KAKO PREBOLETI RASKID VEZE? - Stvarne djevojke

petak , 28.12.2018.

Kako preboleti osobu koju i dalje volite










Click here: KAKO PREBOLETI RASKID VEZE?






Bolje će vam biti ako sebi kažete da osoba koja nije htela da bude sa vama vas u stvari i ne zaslužuje i da vas sa nekom drugom osobom čeka tamo negde. Odlazak čak u teretanu ili oblačenje opreme za džogiranje ili da radite nešto što bi trebalo a vama se ne da, očigledno se čini previše napornim. Zaspite na vreme, ustanite rano i prošetajte.



KAKO PREBOLETI RASKID VEZE?

Ljubomora koju ćete neminovno u tom slučaju osetiti, neće vam pomoći da nastavite dalje, već će vam samo još više slomiti srce. Bez obzira na polnu pripadnost, inicijativu i finalnu odluku, raskid teško pada i jednom i drugom partneru u vezi.



KAKO PREBOLETI RASKID VEZE?

Kako preboleti osobu koju i dalje volite - Njima je možda stalo do druge osobe, ali ih veze ostavljaju željnima. Ovan Pati puno više i duže nego što će to ikada pokazati.



KAKO PREBOLETI RASKID VEZE?

Koliko god teško bilo da to shvatite, činjenica je da čovek mora da nastavi dalje. Bolje će vam biti ako sebi kažete da osoba koja nije htela da bude sa vama vas u stvari i ne zaslužuje i da vas sa nekom drugom osobom čeka tamo negde. Nije lako, ali je neophodno jer godina patnje vam neće doneti ništa, osim manje vremena za lepe stvari koje mogu da vam se dogode. A evo i kako da prebolite bivšu ljubav u pet koraka. Zapravo, radi se o nečemu što je potpuno normalno. Ali umesto da ignorišete i potiskujete te emocije, najbolje što trenutno za sebe možete da uradite je da im se prepustite. Bez straha plačite, utopite tugu u hrani ili uradite nešto treće. Bitno je samo da vas to nešto smiruje i prazni od negativnih osećanja koja sigurno ne bi trebalo da budu zaključana duboko u vama. Ako vam je jasno dato do znanja da je veza gotova, prestanite da se nadate uzalud, priznajte sebi da je gotovo i okrenite se budućnosti. To znači da nema razgovora, nema SMS poruka, nema odlaženja na mesta gde možete da se sretnete, nema ničega. Potpuna izolacija od filma u kom nemate više jednu od glavnih uloga je najbolje rešenje za vas. Uživajte u danu i svaki trenutak iskoristite baš onako kako vam odgovara, pa makar to bilo i ležanje na kauču. Sve će vam to pomoći da ponovo otkrijete sebe, zaboravite na bivšu vezu i krenete dalje, u nove ljubavne pohode. Tako glasi čuvena poslovica koja bi, ukoliko se primeni u ovoj situaciji, značila da ćete staru ljubav zaboraviti čim nađete novu. Međutim, to ne mora da bude tako jer se ne radi o stogom pravilu koje se pod obavezno mora poštovati. Najbolji savet je da slušate svoje osećaje. Ukoliko vam oni kažu da je vreme za nešto drugo, onda super. A ukoliko vam i nije baš do veze i započinjanja nove priče, nikako se nemojte siliti na to, jer će vam tako samo biti još gore. Prokockao karijeru i uplivao, doslovno, u blato. Prihvatio blato zarad, daleko vrednije ljubavi - ljubavi koja je za mene bila sve na svetu. Verovao u nas, u nju, u budućnost, odrekao se svega, vukao, trčao, jurio, dobar i lud, kao u pesmi. I na kraju, napunio 30 godina, a draga kaže ,,neću da rađam decu, neću da se udajem,, Pre dva meseca se iselim, jer ona tako želi sve učestalije svađe, očekivano , pomalo se viđamo i čujemo ali sve ređe, jer opet, ona tako želi. Javim joj se, ostanem bez odgovora. Ili je odgovor hladan, nezainteresovan. Nemam snage da stavim tačku, iako svi kažu da bih morao. Ni tamo, ni ovamo. Šupljina, razočarenje, kukavičluk, slabost, svega tu ima i svestan sam svega. Samo ne znam kako to i zašto odjednom. Ni sam ne znam koliko sam puta pokušao da je urazumim, ali nema šanse. A svet se ljulja i ljulja...



Kako prihvatiti raskid?-Natasa Vukoje
Licno znam mnogo njih kojima je veza na daljinu uspela i sada zive zajedno u srecnim brakovima. Biti singl i nije tako loša stvar, jer se možete fokusirati na stvari koje ste oduvek želeli, a koje u vezi niste mogli. Ali, ako vam srce kaže drugačije, ne oklevajte da započnete novi odnos. Ukoliko želimo da razumemo da li su ovakve ciklične veze zdrave, trebalo bi da imamo u vidu i da one nisu sve iste. Na kraju krajeva, ukoliko vam finansije dozvoljavaju, uvek možete otići na neko putovanje. Organizuj svoj dan i svoje obaveze kao da njega nema, kada si kući gledaj nešto na tv, kuhaj sama sebi, ne razgovaraj sa njim osim ako nije baš pod moranje tj ako je riječ o kućnim obavezama. Nije jednostavno kao kad obrišete nešto gumicom za brisanje, ali je nešto što morate probati da biste našli izlaz i način kako ga preboleti. Zavolite sebe ponovo i otkrijte šta u stvari želite. I pozivao me je da se setamo i zezamo.. Shvatite sve to kao novi početak i šansu da ostvarite nešto još bolje. Ukoliko ne, bar odlazite bez ostavljenih nedoumica.

[Crnogorski mali oglasi|Utjeha montenegro rocky beach crna gora|Erotske price gospodarica]






Oznake: magazin

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.