www.Bigoo.ws www.Bigoo.ws www.Bigoo.ws www.Bigoo.ws www.Bigoo.ws www.Bigoo.ws www.Bigoo.ws www.Bigoo.ws www.Bigoo.ws

Glittery texts by bigoo.ws

ćorava Crvenkapica - život na balkanu - Blog.hr

život na balkanu

02.06.2006., petak

ćorava Crvenkapica

Znala san da ima glupih reklama, znala san da ima morbidnih reklama ali ovo na što san danas naletila nisan mogla virovati..
Sidin ja tako na wc-u i ka obično nešto prelistavan (aj molin vas recite mi jel postoji itko ko ne čita nešto dok na wc-u obavlja veliku nuždu :))) kad ono PAF! Reklama za kontaktne leće. Al ne obična reklama, ono neka sličica i neki logo i tako ta sranja nego lipo na 2 stranice napisana priča o napola ĆORAVOJ CRVENKAPICI!!!!!!!
Okrenen ja naslovnu stranu da vidin koje su novine u pitanju i skužin da mi je to od sestre (koja je btw tinejđerka) časopis CHICA ožujak 2006.(str.62,63).

Nego da se vratimo na priču (mislin najrađe bi je cilu napisala da van bolje dočaran idiotizam te priče al predug bi bija post pa niko ne bi do kraja pročita-zato ću nastojat skratiti). Uglavnon priča počinje kako se Crvenkapica budi i stavlja očale na nos. citat: “Crvenkapici su išle na živce njezine dioptrijske naočale. Uvijek bi joj nažuljale nos i uši. I ne samo to-s naočalama je izgledala kao stroga učiteljica, što je štetilo njenom imidžu među vršnjacima” ??!!?? dalje: “naočale bi joj uvijek dobro poslužile da bezbrižno i bez modrica stigne do kupaonice a tamo bi je čekale kontaktne leće…crvenkapica je već bila ISKUSNA NOSITELJICA KONTAKTNIH LEĆA. Izvrsno motivirana, naučila je spretno stavljati i skidati leće.”
Onda ide onaj dio bla bla di je išla posjetiti bakicu pa joj je mama spakirala košaricu s tim da je u ovoj priči bakica ALKOHOLIČAR jer joj je Crvenkapica nosila bocu crnoga vina (piše da je to bakica pila za bolju cirkulacijuparty-da da, kako je pravdaju :))
Dalje piše: “na vrh ruksaka stavila je i kozmetičku torbicu s Complete Moisture Plus otopinom, te RapidCare uređaj –za svaki slučaj, ukoliko se nešto, ne daj Bože, desi lećama).”lud
I onda ide onaj dio bla bla vuk i te spike i onda je Crvenkapica došla do bakice a unutra je bio vuk i onda je pitala bakicu :”otkud ti brkovi bako? - To je od lijekova, drago dijete..te kemikalije imaju svakakve nuspojave”. bang
I onda je Crvenkapica skužila da to nije bakica već vuk i rekla mu:”Što ti misliš da sam ćorava? Za tvoju informaciju ja već pola godine nosim Aquavision leće”.eek

I onda je doša lovac i bla bla i na kraju priče Crvenkapičin zaključak:”VIDIŠ BAKO..MOJE LEĆE SU NAS SPASILE”.

I što vi kažete? Hrvatskom marketingu nema ravnih…lud

- 18:49 - tvoj komentar (35) - zašto?!?!? - #

<< Arhiva >>

< lipanj, 2006 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Linkovi

jedna od najlipših misli:


Cursors