Napaljujuce poruke - Brzog datiranja

srijeda , 19.12.2018.

Ovih 7 poruka svaki muškarac želi da dobije od devojke!










Click here: Napaljujuce poruke






Da li si sama kod kuće? Pošaljite mu nestašan selfie uz ove reči kao dodatak i garantujemo instant erekciju! Verujte nam da ceo dan neće pomisliti ni na šta drugo.





Čak i ako ste mu dali do znanja da vam je stvarno bilo lepo, uradite to još jednom kratkom i jasnom porukom koja će mu ulepšati dan. Čak i ako ste mu dali do znanja da vam je stvarno bilo lepo, uradite to još jednom kratkom i jasnom porukom koja će mu ulepšati dan. Sanjala sam te noćas Možda ga niste sanjali uopšte, možda ste sanjali neku potpunu glupost ili Rajana Goslinga, ali ako mu kažete da vam se motao po snovima, on će automatski zaključiti da se radilo o nekom vrućem, prljavom, seksi klinču.





Ovih 7 poruka svaki muškarac želi da dobije od devojke! - Verujte nam da ceo dan neće pomisliti ni na šta drugo. Naravno, neka od ovih pitanja možete postaviti i preko poruka, četa ili telefonom.





Sigurno ste već savladali umetnost seksi dopisivanja, ali ovih sedam će vas sigurno oduševiti. Evo u kojim situacijama treba da ih šaljete. Čak i ako ste mu dali do znanja da vam je stvarno bilo lepo, uradite to još jednom kratkom i jasnom porukom koja će mu ulepšati dan. Pošaljite mu suptilnu, ali seksi sliku koja će mu raspaliti maštu toliko da neće moći da dočeka vreme vašeg susreta. Isto tako znamo da obožavaju da znaju da ih njihova devojka posmatra. Čak i ako se nije pokazao na terenu, vaš je posao da mu date do znanja da ga jako želite i da vam je u svim izdanjima jednostavno najbolji! Čime da te razveselim večeras? Probudite mu maštu kako bi s uzbuđenjem očekivao vaš susret. Je li to jasno? Na ovaj način je siguran da je njegova devojka samo njegova bez obzira na to koliko muškaraca sretne u klubu. Želiš li da osušiš moje golo, mokro telo? Nemojte se iznenaditi ako vam stvarno pokuca na vrata!



Pokušajte ovo gledati duže od 10 sec.
Da li si sama kod kuće? Čak i ako ste mu dali do znanja da vam je stvarno bilo lepo, uradite to još jednom kratkom i jasnom porukom koja će mu ulepšati dan. Sanjala sam te noćas Možda ga niste sanjali uopšte, možda ste sanjali neku potpunu glupost ili Rajana Goslinga, ali ako mu kažete da vam se motao po snovima, on će automatski zaključiti da se radilo o nekom vrućem, prljavom, seksi klinču. I jedva će čekati da vas se opet dočepa, naravno. Jer jedino o čemu će on razmišljati je vaše golo tijelo i taj minimum krpica koje možete da nabacite za tako kratko vreme. Čime da te razveselim večeras? Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj.

[Sex klipovi domaci|Srodne duše: mit ili stvarnost?|Zene koje traze ljubavnika]






Oznake: Ovih, 7, poruka, svaki, muškarac, eli, da, dobiješ, od, devojke

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.