30.08.2004., ponedjeljak

Gatulin: uplata odštete zbog neishranjenosti

Ovog tjedna početi će uplata odštete studenata koji su zbog izbjegavanja prehrane u studentskim menzama oboljeli od neishranjenosti, najavio je danas na konferenciji za novinstvo i uzgajivače pelargonija, ministar znanosti i magla-trade-a Marijo Gatulin.
Riječ je o sve učestalijem odbijanju hrane iako ona sadrži takvu količinu hranjivih tvari da bi se i biafrini stanovnici valjali po savani od smijeha.
Ministar je izjavio da je prosjek kilaže studenata u zadnjih par godina rapidno pao i da je tome kriva njihova perfidna probirljivost u kvaliteti i količina obroka. Također je naglasio da je današnja proizvodnja napoja u svijetu sve skuplja i složenija i da studenti jednostavno nemaju razumijevanja za muke kojima je izloženo ministarstvo znanosti i magla-trade-a.
Opovrgnuo je i novinske napise o neprimjenjivanju sporazuma o dnevno potrebnoj količini kalorija u obrocima, te je napomenuo da pojedine farme svinjama daju čak tri puta manje kalorija dnevno.
Također je naglasio da ukoliko pojedini studenti ne uplate odštetu, mogu se javiti bivšem ministru graditeljstva Kakiću kako bi ih ovaj mogao raspodijeliti na gradilišta auto-cesta i kako bi mogli na račun građevinskih poduzeća, uz za to određeni rad, dobivati dnevne obroke te zaraditi za uplatu odštete.
Na kraju konferencije ministar Gatulin je besramnim nezadovoljnicima poručio kratko i jasno «Jedite govna», na što su svi prisutni novinari zapljeskali i uputili se u back-stage gdje se švedski stol savijao pod težinom pršuta, račića i raznih vina.

- 15:18 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga
ČASOPIS TARZAN
glavni i odgovorni urednik: Sisajed


izdavač:www.blog.hr

novinski majl:
objes(e)ne@sise.hr