Saveti za muvanje devojke - Pronađite djevojku

nedjelja , 30.12.2018.

saveti za muvanje devojaka










Click here: Saveti za muvanje devojke






Sigurno će to primetiti, svakako će joj se dopasti i biće joj neizmerno drago što se trudite zbog nje. To je taj pozitivan stav. Najčešći razlog za to je što ako tu devojku već neko vreme poznajete a niste se postavili kao potencijalni dečko i započeli muvanje, velike su šanse da vas je ona do sada već stavila u friendzone i da su sada jako male šanse da vi to odjednom promenite i zaokrenete u svoju korist. Ukoliko vam često lajkuje objave ili ponekad iskomentariše, to su vrlo jaki signali da je zainteresovana za vas i trebali bi onda započeti dopis sa njom i voditi ga u pravcu muvanja i vidjanja, upoznavanja.



saveti za muvanje devojke

Jednostavno ces PRIVLACITI ribe kao neki magnet! Trebao bih da nazovem raj, izgleda da su izgubili jednog od svojih andjela. To je taj pozitivan stav.



saveti za muvanje devojke

STOP! - Mnoge žene nisu ni svesne da su namrštene. Popij ovo pa mi se javi kad budeš spremna.



saveti za muvanje devojke

USPESNA MUVANJA - uspesno muvanje i udvaranje SMS poruke - Muškarci su često primorani da izmišljaju neke fazone, na koje bi smuvali ribu... Situacija 1: Dešava se da razgovaraju tip i riba koji su se tek upoznali, i on nešto počne da je zeza, na sta ona reaguje.. Kada su se vratili zajedno u diskoteku, masa nije mogla da poveruje, ali su usledili pozitivni komentari.. Situacija 2: Dešava se u diskoteci posle oko sat i po muvanja... Zamisli da sam ja biljka... Nemoj dozvoliti da uvenem... Te večeri se nisu smuvali, jer je dečko bio krajnje pijan, posle par meseci su uspostavili vezu koja je dosta dugo trajala... Devojka je ostala bez teksta, nakon daljeg razgovora, smuvali su se i ona je dugo bila zaljubljena u njega.. Situacija 5: Izvini, da li želis da saznaš kako se ja prezivam? Situacija 6: Izvini, želeo bih da ti kažem nešto iskreno, ali bojim se da se ne naljutiš.... Da li sam bio dovoljno iskren? Situacija 8: Dečku prilazi devojka u diskoteci i kaze.. A svi znamo zašto je on nju pozvao napolje...? Situacija 9: Dečko prilazi devojci i upozna se sa njom... Situacija 11: Dečko koji studira poljoprivredu, ćaska sa devojkom...



Kako osvojiti curu - korisni savjeti!
Sada, ako bi uzbudjivanje zena bilo toliko jednostavno kao nas muskaraca, verovatno bi vec milionima godina bila pretrpana planeta. Znaci to smatraj kao ''100% zadovoljavajucu'' garanciju! Razlozi za to mogu biti mnogobrojni, počev od toga da već ima dečka, zatim da nije još prebolela bivšeg pa nije spremna za novu vezu ili avanturu, pa sve do razloga da jednostavno ne oseća neku privlačnost prema vama i da smatra da tu nema hemije ili slično. Sa tim se morate pomiriti i to morate znati da se ne bi posle previše razočarali ako vas neka odbije i ne želi biti sa vama. Sledeci kojeg odbijaju je onaj koji dok razgovara sa njom, prati pogledom svaku zenu koja prodje. Smem li da te ponudim picem, ili ti vise volis 50 DM. Jos niko nikad nije zatrazio povracaj novca, ali ako zahtevas mozes dobiti naknadu. Zato jedan brzinski direktan savet: ukoliko vam se devojka svidja NE ČEKAJTE savršeni trenutak, priliku ili bilo šta, već odmah krenite u tom pravcu muvanja i stavite joj do znanja da vam se svidja i da želite da budete u vezi ili šta već želite tačno, a ne da budete drugovi. Eh kako nisam tvoje suze, pa da se rodim u tvojim ocima, zivim na tvome licu i umrem ti na usnama. U toku razgovora se trudite da ostajete na pozitivnim i vedrim temama, a izbegavajte neke tužne i negativne.

[Brodsko posavska županija Oglasnik i Oglasi|Plavi oglasnik domaće životinje svinje|Posao crna gora ponuda]






Oznake: devojke, upoznavanje

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.