|
|
|
|
U svakodnevnoj nedoumici što skuhati naiđoh na recept koji bi jako dobro pristajao kao epitaf na grobu direktora kojemu je pridjev stečajni, a imenica upravitelj. Pršut s tartufima Direktor biti, imati para, Za «spasiti» firmu silnoga dara Biti gazda, biti krut Imati mećku, imati pršut. Tanko rezani pršut popržiti na maslinovom ulju Biti žena direktora, Domaćica noćna mora «Ženo, bogati, de, ajde malo na tanko» Zaliti vinom i kratko popirjati Buteljama nudit gosta Dobrog vina nikad dosta Biti prijatelj podrumara, Pijanaca s mnogo para. «Kume, rizling, berba '92. nektar» Tartufe izrezati na tanke ploške Imati frižider pun delikatesa Imati škrinju punu mesa I sve što uz imaštinu ide Ako zatreba i tartuf pride. Dodati ih pršutu, pa popirjati još 2-3 minute. Podrignuti usred jela Da zatrese kuća cijela Popapriti i poslužiti kao toplo predjelo. Zapapriti cjeloj masi Pred stečajem radnoj klasi Uzet pare ove zime Bit direktor druge firme. «Ajde, boga vam gladnog, nemojte se davit, stiže mlada janjetina. Jebo salamu» |
|
Dnevnik.hr
Opis bloga
ČASOPIS TARZAN glavni i odgovorni urednik: Sisajed izdavač:www.blog.hr novinski majl: objes(e)ne@sise.hr |