha na zapadu.
Pitanje koje se nameće samo od sebe; što će nam onda aviJuni i ostalo dalekometno minerstvo kad su nam dovoljne i praćke.

- 12:53 - Komentari (2) - Isprintaj - #