Šišmišelini memoari

četvrtak, 31.03.2005.

Još jedan dan...

Joj! Danas mi je bila ludnica! Cijeli dan na poslu, a još nisam počela učit za ispite! Čak sam mislila danas ne napisat ništa. A zašto? Zato što sam lijena uključit ovu kutiju. Uglavnom, cijeli dan mi je prošao radno, tako da sam jedva dočekala da mi dođe frendica, pa da bacimo jednu trač partiju. Jer nakon posla, naravno, obavezna je kava. Spomenuta trač partija je danas bila više partija a manje trač. Razlog tome bila je frendica koja stalno melje o poslu preko ljeta. I to ne bi bilo tako strašno da ona odluči nešto poduzet (naći si posao), ali ne, ona samo priča i priča... I tako, u nedostatku zanimljivih tračeva počela sam gledat malo okolo..., a ko gleda taj i vidi! :) I vidjeh ja tako konobara, mislim znamo se iz viđenja, ali sad sam ga nekako pogledala u drugom svjetlu i nekako mi dobro izgleda. Znam što sad mislite, još jedna priča o curi i konobaru, jer svakoj se curi dogodilo barem jednom da joj se svidio neki konobar. Ali neka, ako i dalje budem zagrijana možda poduzmem i nešto više od pogleda preko ruba šalice. Zabavu na stranu, dok ovo pišem pogled mi pada na hrpu kljiga i skripti s lijeve i desne strane radnog stola. A priča s njima ide ovako: iako sam na očigled neorganizirana, volim se uvjeravat u suprotno. I tako svaki put kad me uhvat manija čiščenja po sobi (a to se nekom čudom uvijek dogodi kad odlučim počet učit, hm, pitam se zašto?), posložim sav materijal za učenje i kažem si "Za mjesec dana ćeš prepolovit ovu nakupinu papira. Prođe mjesec dana, a hrpica nenaučenih gluposti koje nikome ne trebaju još uvijek stoji netaknuta. Zato sam sada čvrsto odlučila napravit nešto s tim. Položit ću ispit i gotovo! Nema više izvlačenja! Od ponedjeljka se bacam na knjige! Zašto ne sutra(?), pitate se. E pa:
a) ponedjeljak mi se čini prikladnim jer označava početak tjedna (vidi ovo, lažem samoj sebi)
b) radim ujutro i popodne, a na poslu mi se ne da učit iako imam verema i prostora jer, naime, radim u butiku
c) u subotu idem van, pa valja cijeli sutrašnji dan razmišljat što ću obuci
d) zato što u subotu idem van moram nazvat sve moje "kokoši" (tako ja zovem svoju najbližu ekipu) i dogovorit scenarij izlaska
e) i na kraju, još uvijek mi se onaj konobar mota po glavi, pa ču malo razmišljanja potrošit i na njega.
Eto, uvijek uspijem naći dobar razlog za neučenje. ;))

- 23:36 - Komentari (6) - Isprintaj - #

...

Ma možda sam blesava šta još nisam legla, ali ne mogu spavat, pa sve da mi netko ljepilom zalijepi kapke. Zapravo prvo moram nać krevet jer mi je soba u kaosu (blago rečeno)! Uhvatila me totalna blokada. Ne znam ni zašto još uvijek pišem, a svi "normalni" spavaju. Dobro, ja i kad radim normalne stvari ne svrstavam se među takve osobe. Da sam životinja vjerojatno bi bila sova - budna cijelu noć, a u rupi cijeli dan. Baš me puklo ovakvo raspoloženje kad sam mislila da sam se priviknula na život noćne ptice. Tisuću mi stvari sad prolazi kroz glavu i nikako da se zaustave. Odoh ja, dok mi oči nisu ispale od gledanja u ekran...........

- 00:48 - Komentari (4) - Isprintaj - #

srijeda, 30.03.2005.

Početak...

