Lidl otvorio konkurs za prodavce, posao za 40 Kragujevčana - Lijepe djevojke

utorak , 18.12.2018.

Lidl u martu raspisuje konkurs za više od 1.000 prodavaca - Posao u Srbiji već dobilo oko 400 ljudi










Click here: Lidl otvorio konkurs za prodavce, posao za 40 Kragujevčana






Oni su izvor naše snage. AD Plastik izvijestio je u petak o novim ugovorima za izradu automobilskih dijelova s nekoliko proizvođača na europskom i ruskom tržištu, koji bi solinskoj tvrtki i njezinim stranim podružnicama trebali donijeti ukupni prihod veći od 35 milijuna eura. Kompanija Lidl raspisala je konkurs za zapošljavanje više od 40 prodavaca za potrebe marketa u Kragujevcu, koji će svečano biti otvoren tokom ove godine, a nalazi se u ulici Save Kovačevića, tačnije iza Roda centra. Nakon uspešno završene i položene obuke, zaposleni postaje rukovodilac prodavnice, a po preuzimanju odgovornosti nad prodavnicom, dobija službeni automobil kojim raspolaže i u privatne svrhe.





Tako, ovi zaposleni imaju jednak broj dana godišnjeg odmora, godina rada donosi punu godinu staža, prijavljeni su na ugovoren iznos plate za koji se uplaćuju srazmerni doprinosi i osiguranja. O kvalitetu našeg rada najbolje govore mnogobrojni korisnici. U skladu sa Lidlovim jedinstvenim modelom poslovanja, zadaci zaposlenih u prodavnici se ne razdvajaju prema pozicijama, pa prodavci imaju različita zaduženja, od rada na kasi, preko rada u pekari i usluživanja kupaca, do poslova slaganja robe.





Lidl u martu raspisuje konkurs za više od 1.000 prodavaca - Posao u Srbiji već dobilo oko 400 ljudi - Posetioci portala na ovom mestu mogu da saznaju najnovije i najvažnije vesti iz grada Zrenjanina i opština Novi Bečej, Nova Crnja, Sečanj i Žitište. Lidl u velikom broju zemalja u kojima posluje primenjuje ovaj princip angažmana, koji kompaniji omogućava bolju organizaciju rada, a zaposlenima daje fleksibilnost uz konkurentnu naknadu, jer će sat rada u Lidlu biti bolje plaćen od tržišnog proseka u ovoj industriji, poručuje rukovodilac korporativnih komunikacija Lidla Srbija, Martina Petrović.





BEOGRAD — Konkurs za 1. Ovaj prvi savremeni diskontni lanac u našoj zemlji, osim na puno, zapošljavaće radnike i na nepuno radno vreme. Nepuno radno vreme podrazumeva sve situacije u kojima zaposleni radi manje od 36 sati nedeljno. U slučaju Lidla Srbija, postojaće nekoliko opcija za zaposlenje na nepuno radno vreme, raspoređenih u radnu nedelju koja traje 5 dana. Ugovorom na nepuno radno vreme, zaposleni ostvaruje iste benefite kao i kolege na istim pozicijama čija je radna nedelja puna, od 40 sati. Tako, ovi zaposleni imaju jednak broj dana godišnjeg odmora, godina rada donosi punu godinu staža, prijavljeni su na ugovoren iznos plate za koji se uplaćuju srazmerni doprinosi i osiguranja. Lidl u velikom broju zemalja u kojima posluje primenjuje ovaj princip angažmana, koji kompaniji omogućava bolju organizaciju rada, a zaposlenima daje fleksibilnost uz konkurentnu naknadu, jer će sat rada u Lidlu biti bolje plaćen od tržišnog proseka u ovoj industriji — poručuje rukovodilac korporativnih komunikacija Lidla Srbija Martina Petrović. U sklopu velikog talasa zapošljavanja, Lidl je početkom marta otvorio konkurs za radna mesta u Beogradu, Boru, Inđiji, Leskovcu, Nišu, Novom Sadu, Jagodini, Kikindi, Kragujevcu, Kruševcu, Pančevu, Smederevu, Somboru, Subotici, Šapcu, Užicu, Vršcu i Zrenjaninu. Pored Beograda, gde se planira zapošljavanje oko 300 ljudi, Lidl će u svakom od navedenih gradova zaposliti više od 40 prodavaca. Zainteresovani kandidati koji žele da rade u navedenim gradovima, mogu se prijaviti isključivo putem sajta. Potrebno je da imaju minimum srednju stručnu spremu, dok je iskustvo u radu sa kupcima prednost, ali ne i obavezujući uslov. U skladu sa Lidlovim jedinstvenim modelom poslovanja, zadaci zaposlenih u prodavnici se ne razdvajaju prema pozicijama, pa prodavci imaju različita zaduženja, od rada na kasi, preko rada u pekari i usluživanja kupaca, do poslova slaganja robe. U sklopu temeljnih priprema za uspešno obavljanje radnih zadataka, Lidl će svim budućim zaposlenima organizovati sveobuhvatnu plaćenu obuku, koja ima za cilj uvođenje u posao i osposobljavanje zaposlenih za rad. Posetioci portala na ovom mestu mogu da saznaju najnovije i najvažnije vesti iz grada Zrenjanina i opština Novi Bečej, Nova Crnja, Sečanj i Žitište.



Novih 40 radnih mesta u borskom "Lidlu", 8. mart 2018. (RTV Bor)
Ja sam konkurisala negde sredinom marta, zvali su me oko mesec dana kasnije. Ako zaista traze od nas sve to sto pise testiranja I lekarske preglede onda bi bilo uredu I da daju znacajno vecu platu nego ostali. Zbog toga je kompanija Lidl Srbija raspisala konkurs za buduće rukovodioce prodavnica. Pored Beograda, gde se planira zapošljavanje oko 300 ljudi, Lidl će u svakom od navedenih gradova zaposliti više od 40 prodavaca. Kompanija Lidl Srbija sutra raspisuje konkurs za zapošljavanje više od 1000 prodavaca u velikom broju gradova širom Srbije. Pojedinci na poslu mogu biti pod stresom zbog različitih razloga, ali postavlja se pitanje može li i cijela tvrtka biti pod stresom? U sklopu velikog talasa zapošljavanja, Lidl je početkom marta otvorio konkurs za radna mesta u Beogradu, Boru, Inđiji, Leskovcu, Nišu, Novom Sadu, Jagodini, Kikindi, Kragujevcu, Kruševcu, Pančevu, Smederevu, Somboru, Subotici, Šapcu, Užicu, Vršcu i Zrenjaninu. Nakon uspešno završene i položene obuke, zaposleni postaje rukovodilac prodavnice, a po preuzimanju odgovornosti nad prodavnicom, dobija službeni automobil kojim raspolaže i u privatne svrhe.

[Poruke za muvanje muskaraca|Sex sa starijom zenom|Erotske priče istinite]






Oznake: lidl, sutra, otvara, konkurs, za, prodavce, u, Boru

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.