Chat sa zenama grad sibenik - Susret s djevojkom

subota , 02.02.2019.

ISPOVIJEST ŽIGOLA IZ ŠIBENIKA: muškarci mi plaćaju da spavam s njihovim ženama, ljeti dnevno zaradim više










Dating Site: Chat sa zenama grad sibenik






Nekad požele gledati, a nekad samo snimaju pa valjda gledaju kasnije. Na prvom 'zadatku' je zadovoljio dvije žene U taj svijet je ušao slučajno prošlog ljeta kad mu se povjerio prijatelj koji se time bavio. Odaje dojam mladića kakvog bi bez problema mogli dovesti roditeljima na upoznavanje.



chat sa zenama grad sibenik

Muževi su im dosadili pa traže avanture i uzbuđenja. Dok priča, iznimno je pristojan i elokventan. Još je tu ljeto, malo alkohola...



chat sa zenama grad sibenik

ISPOVIJEST ŽIGOLA IZ ŠIBENIKA: muškarci mi plaćaju da spavam s njihovim ženama, ljeti dnevno zaradim više - Strankinje su otvorenije od Hrvatica Osim preko oglasa, klijentice ponekad nalazi u klubovima.



chat sa zenama grad sibenik



TV Šibenik - One billion rising
Još nije počeo štedjeti jer voli život na visokoj nozi pa si u slobodno vrijeme priušti svakakve gušte. On je završio srednju trgovačku školu, a do sad je isključivo radio kao konobar jer se ne vidi u trgovini. Slobodan je, voli seks i svakakve eksperimente. Djevojku nema, niti trenutno želi ozbiljnu vezu. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Muževi su im dosadili pa traže avanture i uzbuđenja. Uvijek pazim da budu zadovoljene. Preko ljeta je zarada uvjerljivo najbolja, a često ode do Splita gdje ima više mušterija. Na prezervativu inzistira, no ide redovito i na testiranja na spolne bolesti. Bilo je jasno da su previše popile i da se nikad nisu seksale u troje. Nema nikakvih emocija prema klijenticama. No, plan mu je svakako početi stavljati novac sa strane.

[Online dating psa|Toronto dating sites free|Start your own online dating site]






Oznake: ispovijest, ŽIGOLA, iz, ŠIBENIKA:, muškarci, mi, plaćaju, da, spavam, s, njihovim, ženama, ljeti, dnevno, zaradim, više

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.