Evo ovako... sve je počelo tako da sam jedan dan, prije nekoliko mjeseci, bezbrižno surfala Internetom u potrazi za nekom novom zanimljivošcu i tako "zalutala" na www.blog.hr. Nakon mnogo razmišljanja i potrage za slobodnim vremenom konačno je pala ODLUKA: "Ja to jednostavno moram! Moram imati svoj blog!" I tako sam odlučila i ja podijeliti neka svoja razmišljanja sa ostalim smrtnicima, a osim toga ovo mi se čini bolje od klasičnog pisanja dnevnika. Jer, kad pogledam istini u oči, ima nešto neodoljivo privlačno u činjenici da i drugi mogu pročitati ono što meni padne na pamet, a ponekad (često!) se ne usudim reći. Što se mene tiče, kao i svi iza sebe imam određen broj nesretnih ljubavi, problema sa roditeljima, ozbiljnih napadaja lijenosti i svega što čovjeka čini tako "kompliciranim bićem". Tako da slučajni prolaznici na ovim stranicama neće biti pošteđeni ni tih detalja. Za danas bi to bilo sve, uglavnom jako mi je drago što sam se odlučila na ovo! :) Laku noć svima, a za kraj[I]:

"Kada nešto želiš, čitav se Svijet uroti da ti se želja ostvari - Paulo Coelho(Alkemičar)

Mislila sam da bi bilo dobro završiti sa mojim najdražim citatom!

- 23:25 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Sljedeći mjesec >>

  ožujak, 2005 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Još nemam , uopće, ideju o čemu ću pisati, vjerojatno o onome što mi je na pameti i na duši. Tek sam počela, zato imajte strpljenja, potrudit ću se dovesti blog do savršenstva, koliko god budem u mogućnosti! ;))
    Roller Coaster

    ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

    E - majlić moj dajem vam na uvid
    sismisela_1@yahoo.com

Linkovi

Little something about me

  • The way I look:
    stremim ka visinama...1,78 m, teška ko vreća od...59 kg, svijet gledam kroz sivo - plavo - zelene okice (ovisno o vremenskim prilikama i blizini mora), kosa crna ko...ko sve što je crno (sad se sjetite svega što je crno).

    Godine:
    iako svi govore da žene trebaju skrivati svoje godine, ponosno izjavljujem da sam nedavno navršila 21. Horoskopska sam ribica! Pisces

    Smatram se:
    najudarnijom dalmatinskom kombinacijom gena (ko me zna, zna i o čemu pričam, a ko me ne zna, ma brzo će saznat).

    Mjesto radnje:
    planeta Zemlja, ma kvragu, Svemir, zašto da se opterećujem zemljopisom, ajde ipak, da me znate smjestit -> Opatija.

    Obrazovno stanje:
    Smiley Universitypa, smatram se pametnom, a trenutno sam pametna na drugoj godini faksa

    Klasifikacija:
    recimo da sam "šminkerica". Ne volim taj naziv, ali kako ne postoji drugi (čitaj: "ne mogu se trenutno sjetit drugog naziva") i to će poslužit.

    Slušam:
    svašta pomalo, ali srce mi jače udara na zvukove rocka

    Čitam:
    knjige koje mi padnu pod ruku, a mjesečno obavezno kupim Cosmo & Elle (kritizirajte me koliko hoćete, ali ne mogu se suzdržat - valjda si mogu dopustit jedan porok, uostalom, ako ne mogu kupit baš sve te skupe krpice, barem ih mogu gledat i gledat i gledat...)

    Shopping:
    Shopping 2 A nema se tu šta puno reć - vidite iz priloženog!!! :))

    Životinjsko stanje u kući:
    nekad su mi madre & padre dosadni ko buhe, ali zasad u životinje spada samo moj mačak Stipe (nije dobio ime po predsjedniku, za sve koji su to pomislili)Cat

    Nadopunjavat ću ovu rubriku tijekom vremena, tako da ovo nije ni približno sve

Ma vidi ti ovo, ajde samo vidi...

  • SSmart
    IIntelligent
    SSloppy
    MMushy
    IImportant
    SSophisticated
    EExciting
    LLight
    AAstounding

    Name / Username:


    Name Acronym Generator
    From Go-Quiz.com

    ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

    HTML i CSS tutoriali