Seks izazov - Datiranje za seks

četvrtak , 27.12.2018.

Sex izazov










Click here: Seks izazov






Za vreme filma dozvoljeno je da se dodirujete i imate seks. Jedan partner može drugom dati veto, ali taj partner bira aktivnost kojom će zameniti onu koja je ispala s popisa. Izađi iz zone udobnosti i probaj nešto novo. Dopušteno je korišćenje kondoma i kontracepcije.



seks izazov

Za vreme filma dozvoljeno je da se dodirujete i imate seks. Jedni su bili šokirani, drugi uzbuđeni, a treći su kao i on odlučili da testiraju svoj seksualni život. Cilj ovog izazova je pomeranje granica komforne zone. Ajde bre što ložite narod.



seks izazov

Sex izazov - Poziv od 13 do 24h, za fiksnu, mts i vip mrežu.



seks izazov

Ilustracija, Foto: Shutterstock Jedan korisnik Reddit-a je na tom forumu objavio seks izazov koji planira da uskoro ispuni sa svojom partnerkom. Svi su bili iznenađeni jer izazov traje 31 dan! Mladić želi da se do kraja posveti ovom izazovu jer veruje da će njegov seksualni život biti bolji, a veza sa partnerkom čvršća i lepša. Izazov izgleda ovako: 1. Izaberite neko zabavno mesto i vreme, poput kuhinjskog stola. Za dodatne bodove seksajte se na brzaka dvaput ili više puta tokom dana. I jedno i drugo morate da doživite orgazam, ali je poza 69 zabranjena. Dopuštene su lisice i užad. To može biti bilo šta što vam padne na pamet, pod uslovom da se tu niste seksali. Za vreme filma dozvoljeno je da se dodirujete i imate seks. Ruke, usta, delovi tela i igračke su dopušteni. Možete koristiti kockice leda ili druge rekvizite koji vas privlače. Idealno bi bilo 45 minuta, a na kraju oboje morate da doživite orgazam. Bonus je korišćenje užadi ili lisica. Večeru završite seksom u hotelu ili kod kuće. Nakon svakog orgazma mazite se, i pokušajte da dostignete sledeći orgazam. Odredite i sigurnosnu reč koja će sprečiti da pređete partnerove želje ili on vaše. Sve vreme bi trebalo da imate seks, a poželjno je da doživite pet orgazama. Pravila su da svaki partner može pre početka izazova da zameni aktivnosti za dva dana po izboru, ali nakon toga ne sme biti menjanja. Svaki od partnera ima dva veto dana tokom kojih može da izabere samo seks umesto bilo koje aktivnosti. Na listu se mogu dodati i druge aktivnosti, zavisno o dogovoru, a pauze su dopuštene tokom menstruacije, praznika i poslovnih obveza. Ako se jedan dan propusti, dodaje se novi dan, ali izazov morate da ispunite za najviše 40 dana. Jedan partner može drugom dati veto, ali taj partner bira aktivnost kojom će zameniti onu koja je ispala s popisa. Dopušteno je korišćenje kondoma i kontracepcije. Ajde bre što ložite narod. Zabole me za izazov!



Orgazmi i seks celu noc(izazov u sumi pokraj reke) 47 orgazma ukupno!
Jedan partner može drugom dati veto, ali taj partner bira aktivnost kojom će zameniti onu koja je ispala s popisa. Imamo devojaka, dama iz: Beograda, Novog Sada, Niša, Subotice, Kragujevca, Čačka, Kraljeva, Kruševca, Jagodine, Užica, Paraćina, Valjeva, Šapca, Zrenjanina, Kikinde, Vršca, Sombora, Pančeva, Požarevca... Odredite i sigurnosnu reč koja će sprečiti da pređete partnerove želje ili on vaše. Zabole me za izazov! Možete koristiti kockice leda ili druge rekvizite koji vas privlače. Nakon svakog se malo mazite, a onda probajte ponovo. Možete da koristite kockice leda ili druge rekvizite koji vas privlače.

[Poster : Tražim dečka za noćne akcije! Dok ja spavam, da on ubija komarce xd|Najbolji chat u bosni|Chat balkan cafe]






Oznake: sex, izazov

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.