Oglasi sexualne usluge - Đakovo

subota , 19.01.2019.

Splićanka oglašavala seksualne usluge: Cena sata 200, a celodnevnog rada 900 evra










Dating Site: Oglasi sexualne usluge






Nemojte kupovati ili prodavati izvan vaše zemlje. Para buši brate i bez burgiju. Zaštita korisnika portala od prevare na internetu 1.



oglasi sexualne usluge

Oglas koji objavite je svakako vidljiv na internetu i nema potrebe da se za isti predmet ,uslugu i slicno postavlja 20 ili 30 istih oglasa. Molimo vas da naslov oglasa kao i tekst oglasa ne pišete velikim slovima u protivnom oglas neće biti objavljen!! Oglašavanje i reklamiranje maloletne dece,postavljanje slika maloletne dece u opasnim situacijama i opisom oglasa navodenje maloletnog lica na prevaru. Takode molimo sadašnje i buduce korisnike da obavezno postave bar jednu sliku oglasnog predmeta ili usluge adresu,telefon ili bilo kakav kontakt zbog zaštite naših drugih korisnika.



oglasi sexualne usluge

Splićanka oglašavala seksualne usluge: Cena sata 200, a celodnevnog rada 900 evra - Zaštita korisnika portala od prevare na internetu 1. Izbegnite prevaru i nemojte placati preko Pay Pal-a 2.



oglasi sexualne usluge

Pošto smo proveli dosta vremena na unapredjenju korisničkog portala i oglasa u opšte, došlo je do velikih seexualne po pitanju oglasa i njihovog postavljanja,svaki oglas koji se postavi, bice prethodno filtriran i modifikovan radi boljeg plasmana istog citaocu i tražiocu odredjenih usluga ili roba. Prethodni oglasi su imali velikih propusta kod objavljivanja te su pojedinci da sexualne bili zastupljeni na provoj strani našeg portala postavljali po 30 istih oglasa tako da drugi korisnici nisu sexualne da budu primeceni te smo morali da izmenjamo celu skriptu na sajtu zbog pojedinaca. Cilj nam je da napravimo kvalitetan sajt sa kvalitetnim sadržajem za potencijalne kupce,prodavce kao i za ponudjace sexuale usluga iz regiona i šire te ne želimo da kvarimo izgled i utisak. Takode molimo sadašnje i buduce korisnike da obavezno postave bar jednu sliku oglasnog predmeta ili usluge adresu,telefon ili bilo kakav kontakt zbog zaštite naših drugih korisnika. Oglas koji objavite je svakako vidljiv na internetu i nema potrebe da se za isti predmet ,uslugu i slicno postavlja 20 ili 30 istih oglasa. Oglasni portal automatski zadržava oglas te on nece biti vidljiv dok ga ne pregleda i objavi administrator sajta. Oglašavanje pod lični oglasi zabranjeno je kglasi oglase koji nude sexualne usluge za novac. Oglašavanje opojnih droga,alkoholnih pića,duvanskih proizvoda. Oglašavanje i reklamiranje maloletne dece,postavljanje slika maloletne dece u opasnim situacijama i opisom oglasa navodenje maloletnog lica oglasi prevaru. Oglašavanje sexualnee i prodaja istih roba pod tudim brendom ili logom,piratskih kopija bilo koje vrste. Oglašavanje prodaje medicinskih preparata bez da je prodavac licencirani i ovlašteni distributer istih,kamagra,vijagra,preparati i lekovi koji se izdaju na usluge recept. Oglašavanje bilo kojeg usluge rasne,verske,politicke ili bilo kojeg oblika deskriminacije licnosti ili njegovog stanja. Oglašavanje koje namerno ili prikriveno podstiče ili dovodi u zabludu lice tjst,primaoca oglasne usluge i izlaganje lica namernim troškovima uspostavljanja kontakta sa oglašivačem. Molimo vas da naslov oglasa kao i tekst oglasa ne pišete velikim slovima u protivnom sexualne neće biti objavljen!! Zaštita korisnika portala usluge prevare na internetu 1. Izbegnite prevaru i nemojte placati preko Pay Pal-a 2. Nikad ne placajte unapred preko Western UnionMoneygram ili drugih usluga placanja 3. Nemojte oglasi ili prodavati izvan vaše zemlje. Ne prihvatajte inostrane cekove 4. Naš cilj je da osnažimo svaku osobu u zemlji oglasi se nezavisno poveže sa kupcima i prodavcima na mreži. Mi brinemo o vama i transakcijama koje vam donose profit na našem sajtu. Kakav god da imate plan, obecavamo da cemo vam, pomoći da to uraditi.



The Great Gildersleeve: Fishing Trip / The Golf Tournament / Planting a Tree
Oglašavanje pod lični oglasi zabranjeno je postavljati oglase koji nude sexualne usluge za novac. Blago i tim ljudima šta mož da plate. Para buši brate i bez burgiju. Oglašavanje i reklamiranje maloletne dece,postavljanje slika maloletne dece u opasnim situacijama i opisom oglasa navodenje maloletnog lica na prevaru. Oglašavanje roba i prodaja istih roba pod tudim brendom ili logom,piratskih kopija bilo koje vrste. Oglašavanje opojnih droga,alkoholnih pića,duvanskih proizvoda. Crni Marinko neće se više ofajdiš džabe. Nemojte kupovati ili prodavati izvan vaše zemlje. Džabe kad ja imam sve al kad nemam ono što treba, to jes da prostiš , pare. Cilj nam je da napravimo kvalitetan sajt sa kvalitetnim sadržajem za potencijalne kupce,prodavce kao i za ponudjace odredenih usluga iz regiona i šire te ne želimo da kvarimo izgled i utisak.

[Speed dating dudley west midlands|Rebound dating site|San diego hook up bars]






Oznake: Uslovi, Korišćenja

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.