myspace.com/bandperpetuummobile

četvrtak, 21.09.2006.

nevaeH oT yawriatS



Dani bas jadno prolaze, bar meni. Poslije skole koja ono traje i traje, cijeli bozji ostatak dana sam na net-u. Učim ako me baš u glavu lupi grižnja savjesti.... Odem na basket tu i tamo s drugovima.... Preko vikenda je tek nešto bolje. Mogu spavat puno duže pa nebudem ko izjebano pseto umoran. Sviram s drugovima predvečer pa kad nam dosadi odemo van na cugu ili ostanem kod kuće i jedem čokolino.... s nadom da ću jednog dana biti velik ko Ivo Sanader. Dosadu razbijam glazbom... donekle. Prakticiram što glasnije slušanje glazbe... Nije zdravo, ali ako nije glasna nema smisla, tako bar neki kažu. Počeo sam slušati Whitesnakese... Imaju jednu pjesmu koja mi se već 3 dana vrti u glavi... Stalno ju pjevušim. S nadom da prestane ova monotonija koja me okružuje... Apsolutno mi se sve vrti u krug... Uvijek iste obaveze, osjećaji... Pretvaram se u nekog jebenog Emo-a. A u pm. Sreća nikako da dodje... Ali ok,nije sve tako crno... imam puno novih frendova... Pozdrav 1.a! Pozdrav svima!

- 23:42 - Komentari (17) - Isprintaj - #

srijeda, 13.09.2006.

Telebusi...


Evo i novi post nakon određenog vremena koje mora proći da bi osjetio potrebu da opet napišem neku glupost... a i to je vec isfurana fraza koju svi koriste kako bi opisali sadržaj svog posta i ispali cool. Evo maloprije sam se cuo sa Dejom, frendom s mora, inace je kuhar... sjecam se da mi je cijelo ljeto tupio da ce kada dobije prvu placu koja je bila cca. 3500kn, kupiti si novi mob... I kupio ga je! Neki novi Sony Ericson od nekih 2000kn... i pitam ga ja kakav je mob.... a on kaže bio je dobar prva 2 dana... ??? Covjek je dobio toliki peh da je pijan skocio u more s novim mobom u djepu, a rijetki su vodootporni mobovi... jeli? I tako mu ja izrazio sućut, a šta ćeš jebiga! Bolje skakati u vodu s dragocjenim stvarima nego ici u glupu skolu... i vrijedjanje skole je vec isfurano ali jebiga... bar imamo črasne profesore! Idem u skolu 7 dana, a vec moram da ucim ko konj ako zelim da opstanem. Decke iz benda jos rijeđe viđam, jer idu u suprotnu smjenu od mene, ali vidimo se preko vikenda... Oni jos uzivaju u osnovnoj... srećkovići! Dogovorili smo termin za studijo, sa jednim ćikicom.... sljedeći vikend snimamo 2 nove pjesmice... nadam se da ce ispast kako Bog zapovijeda. Trenutačno sam prehlađen i nos mi je začepljen pa imam glas ko pingvin, tako da se nadam da ce to do studija prestati... Trebalo bi jer se šopam ljekovima i sirupima ko lud.... Ma sve za glazbu... sve za rock... sve za novi bubreg! Znam da je tek početak PORN-a (prvog obrazovnog razdoblja nastave), da ne bi mislili na nesto drugo, ali ja jedva cekam neke praznike... da se malo lakše diše... jeli?

- 00:18 - Komentari (14) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 04.09.2006.

Aaaaaarghhhhh...



Evo škola je počela... a pošto slika govori više od tisuću riječi... ništa neću pisati... slika je sasvim dovoljna da pokažem što mislim o tome....

- 18:20 - Komentari (4) - Isprintaj - #